• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Küçük Eski Sevgili Meselesi

Şimdi biz ne dersek diyelim sen bu denemeyi, tecrübeyi yaşayacaksın. Yaşaman gerekir. Mesela çook küçük olduğum zaman birine aşık olmuştum. Çocuk da çok iyi biri gibi gözüküyordu. Babam hiç sesini çıkarmadı her zamanki gibi buna izin verdi. Baktı ki ben çok kapıldım gidiyorum sadece uyarısını yaptı. Vazgeçtim mi? Hayır. Ortaya bir çıktı ben onun idare etmeye çalıştığı kızlardan sadece biriymişim. Park köşelerinde tiner çekiyormuş. Yaşım küçüktü ama çok şey öğrendim. Şu anki harika ilişkimin dürüst, sevgi dolu olması bu tecrübeler sayesinde böyle. Bir insanın nasıl yalancı olduğunu anlayabiliyorum çünkü.

Biz yine de uyarımızı yapalım ama. Bu çocuk hayatının sadece tecrübesi olabilir. Seni üzer, kırar. En yakın arkadaşına gitmiş yine gider. 2 kişi olarak yaşayamazsınız. Ve sen kime güvenmemen gerektiğini öğrenmiş olursun acı bir şekilde...

Bence lise aşkıyla evlenilirde :) günesi beklerkende evlendiler sgdhfhjdj

jfhgdfjhdkcfjgd aynen ya.Yok bu seneler mantıkla değil duyguyla korktugun seyleri yaparak yasanır üzülsende o da bi hatıra olarak kalıcak sonucta kendi isteginle yaptın :d kerem de cok cektirdi sonra zeyneple evlendile bizi simdi banlıycaklar bu muhabetten sonra :KK70::KK70:

jfhgdfjhdkcfjgd aynen ya.Yok bu seneler mantıkla değil duyguyla korktugun seyleri yaparak yasanır üzülsende o da bi hatıra olarak kalıcak sonucta kendi isteginle yaptın :d kerem de cok cektirdi sonra zeyneple evlendile bizi simdi banlıycaklar bu muhabetten sonra :KK70::KK70:
Ben melisciyim daffsgsgsfag

Benimde belli olsaydı keske sac rengim (eski sevgili konusunun altında yaptıgımız muhabbetlere bak fdghg)

Back
X