Benim balkonumdan ona ne ,vitrinimin içindeki eşyadan da aynı şekilde .burdaki asıl problem Benim adıma oğluyla karar vermesi bana bir şey sorulmaması. kocaman salıncağı napıcam ben nereye koyucam evimi biliyor görüyor hiç mi aklı YÖK napıcak bu kız bunu nereye kuracak diye düşünmez mi insan.küçük bir kız çocuğu gibi davranıyor .ki alırken kp bi çocuklara sor istersen demesine rağmen sormayıp almış.bebek arabasını kullanacak olanda benim bebek arabasının özelliklerimden dolayı her annenin önceliği farklı mesela benim için hafif olsun tek elle kapatabileyim gibi özellikler önemliydi .ama o bunları düşünmeden kalktı araba almaya çalıştı .ben alamıyor değilim hadi almak istiyorsun insan sormaz mı Kızım oğlum beğendiğiniz bir model var mı diye ? Hayır o sormadan kendi bildiği gibi kendi zevkine göre almak istedi ki bu benim ilk çocuğumHayretle okudum. Kv nin hiç bir suçu yok. Sanırım siz hormonlardan buluttan nem kapmışsınız. Kadın ne güzel ilgili. Hediye alıyormuş. Beğenmezseniz açıkca söyleyin rengini pek sevmedim gidip beraber değiştirelim mi diye? Kv torunu olacak diye deli olmuş salıncak bile almış, sizin evde yet yoksa onların evinde dursun. Balkona şemsiye takalım demiş, dünyanın en büyük hatasını etmiş. Allah aşkına taktıtmazsanız taktırmazsanız zaten, yaz geldi rahat oturulur diye fikir vermiş kadın. Kendi evi japon pazarı gibi incik boncuk kısmını anlamadım, kimisi süs eşyası sever kimi sevmez, bebeğe aldığı hediyelerle ne alakası var kadının ddekorasyonunun. Lütfen kırılmayın, kv yi birgün savunacağım aklıma gelmezdi ama cidden çok alınganlık yapmışsınız. Bizler eşin ailesinden bir kibrit göremediğimiz için size verilen değerin farkında değilsiniz
Ben kendimi ifade edemedim sanırım olay bir şeyleri almak almamak değil üslup meselesi tabikii alın alacaksınız sizin de torununuz ama örneğin bebek arabasını kullanacak olan kim torununuzun annesi .ona sormadan kendi kafanıza göre zevkinşze göre almanız ne kadar doğru olur bir düşününkorktum şimdi.benim de ilk torun.cinsiyeti 10 güne kadar belli olacak,yavaş yavaş birşeyler alayım diyordum ama görüyorum ki makbule geçmeyecek.en iyisi,hiç birşey yapmadan beklemek.
Hiç birşey yapmamak da saçma herşeyin bir sınırı var o sınırı koruduğunuz sürece problem olmaz.gelininizin vitrinine ,balkonuna hastanede giyeceği pijamaya karışıyor musunuz ?korktum şimdi.benim de ilk torun.cinsiyeti 10 güne kadar belli olacak,yavaş yavaş birşeyler alayım diyordum ama görüyorum ki makbule geçmeyecek.en iyisi,hiç birşey yapmadan beklemek.
Kızım 7 aylık oldu kv nin bişey almasını geç daha kızımı görmedi üstüne üstlük merak edip sormuşluğu bile yok. Bence çok takılmayın ufak tefek şeyleri alsın bi giydirip fotoğraf çekip atarsınız sonra kaldırırsınız. Büyük şeyleri eşine attığında eşin önünü kesmeli evimiz küçük böyle bir şey istemiyoruz anne geri iade et gibi sözlerle annesini bi şekilde ikna etmeli. Bence senin sorunun bunu heves olarak değil müdahale olarak görmen. Bol sabırlar diliyorum canım canını sıkma bebeğin hisseder. Kırıldı yırtıldı küçük geldi gibi bahanelerle kullanmayıverirsin sen al istediğini...Ben de sizin gibi diyorum ama işte kv sınırı YÖK herşeyi almak istiyor kendi kafasına göre benim ilk çocuğum bıraksın Özenerek araştırarak keyfine vararak alayım bebek arabasını kullanacak olan benim ama engel olmasak o alacaktı kendi kafasına göre(
yok canım ya azıcık takıldım,size.Hiç birşey yapmamak da saçma herşeyin bir sınırı var o sınırı koruduğunuz sürece problem olmaz.gelininizin vitrinine ,balkonuna hastanede giyeceği pijamaya karışıyor musunuz ?
Teşekkür ederim liste için hiç biri bende YÖK eşime söyleyeceğim hemen iletsin annesine evet o zaman hem o mutlu olur hem de benSalıncak çok işine yarar. Bebeği uyutmak heleki çok ağlayan kolik bir bebekse çok zor. O zaman ya sling alıp göğüsünüze yapıştırıyorsunuz ancak öyle susuyor Yada salıncağa koyup yavaş yavaş sallıyorsunuz ve fön Makinesini açıyorsunuz. Bence ergonomik bir kanguru ( neko marka) , bol bol büyük boy müslim bez, sling, mustela Konak önleyici şampuan, mustela pişik önleyici, komili Yada eczacı başının yenidoğan İçin özel ıslak mendilleri, bebek jimnastik halısı , omuz bezleri ( gaz çıkarırken fazla süt üstünüze almasın) , alından ateş ölçer braun marka, gene kulaktan ateş ölçer ( hastane tipi) aldırın. Bunlar hem çok pahalı hemde hayat kurtarıcı ürünler. Bu listeyi ona hazırlayıp verin bunları alıp oyalanır. Sizde işin zevkli kısmı olan giyim eşyalarını alırsınız.
K.v alisverisi bu kadar seviyorsa bebek tartısı da ek yap.İlk zaman sütüm acaba yetiyor mu diye dengesi sasmayan anne yoktur.Ben ilkinde aldım,ikincide de kullanıyorum.Teşekkür ederim liste için hiç biri bende YÖK eşime söyleyeceğim hemen iletsin annesine evet o zaman hem o mutlu olur hem de ben
Bu dediğinizi de yazdım listeme çok teşekkür ederimK.v alisverisi bu kadar seviyorsa bebek tartısı da ek yap.İlk zaman sütüm acaba yetiyor mu diye dengesi sasmayan anne yoktur.Ben ilkinde aldım,ikincide de kullanıyorum.
Benim balkonumdan ona ne ,vitrinimin içindeki eşyadan da aynı şekilde .burdaki asıl problem Benim adıma oğluyla karar vermesi bana bir şey sorulmaması. kocaman salıncağı napıcam ben nereye koyucam evimi biliyor görüyor hiç mi aklı YÖK napıcak bu kız bunu nereye kuracak diye düşünmez mi insan.küçük bir kız çocuğu gibi davranıyor .ki alırken kp bi çocuklara sor istersen demesine rağmen sormayıp almış.bebek arabasını kullanacak olanda benim bebek arabasının özelliklerimden dolayı her annenin önceliği farklı mesela benim için hafif olsun tek elle kapatabileyim gibi özellikler önemliydi .ama o bunları düşünmeden kalktı araba almaya çalıştı .ben alamıyor değilim hadi almak istiyorsun insan sormaz mı Kızım oğlum beğendiğiniz bir model var mı diye ? Hayır o sormadan kendi bildiği gibi kendi zevkine göre almak istedi ki bu benim ilk çocuğum(yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum ama hastanede çeyiz için almış olduğu saten pijamayı giymemi istedi ki bu artık bende bitiş noktası oldu .bu arada kırılmadım ama insan yaşamayınca anlamıyor .çoğu insan almış oh ne güzel yazmış ama burda olay bir şey alıp almamak değil üslup meselesi
Merhaba sevgili kk üyeleri öncelikle hepinizin Bayramını kutluyorum ,
Benim derdim sıkıntım kv.Eski konularımı bilen okuyan varsa tüp bebek yöntemi ile hamike kaldım .Bu durumu ailelerimiz bilmiyor . Eşimin ailesinin de benim kendi aileminde ilk torunları.
Olay şu ki hamile olduğum anlaşıldığından beri kv devamlı bir şeyler alıyor ,almak istiyor.Şöyle ki hastane çıkışını ,bebek arabasını,bir sürü kıyafet ....Eşime bunun benim ilk çocuğum olduğunu ve böyle özel şeyleri kendim almak istediğimi söyledim benim de heveslendiğimi benim kullanacağımı (kv başka bi şehirde kendi kafasına ve zevkine göre alacaktı )sonuçta dizginleyebildim az da olsa arabayı ve yatağını kendimiz aldık .ama kv yine duramadı ve bir sürü şey aldı kıyafet,yatak gibi bişi ,elyaflı içi ismini bilmiyorum (ki hiç beğenmedim).
Bugünkü asıl olay ise şu benim modumu çok düşürdü ve eşimle konuşmuyoruz bu olay yüzünden .gitmiş kocaman bir salıncak almış evimde koyabileceğim bi yer yok ,artı istediğim bir şey kesinlikle değil .kp çocuklara sor istersen demiş alırken ama o bana karışmasınlar demiş ve almış.eşimin Whatsupuna atmış resmîni aldım diye bana söylenmediği için ben bir şey diyemedim.sadece eşime istemediğimi belirttim.
Sizlerden ricam çok mu nankörüm ?yanlış mı düşünüyorum ?bana fikir verebilir misiniz ?Böyle şeyleri kendim keşfederek ,araştırarak almak istiyorum .kendi zevkime durumuma göre almak istiyorum .
En önemlisi de çocuğumun yoktan anlamasını,her dilediğinin olmamasını istiyorum ki doyumsuz ve bencil olmasın .benim için oyuncaktansa oğlumla kaliteli zaman geçirmek istiyorum .tabiii henüz doğmadı belki de isteklerim saçmamı ?bilmiyorum .
Galiba asıl sinir olduğum şey kv evime karışması balkonuma şemsiye taktırmak istiyor ama bunu ben eşimin ağzından duyuyorum sanki eşim kendi fikriymiş gibi bana dile getirdi .(ben kv fikri olduğunu sonradan tel görüşmesi yaparlarken duydum)
Kv kendi evi Japon pazarı gibi incik boncuk bi sürü kalabalık fakat ben öyle bir ev kesinlikle istemiyorum sade ve zarif olsun istiyorum .Dediğim gibi belki iyi niyetle yapıyor fakat bu kadar müdahale etmesi doğru mu sizce de ?ben ne yapmalıyım ?eşim ise annesine kıyamıyor doğal olarak ama benim sinirlerim tavan .yoksa ben mi yanlış düşünüyorum ?tepki vermeli miyim kv ye .ama düzgünce konuşmayı da beceremiyorum saçma salak bağırıp çağırıp ağlıyorum .Uzun oldu ama şu an o kadar mutsuzum ki anlatamam(
Lütfen bana da fikir verin teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?