- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
- 63
- Konu Sahibi peradelisi
-
djadhajhdjahf aynen cok tesekkur ederiz umarım sende umdugunu bulursunSenin adına çoook sevindim tatlım umarım mutlu olursunuz umarım bende umduğumu bulurum ;-) :) :) ne kadar çok um dedim ahshdhfjfjj
Bence lise aşkıyla evlenilirde :) günesi beklerkende evlendiler sgdhfhjdjdjadhajhdjahf aynen cok tesekkur ederiz umarım sende umdugunu bulursun
Bence lise aşkıyla evlenilirde :) günesi beklerkende evlendiler sgdhfhjdj
Ben melisciyim daffsgsgsfagjfhgdfjhdkcfjgd aynen ya.Yok bu seneler mantıkla değil duyguyla korktugun seyleri yaparak yasanır üzülsende o da bi hatıra olarak kalıcak sonucta kendi isteginle yaptın :d kerem de cok cektirdi sonra zeyneple evlendile bizi simdi banlıycaklar bu muhabetten sonra
ben yagmurla canı cok seviyodum ya baya hatta canın babası fotografımı begenmistiBen melisciyim daffsgsgsfag
Oha ne güzelll :) :) :)ben yagmurla canı cok seviyodum ya baya hatta canın babası fotografımı begenmisti(efecan senolsun'un babası)
Bide barısın babaannesi vardı ya onu görmüstüm metroda bana kerem sarısınlardan hoslanıyo sansın var demisti hic unutmamOha ne güzelll :) :) :)
O değilde konu ne hale geldi sggdgshhdhOha ne güzelll :) :) :)
Aynen dfjhsdjdfhsdjgO değilde konu ne hale geldi sggdgshhdh
Sende mi sarışınsınnBide barısın babaannesi vardı ya onu görmüstüm metroda bana kerem sarısınlardan hoslanıyo sansın var demisti hic unutmam
Ya benim degisik bi sac rengim var aslında ama sarıya yakın :d senin sarı mı?Sende mi sarışınsınn
Benimde böyle küllü sarı gibi değişikYa benim degisik bi sac rengim var aslında ama sarıya yakın :d senin sarı mı?
Aynen yaa :) bu arada gelişme olursa paylaşcam zaten :)Benimde belli olsaydı keske sac rengim (eski sevgili konusunun altında yaptıgımız muhabbetlere bak fdghg)
Tamam o zamanAynen yaa :) bu arada gelişme olursa paylaşcam zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?