Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

Allah yardımcın olsun sağsalim atlat inşallah canım ameliyatınıı..
İnşallah beklediğinden de çok güzel bi burunla bitirirsin bu macerayıı bu mübarek günlerde dualarımız seninle.

cnmmmmmmmmm hadiiii bakalımmm sen anlatırken direk kendi yaşadıklarım aklıma geldii..inan hiç magdur olmassın herkes çok ilgileniyorrrr.amlyt öncesindede sonrasındada..için rahat olsun demiştim sana zatennnn ama insan gözleiryle görene kadar vesvese ediyor:)kapalı çarşıyıdamı gezcennn kıs daha güzle yerler var oralarıda alçılıyken gez:)

Adacim senin de gordugun gibi dualarin acmiyacagi kapi yok cok sukur, yeterki bizler istemeyi bilelim:)) Bundan sonra da islerin rast gider insallah cnm, dualarimiz seninle bu arada kardesine de helal olsun seni yanliz birakmadigi icin:)) Sen bu aksam ne olursa olsun dinlenmeye bak bu cok onemli, sakinlesme hapi verirseler sana rahat uyursun cnm

ada_86,tahminim o ki sen bu güzel yazıların hepsini ameliyattan sonra ancak okuyabileceksin.o nedenle ilk tebrik eden ben olayım;geçmiş olsun,yeni burnun çok çok güzel olmuş,sağlıkla kokla...

Kızlar doktor Bilge Türk Bilen'e ben de ameliyat olmak istiyorum ama sormak istedğim ameliyatı nerede ve ne kadar yapıyor bir bilgi verebilir misiniz acaba ayrıca benim sosyal güvencem de yok şimdiden herkese çok teşekkürler...:)

ada_86 cnm sana bol şanslar diliyorum.Dualarımız seninle.İnşallah ameliyatın başarılı geçer ve sonuç ise istediğin gibi olur umarım.Şimdiden çok çok geçmiş olsun.En yakın zamanda yeni burnuşunla tekrar seni aramızda görmek dileğiyle... :))

sosyal güvencen yoksa cnmmmm 2000-3000 tl arasındaaaa deişiyor amlyt ücreti..sigorta yada bagkur olunca para ödenmiyor:)

Allah yardımcın olsun, umarım burnun istediğin gibi olur ve amelyatın rahat geçer,Sağlıklı ve kolay atlatman dileğiyle geçmiş olsun..

tatlımmm şuanda amlyttan çıkmış hafif sancılarınla vee nsl oolduda oldum diyerek kendine inanmıyarak yatıyorsundur:)en zoru geçtin bundna sonrası keyifli kısmıııı :)hastahanede kantinde inernet cafe var..bunu önceden söyleseydim keşke:)zaten ilk gün yatarsın büyük ihtimalll:)haberlerini beklios cnm allaha emnt ol:)

Canım inşallah istediğin gibi bir buruna sahip olursun dualarım seninle.

canımm benim yaa..ne kadar içten yazmışsın...çok duygulandım valla...Allah'ım yar ve yardımcın olsun..Allah'ın ''ya şafii'' ismi bir an önce şifa olsun sana..inşallah herşey gönlünce olur..dualarımız seninle..A.e.o.

Canım inşallah her şey yolunda gitmiştir ve ameliyat olmuşsundur. Merakla bekliyoruz inşallah sonuç istediğin gibi olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…