Kızlar ya aslında sondan başlamak istemiyordum her ne kadar aklım sona takılı kalmış olsada ama aklımdan çıkaramıyorum,fikirlerinize ihtiyacım var.
Aslında bugüne kadar moralim çok iyiydi,tek üzüntüm ailemi özlüyo olmamdı,çok ama çok özledim.Alçılı burnuma bakıp istediği gibi diye düşünüp seviniyordum,güzel görünüyordu.Bugün alçım çıkarılıp yeni alçı takılırken Bilge bey burnuna gel bak dedi,aynada kendime bakıp burnumu görünce adeta şok oldum.Kendimi bi an uzaylı sandım
Hiç göründüğü,beklediğim gibi bi burun değildi.İnanın o an nutkum tutuldu,bişe diyemedim.şoku biraz atlatınca bu böylemi olacak diyebildim,kötü görünüyo dedim.Doktor bey sağolsun hayır böyle olmayacak,o zamanla şekil alacak senin şişliklerin falan var dediysede inanın poliklinikten çıkıp otogara gittim ama siz sorun nasıl gittim.üstelik o moral bozukluğuyla 6,5saatlik uzun yolculuk yaptım yalnız başıma.Halen moralim çok kötü.Canım çok sıkkın.Alçıyla beraber çok güzel görünüyo,inanın alçıyı çıkartmak istemiyorum.Alçının altında incecik sırtlı bi burun ve aşağı kısım deliklerin olduğu kısım kalın.Yani ters T sanki burnum.Ya ben bu durumdan dolayı Bilge Bey'i suçlayamam.çok iyi bi doktor ve alanındada başarılı,çok revanşta Malatyadada.Bu durum olsa olsa benim talihsizliğim,şansızlığım olur heralde
Yani burun kalın olsada problem yapsam şişlikler inecek diye kendimi teselli edecemde ince bulduğum şey dahada inerse ben ne yaparım.Ki ben bu halini bile beğenmedim,çok ince buldum burun sırtını.
Umarım haksız yere canım sıkılıyordur;ama çok sıkıldığı bi gerçek arkadaşlar.önümüzdeki salı alçılar çıkacak,Malatyaya gidecem tekrardan.O zamana kadar kafayı yemem inşllh bu moral bozukluğuyla.
Allah'ım yar ve yadımcım olsun.Malatyadan sonrada inşllh mutlu dönerim,nedense bu anlamda mutluluk biraz uzak geliyo