• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Küçük Eski Sevgili Meselesi

Adam arkadaşın için sen terketmiş,arkadaşın da sana saygısızlık olacagına bakmadan ilişki yaşamış..
yahu neresinden tutsan elinde kalıyor,gerçekten bu kadar gurursuz musun?
Resmen aptal yerine konmuşsun..
Hala tekrar denesem mi diyorsun

17 ve 23 yas arasi top tupu 6 yas denir.
Ama ben oyle gormuyorum.
17 yasinda bi kiz daha toydur.
23 yasindaki bi erkekse en deli caglarindadir.
Donem farki var.
Bu oglan seni uzer uzak dur.

Eee sevgililik değil ki bu 5 gün sadece, bana arkadaşımın çıktığı birisi ile çıkmak ters gelir bu erkeklerde de var ama ben bile kabul edemem...
Öyle bir arkadaşı bir daha asla arkadaş olarak kabul etmem... Sen onu da etmişsin.. Ayrıca anlattıklarına göre hiç güvenilir birisi değil. Nesine güvenip onula sevgili olmayı düşnüyorsun? Paslaşarak sevgili mi yapacaksınız adamı arkadaşınla? Uzak durman daha iyi gibi...

E
Adım atarsa size mesaj falan atarsa sizde öyle konusun cok üstüne düsmeyin onu cok sevdiginizi belli etmeyin.O da sizi seviyorsa acılır zaten sizde cok sevdiginizi belli etmezseniz daha cok üstünüze düser sizin.Böyle olursa iyi bir acıdan.Bide 17 yas bu yaslarda erkekler biraz güvenilmez oluyor :21:Siz güvenmeyin ama yerinizde olsam bunu yapardım cünkü en yakın arkadasınızla cıkmasının sonucu sizden de bir tavır görür.Aslında suanda kafam karıstı benzeri bir sürü olay yasadım kafam karıstı bir saniye
En çok bu yorumu sevdim annemin tavsiyelerine benziyo :) :) :)

Adam arkadaşın için sen terketmiş,arkadaşın da sana saygısızlık olacagına bakmadan ilişki yaşamış..
yahu neresinden tutsan elinde kalıyor,gerçekten bu kadar gurursuz musun?
Resmen aptal yerine konmuşsun..
Hala tekrar denesem mi diyorsun
Haklısınız ama içimde öyle bi duygu varki eski sevgilimle mutlu olmasam bile onların ikisindende intikam almak istiyorum benim neler yaşadığımı o kızda bilmeli değil mi... Anlamalı

17 yasinda bir kiz bir bucuk yildir bu durumda...

Kafa bununla mesgulken aile, dersler, sosyal hayat ne alemde?

Bunu soylediklerimizden 'her sey yolunda, merak etmeyin' demeyeni de nadir gorduk ya neyse.

Ben de suraya takildim.

Bu yastaki flortuyle evlenen enderdir ama...

İleride bu cocukla evlenseniz ne berbat anilar; bes gunde yuzune bakmadan terk edip baskasiyla oluyor, gozunun onunde nispet yapiyor.

Evlenmeseniz onu dusunerek ziyan edilen aylar ve hala ona odaklanmislik.

Sonuc, elde var sifir, bu cocugun tatli bir anisi olmayacak ilerleyen yillarda.

O zaman bunca kafa karisikligi, akli fikri onunla mesgul etmek niye... :ssz:

17 yasinda bir kiz bir bucuk yildir bu durumda...

Kafa bununla mesgulken aile, dersler, sosyal hayat ne alemde?

Bunu soylediklerimizden 'her sey yolunda, merak etmeyin' demeyeni de nadir gorduk ya neyse.

Ben de suraya takildim.

Bu yastaki flortuyle evlenen enderdir ama...

İleride bu cocukla evlenseniz ne berbat anilar; bes gunde yuzune bakmadan terk edip baskasiyla oluyor, gozunun onunde nispet yapiyor.

Evlenmeseniz onu dusunerek ziyan edilen aylar ve hala ona odaklanmislik.

Sonuc, elde var sifir, bu cocugun tatli bir anisi olmayacak ilerleyen yillarda.

O zaman bunca kafa karisikligi, akli fikri onunla mesgul etmek niye... :KK14:
Seviyorum... Ne kadar nefret etsemde seviyorum bakın... Ben eskiden çok farklıydım yani daha deliydim bi erkekle nasıl konuşulur onu bile bilmezdim... Sırf bu yüzden kaybettim belkide ben onu şu son 1 yıldır yaşadıklarımdan olsun yaşımdan olsun ailemden olsun daha çok olgunlaştım... Şu an bambaşka bi Selenim tek değismeyen şey ona duygularim

Seviyorum... Ne kadar nefret etsemde seviyorum bakın... Ben eskiden çok farklıydım yani daha deliydim bi erkekle nasıl konuşulur onu bile bilmezdim... Sırf bu yüzden kaybettim belkide ben onu şu son 1 yıldır yaşadıklarımdan olsun yaşımdan olsun ailemden olsun daha çok olgunlaştım... Şu an bambaşka bi Selenim tek değismeyen şey ona duygularim

Su forumda 'Askim beni olgunlastirdi, yasimdan daha olgunum' demeyen genc kiz bulamazsiniz.

'Yalan soyluyorsunuz' demiyorum hicbiriniz icin, 'yaniliyorsunuz' diyorum.

Su yillari birkac sene sonra hatirlayinca 'o acilar da neymis' diyeceksiniz, o zaman olgunlasacaksiniz.

Bir de onu onu 'deli, bir erkekle nasil konusacagini bilmeyen biri' oldugunuz icin kaybetmediniz.

O sizi sevmedigi, baskasini tecih ettigi icin gitti.

Eger bu yuzden terk edilmis olsaydiniz...

Karaktersiz, dedikoducu hatta daldan dala atlaya kizlarin omur boyu yalniz kalmalari gerekirdi.

Ama onlari seven erkeklere gore onlar dunyanin en harika kadinlari, namus abideleri.

Gercek sevgi insanin karakterindeki kusurlarin gorulmesini engeller, sevseydi deliliginizi gormezdi.

Sizin onun sevmedigini, gozunuzun onunde baskasiyla birlikte olmaktan cekinmedigini gormediginiz gibi...

Su forumda 'Askim beni olgunlastirdi, yasimdan daha olgunum' demeyen genc kiz bulamazsiniz.

'Yalan soyluyorsunuz' demiyorum hicbiriniz icin, 'yaniliyorsunuz' diyorum.

Su yillari birkac sene sonra hatirlayinca 'o acilar da neymis' diyeceksiniz, o zaman olgunlasacaksiniz.

Bir de onu onu 'deli, bir erkekle nasil konusacagini bilmeyen biri' oldugunuz icin kaybetmediniz.

O sizi sevmedigi, baskasini tecih ettigi icin gitti.

Eger bu yuzden terk edilmis olsaydiniz...

Karaktersiz, dedikoducu hatta daldan dala atlaya kizlarin omur boyu yalniz kalmalari gerekirdi.

Ama onlari seven erkeklere gore onlar dunyanin en harika kadinlari, namus abideleri.

Gercek sevgi insanin karakterindeki kusurlarin gorulmesini engeller, sevseydi deliliginizi gormezdi.

Sizin onun sevmedigini, gozunuzun onunde baskasiyla birlikte olmaktan cekinmedigini gormediginiz gibi...
Birincisi ben yaşımdan daha olgunum demedim geçen yıla göre daha olgunum demek istedim ikinci olarakta evet ben iki yüzlü bi kız hiç olamadım ancak arkadaşım iki yüzlüydü ve yiğitle aylarca birlikteydiler... İlgilendigin için çok teşekkur ederim yanlış anlaşılmak istemem

:p napmayı düsünüyosun cocukla.Bence kesin ona bi tavır takınman gerekiyo erkeklerin anladıgı dil bu
Geri dönsün uzun süre burnunun sürtmesini istiyorum... Daha sonra ne yapacağıma o anki duygularım karar verir hic birseyin eskisi gibi olamayacağinı bende biliyorum... Ama böyle yarım kalmakda istemiyorum... En azından o çok sevdiğim (!) arkadaşım dünyanın onun etrafında dönmediğini anlamalı şu an en güzel yaşımda olduğumu düşünüyorum... Ve bu yıllarımı sevdiğim kisiyle geçsin istiyorum

Geçen yıl okulumuzdan biriyle çıkmıştım fakat 5 gün olmadan ayrılmak istediğini söyledi hatta bunu yaparken yüzüme bakmayı tenezül etmeyip arkadasımla haber gönderdi bi hafta kalmadanda sınıfımızdan yakın bir arkadaşımla çıkmaya başladı ben de bunun etkisiyle psikolojik olarak bir dönem çöktüm aynı okulda olduğumuz için her gün gözlerimin önündeydiler ve eski sevgilim hala bana umut veriyordu aradan bir yıl geçti bu süreçte onlarda ayrıldı hatta eski sevgilim pek çok kızla daha çıktı bizse arkadaşımla aramızı düzelttik fakat hala eski sevgilime karsı boş değilim bugünlerde de sık sık karsılasiyoruz ve ikimizde yalnızız herşeye rağmen tekrar denemek istiyorum onunla ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin 1 buçuk yıldır bu durumdayım

O seni kullanmış.. Ayrılırken konuşmamış bile.. Sen şimdi yeniden olur mu diyorsun. Olursa da öncekinden daha kötü bi ayrılığa kendini hazırla derim. Hiç olacak şey mi şu.

Geri dönsün uzun süre burnunun sürtmesini istiyorum... Daha sonra ne yapacağıma o anki duygularım karar verir hic birseyin eskisi gibi olamayacağinı bende biliyorum... Ama böyle yarım kalmakda istemiyorum... En azından o çok sevdiğim (!) arkadaşım dünyanın onun etrafında dönmediğini anlamalı şu an en güzel yaşımda olduğumu düşünüyorum... Ve bu yıllarımı sevdiğim kisiyle geçsin istiyorum
Ya bir daha asla birsey eskisi gibi olmıycak diye bi sey yok bence.Cünkü ben hep böyle konularda yazarım 2 sene beni sevmeyen bekledigim cocukla ben uzun süredir birlikteyim artık birbirimizi cok seviyoruz.Yani bu iliskide nolucak bende bilmiyorum da benim en imkansız dedigim seyler oldu. Bencede öyle yap burnunu sürt zaten o arkadasına da gösterirsin durumu.Ondan sonra duygularınla hislerinle karar ver ama baya bi burnunu sürt önce.Belkide senin pesinden kosarsa o süre icinde sen ondan sogursun belli olmaz :d ben boyle degisim olaylarına cok soguk bakmıyorum degisen cok insan tanıdıgım icindir belki de

Birincisi ben yaşımdan daha olgunum demedim geçen yıla göre daha olgunum demek istedim ikinci olarakta evet ben iki yüzlü bi kız hiç olamadım ancak arkadaşım iki yüzlüydü ve yiğitle aylarca birlikteydiler... İlgilendigin için çok teşekkur ederim yanlış anlaşılmak istemem

Benim orada demek istedigim farkliydi, neyse...

'Bir yildir yasimdan, yasadiklarimdan cok daha olgunlastim' demissiniz ya.

Bu olgunluk ikiyuzlu arkadasinizla aylarca birlikte olan bir kiz...

Ve buna izin veren bes gunluk eski sevgiliye kafa yormanizi engeller mantiken.

Aksi olgunluk degil cocukluk olur ve hamle yaparsaniz su ankinden daha beter hissedersiniz.:KK14:

Ya bir daha asla birsey eskisi gibi olmıycak diye bi sey yok bence.Cünkü ben hep böyle konularda yazarım 2 sene beni sevmeyen bekledigim cocukla ben uzun süredir birlikteyim artık birbirimizi cok seviyoruz.Yani bu iliskide nolucak bende bilmiyorum da benim en imkansız dedigim seyler oldu. Bencede öyle yap burnunu sürt zaten o arkadasına da gösterirsin durumu.Ondan sonra duygularınla hislerinle karar ver ama baya bi burnunu sürt önce.Belkide senin pesinden kosarsa o süre icinde sen ondan sogursun belli olmaz :d ben boyle degisim olaylarına cok soguk bakmıyorum degisen cok insan tanıdıgım icindir belki de
Senin adına çoook sevindim tatlım umarım mutlu olursunuz umarım bende umduğumu bulurum ;-) :) :) ne kadar çok um dedim ahshdhfjfjj

Back
X