bir kv sıkıntısı da benden :((

korktum şimdi.benim de ilk torun.cinsiyeti 10 güne kadar belli olacak,yavaş yavaş birşeyler alayım diyordum ama görüyorum ki makbule geçmeyecek.en iyisi,hiç birşey yapmadan beklemek.

Valla kadın alsa suç almada suç benimkide düğünde çöp almadı yani işe yarar bir şey almadı aldığı sacma sapan seyleride attım dağıttım

Benim balkonumdan ona ne ,vitrinimin içindeki eşyadan da aynı şekilde .burdaki asıl problem Benim adıma oğluyla karar vermesi bana bir şey sorulmaması. kocaman salıncağı napıcam ben nereye koyucam evimi biliyor görüyor hiç mi aklı YÖK napıcak bu kız bunu nereye kuracak diye düşünmez mi insan.küçük bir kız çocuğu gibi davranıyor .ki alırken kp bi çocuklara sor istersen demesine rağmen sormayıp almış.bebek arabasını kullanacak olanda benim bebek arabasının özelliklerimden dolayı her annenin önceliği farklı mesela benim için hafif olsun tek elle kapatabileyim gibi özellikler önemliydi .ama o bunları düşünmeden kalktı araba almaya çalıştı .ben alamıyor değilim hadi almak istiyorsun insan sormaz mı Kızım oğlum beğendiğiniz bir model var mı diye ? Hayır o sormadan kendi bildiği gibi kendi zevkine göre almak istedi ki bu benim ilk çocuğum (yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum ama hastanede çeyiz için almış olduğu saten pijamayı giymemi istedi ki bu artık bende bitiş noktası oldu .bu arada kırılmadım ama insan yaşamayınca anlamıyor .çoğu insan almış oh ne güzel yazmış ama burda olay bir şey alıp almamak değil üslup meselesi

korktum şimdi.benim de ilk torun.cinsiyeti 10 güne kadar belli olacak,yavaş yavaş birşeyler alayım diyordum ama görüyorum ki makbule geçmeyecek.en iyisi,hiç birşey yapmadan beklemek.
Ben kendimi ifade edemedim sanırım olay bir şeyleri almak almamak değil üslup meselesi tabikii alın alacaksınız sizin de torununuz ama örneğin bebek arabasını kullanacak olan kim torununuzun annesi .ona sormadan kendi kafanıza göre zevkinşze göre almanız ne kadar doğru olur bir düşünün

Hiç birşey yapmamak da saçma herşeyin bir sınırı var o sınırı koruduğunuz sürece problem olmaz.gelininizin vitrinine ,balkonuna hastanede giyeceği pijamaya karışıyor musunuz ?

Kızım 7 aylık oldu kv nin bişey almasını geç daha kızımı görmedi üstüne üstlük merak edip sormuşluğu bile yok. Bence çok takılmayın ufak tefek şeyleri alsın bi giydirip fotoğraf çekip atarsınız sonra kaldırırsınız. Büyük şeyleri eşine attığında eşin önünü kesmeli evimiz küçük böyle bir şey istemiyoruz anne geri iade et gibi sözlerle annesini bi şekilde ikna etmeli. Bence senin sorunun bunu heves olarak değil müdahale olarak görmen. Bol sabırlar diliyorum canım canını sıkma bebeğin hisseder. Kırıldı yırtıldı küçük geldi gibi bahanelerle kullanmayıverirsin sen al istediğini...

Hiç birşey yapmamak da saçma herşeyin bir sınırı var o sınırı koruduğunuz sürece problem olmaz.gelininizin vitrinine ,balkonuna hastanede giyeceği pijamaya karışıyor musunuz ?
yok canım ya azıcık takıldım,size.

ben sormadan birşey almam.mesela bebeğimiz kısmet olursa,kış bebeği olacak, örgü uyku tulumu vardı,bir yerde çok beğendim resmini attım.gerek yok dedi.ben de tamam dedim.sormadan alınmaz tabi ki.

Çok alınmışsınız, heves etmişler yazık.
Bu kadar problem oluyorsa siz beğendiğiniz şeylerin fotoğrafını yollayın onları alsın madem.
Ne güzel işte keşke fırsata çevirseniz, iki tarafın da gönlü olsa

Kayinvalidenin aldiklarini internette sat Sorarsa da bayila bayila kullaniyoruz annecim iyi ki almissin falan de. Herseyin cozumu var sıkma kendini bu kadar.

Salıncak çok işine yarar. Bebeği uyutmak heleki çok ağlayan kolik bir bebekse çok zor. O zaman ya sling alıp göğüsünüze yapıştırıyorsunuz ancak öyle susuyor Yada salıncağa koyup yavaş yavaş sallıyorsunuz ve fön Makinesini açıyorsunuz. Bence ergonomik bir kanguru ( neko marka) , bol bol büyük boy müslim bez, sling, mustela Konak önleyici şampuan, mustela pişik önleyici, komili Yada eczacı başının yenidoğan İçin özel ıslak mendilleri, bebek jimnastik halısı , omuz bezleri ( gaz çıkarırken fazla süt üstünüze almasın) , alından ateş ölçer braun marka, gene kulaktan ateş ölçer ( hastane tipi) aldırın. Bunlar hem çok pahalı hemde hayat kurtarıcı ürünler. Bu listeyi ona hazırlayıp verin bunları alıp oyalanır. Sizde işin zevkli kısmı olan giyim eşyalarını alırsınız.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim liste için hiç biri bende YÖK eşime söyleyeceğim hemen iletsin annesine evet o zaman hem o mutlu olur hem de ben

Alıyosa aldınsen yine gönlünün istediğini al.
e ben almıştım derse
Haberim yoktu dersin.
Ben kendime ve evime uygun olanı aldım dersin

Teşekkür ederim liste için hiç biri bende YÖK eşime söyleyeceğim hemen iletsin annesine evet o zaman hem o mutlu olur hem de ben
K.v alisverisi bu kadar seviyorsa bebek tartısı da ek yap.İlk zaman sütüm acaba yetiyor mu diye dengesi sasmayan anne yoktur.Ben ilkinde aldım,ikincide de kullanıyorum.

Aynı buraya yazdığınız gibi kv nizede söyleyin. Birileri hediye aldı diye çocuğunuz için sizin yerinize karar vermiş olmuyor. Sizde istediğiniz modeli alın. Demekki kadının parası var almak istiyor. Kullanmayacağınız ürünlerde onlarda kalsın, beşik salıncak her ne alırsa. Konunuz bebeğe alınan eşyalar mı yoksa kv ye komple tepki mi ben anlamadım. Yani bir vitrin diyorsunuz bir gecelik diyorsunuz. Giymenizi istedi diye giydiniz mi? Hoşuma gitmedi giymek istemiyorum demek bu kadar mı zor? Kadın ne nefes alsın ne fikir sunsun ne cümle kursun. Sizde güzelce cevap vererek isteklerinizi belli etseniz bu kadar takmazsınız bence. Çünkü ortada kendinizi üzecek strese sokacak kafanızı meşgul edecek birşey yok.

Kimisi 1 çift çorap almadı diye sitem yapar kimisi kamyonla alıyor diye laf yapar :)

Benim annem bizim zamanımızda durumumuz yok diye çoğu şeyi merak ettiği için alamamış. Şimdi benim oğluma merak edip alıyor hiç sesimi çıkarmıyorum. Fazla mal göz çıkarmaz nihayetinde. Torunu sonuç olarak heves ediyordur kadın bence böyle davranarak soğutmayın çocuktan. Illa her aldığını kullanacaksınız diye bir kaide yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…