Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

Kızlar ameliyat öncesi ve sonrasını herşeyi istemediğiniz kadar ayrıntılı anlatacam;ama bana ailemle özlem gidermem için biraz fırsat verin,birazda dinleneyim.Yol yorgnluğunu atayım:)
Görüşmek üzere.öptüm hepiniziiii

Ayyy cok sukur hersey yolunda bizi cok merak etirdin kiz:)) gecmis olsun, kendini iyi hissetigin zaman yazarsin cnm

Kızlar ya aslında sondan başlamak istemiyordum her ne kadar aklım sona takılı kalmış olsada ama aklımdan çıkaramıyorum,fikirlerinize ihtiyacım var.
Aslında bugüne kadar moralim çok iyiydi,tek üzüntüm ailemi özlüyo olmamdı,çok ama çok özledim.Alçılı burnuma bakıp istediği gibi diye düşünüp seviniyordum,güzel görünüyordu.Bugün alçım çıkarılıp yeni alçı takılırken Bilge bey burnuna gel bak dedi,aynada kendime bakıp burnumu görünce adeta şok oldum.Kendimi bi an uzaylı sandım Hiç göründüğü,beklediğim gibi bi burun değildi.İnanın o an nutkum tutuldu,bişe diyemedim.şoku biraz atlatınca bu böylemi olacak diyebildim,kötü görünüyo dedim.Doktor bey sağolsun hayır böyle olmayacak,o zamanla şekil alacak senin şişliklerin falan var dediysede inanın poliklinikten çıkıp otogara gittim ama siz sorun nasıl gittim.üstelik o moral bozukluğuyla 6,5saatlik uzun yolculuk yaptım yalnız başıma.Halen moralim çok kötü.Canım çok sıkkın.Alçıyla beraber çok güzel görünüyo,inanın alçıyı çıkartmak istemiyorum.Alçının altında incecik sırtlı bi burun ve aşağı kısım deliklerin olduğu kısım kalın.Yani ters T sanki burnum.Ya ben bu durumdan dolayı Bilge Bey'i suçlayamam.çok iyi bi doktor ve alanındada başarılı,çok revanşta Malatyadada.Bu durum olsa olsa benim talihsizliğim,şansızlığım olur heralde
Yani burun kalın olsada problem yapsam şişlikler inecek diye kendimi teselli edecemde ince bulduğum şey dahada inerse ben ne yaparım.Ki ben bu halini bile beğenmedim,çok ince buldum burun sırtını.
Umarım haksız yere canım sıkılıyordur;ama çok sıkıldığı bi gerçek arkadaşlar.önümüzdeki salı alçılar çıkacak,Malatyaya gidecem tekrardan.O zamana kadar kafayı yemem inşllh bu moral bozukluğuyla.
Allah'ım yar ve yadımcım olsun.Malatyadan sonrada inşllh mutlu dönerim,nedense bu anlamda mutluluk biraz uzak geliyo

ya bak canını sıkma daha şişliklerin çok fazla bende geçen muayene oldum ama kbb ciye olaçagim burnumun içi problemli bu iş biraz şans işi ama bekle biraz sabırlı ol

Kızlar bu arada hepinize çok ama çok teşekkür ederim.Benim manen hep yanımda oldunuz,zaten somut örneğide formda yazdığınız yazılar.Herkesten Allah razı olsun.Dualarınıza güveniyorum,o tesellim oluyo.çok işim rast gitti dualarınız sayesinde,inşllh burnumdanda çok memnun kalacağım yazıalr yazmak en kısa zamanda nasip olur bana.
çeşitli şekillerde bana ulaşmak istemişsiniz:)çok hoşuma gitti,ulaşmak istemeniz bile böylesine memnun etti beni.Aa formu takip edip benim yazıalrımı sık sık okuyan fakat kayıtlı olmayan 2kız kardeş ziyaretime geldiler.Kulüpten ada senmisin dediler ameliyattan 4-5saat sonra.Evet dedim.Sohbet ettik baya,çok iyi arkadaş olduk.Yzılarımdan onlar beni çok iyi tanıyorlardı.Sizlerden konuşuyorduk falan.Çok enteresan ya,Dünya küçüktü,sanal alem sayesinde dahada küçüldü.Dünya diye bişe kalmadı sanki.Benden 1gün sonrada o arkadaş ameliyat oldu.çok iyi insanlardı.Onlarda hastanede uzun kaldılar,sayelerinde pek sıkılmadım.

Ameliyata güle oynaya gitmiştim.Ameliyathanedekilerde çok sıcak insanlardı.Zaten O hastane çalışanları sanki tepeden aşağıya güleryüzlü olmalarıyla seçilmiş gelmiş insanlar ya,çok iyiler.Ameliyathanedekiler anestezciyi beklerken kendi aralarındaki konuşmalarına benide dahil edip stres yapmamı engelliyorlardı.bana pc yi açıp Shakira'nın hareketli bi şarkısını armağan etiler:)
Bol espri vardı,sıcak ortamdı,neyse anestazci geldi ve beni hiç farkında olmadığım bi şekilde uyuttu.Gözümü açtığımda çok üşüyordum.Zaen heralde çok üşüdüğüm için gözlerimi açtım:)
Hemşire kıyafetimi giydirdi SAĞOLSUN. Sonra battaniye örttüler.Bi süre sonra kendime geldim.Ameliyata dair ağrım hiç oomadı,zaten devamlı ilaçlar falan veriliy gün o şekilde geçti.Gözümün üstüne 24saat buz tutularak.

gecmis olsun. sis oldugu halde mi ince duruyor ve sen begenmiyorsun ama sisler inerse dahada incelcek. :S

Evet maalesef öyleydi.Doktor bey yanaklarımın şişine bakarak burun inceliğini oratılamamam söyledi,çünkü yanakalrım çok şişmiş.ama kötü görünüyordu ya bilmiyorum
Düşünmek istemiyorum;ama aklımdanda hiç çıkmıyo

biraz rahat ol dur dün bir bugün 2 düşün ameliyattan yeni çıktın her yerin sis yüzünde üstelikte her yer aynı sislik yok bence dinlen şu an yorgunsun ve ameliyat psikolojisi var biraz rahat ol eminim süper olacak

canım ya geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum, aynı süreçten bende geçtim. bugün itibariyle ameliyat olalı 35 gün oldu ve hala aynalarla dolaşıyorum. Aslında burnumdan pekte memnun değilim , şekli hoşuma gitmiyo ya kısacası.... İnsan üzülüyo tabi o kadar eziyet çek ve sonuç böyle olsun(((((((((((((((ama yapacak bişey yok tabi

ben birinci ameliyatimda buna benzer bisi yasamistim canim bana burun cok kücük gelmisti aglamistim hatta yani sanki nerdeyse burnum yok gibi duruyordu ufacik yapmacik birseydi ama yüzümdeki sisler indikce burun büyüdü tabi burun büyüyüncede agladim cünkü sekli cok kötüydü. :)
belki sendede sislerden dolayi simdilik ince görünüyor.

hiç üzülme. sakın sakın diyorum. şişliklerden dolayı yüzün kendine bile yabancı gelicek. gerçekten boş yere heba etmişm ilk zamanlarımda yüzümü görüp. hepsi geçiyor. yüzündeki şişliklerin ve burnundaki şişliklerin zamanla inicek pişman olucaksın üzüldüğüne. çok erken bunun için. doktoruna güven.

adacım ben ameliyat olmadım,ama olmayı düşünüyorum bilge beye formdan da okuduğum kadarıyla yapılan tüm ameliyatların bir kaç günü böyle geçiyor burun tepede şiş kötü bir durumda daha sonra düzeliyor zamanla oturur bence inş sonuç beklediğinin akisine olur çok çok memnun kalırsın canım sıkma canını

adacımmm hoşgeldin nihayet geldin bütün forum sabırsızlıkla seni bekliyoduk:)eminimm çok iyi olucak burnun canım boşuna telaşlanıyosunnopuyorumnanaktan her ayrıntısını sabırsızlıkla bekliyorumzemuszemus

ooo ada neredesin yaaa. beklemedeydik bizde. ne olur üzülme benim alçım çıktığı gün incecik düz bi r
burun görünce şok olmuştum ama zamanla şişler inince çok hoş oldu. sakın sterese girme. şimdi morale ihtiyacın var. allaha emanet ol ve üzülme.

ada senin ameliyatının olduğu gün ben de muayene oldum bilge bey e ..daha önce yaptığı ameliyatları gördüm bilgisayarından .. hemen hepsi doğal olmuş .. abartı incecik ya da küçücük bi buruna hiç rastlamadım .. kuzenim de ank da ameliyat olmuştu.. alçıının çıktığı gün hem eski burnu çok büyük olduğundan hem yanakları çok şiş olduğundan o da aynı şeyi söylemişti.. ama sonra alçı çıkınca burnu gayet doğal bi hal aldı . yanaktaki ve gözlerindeki şişlerde inince çok çok güzel olmuştu . sanırım senin yanında sana fikrini söyleyecek kimse de yoktu ... ben iyi olacağını düşünüyorum.. umarım da öyle olur

Hic ama hic uzulme simdiden cnm, benimde atelim cikinca sok olmustum hic alisik olmadigim bir yuzdu sanki. Herkez cok guzel diyordu ama ben inanamiyordum bir turlu ve gercekten zaman ilerledikce sende goreceksin ki bosuna uzulmusun endiselenmisin insanin yuzu oyle bir sisiyor ki bu ne diye soka giriyor. Burun ameliyatinin en zor olani da bu zaten iylesme surecinin cok sabir gerektirdigi bir ameliyat bende bunu bilmiyordum ameliyat olmadan once

Allahin izniylen senin ameliyatinda insallah istedigin sonucu alir cnm sen bol bol dinlenmeye bak bu cok onemli sisliklerin icin:)

cnmmm ben ilk alçım degişcegi zaman aynaya baktım ve agladım dedimm bu nsl bi burunnnnn kalıp gibi kemik ksımı ince ucu sivri kalkıkkkkk..hem ben bi burnum deişsin dedim yüzüm kople deişmişşşşşşşşşşş diye diye agladımm..doktorum bana 20 gün sonra geldiignde böle demiyceksin dediki..cidden öle 20 gün sonra bile okdr deişiyorki burun şişlikler gidince farklı oluyor..herkes burnunu ilk gördügünde şok olur cnmm..şişlerin gitsin 1 ay sonra böle demişyceksin eminim:)
inan sana 13 günlük halimi bide şuanki halimin resmini göstersem inanamassın aradaki deişime:)msnye gel göstereyimmm cidden çok deişiyo:)sakınn üzülme..şuandaaaa alçının şeklini almış burnun kalıp giib düşün:)

çok geçmiş olsun canım, alçı değişirken görmüştüm ben de burnumun ilk halini, bana da çok ince gelmişti ama inan alçın çıktıktan sonra çok çok değişicek burnun, alçının baskısıyla o kemikli kısım şişemiyo , açıkta olan uç kısım çok şişiyo ve aradaki fark garip gösteriyo burnu. hiç canını sıkma, en zor günleri atlatmışsın, tadını çıkar artık bundan sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…