- Konu Sahibi Anneolmayolundayim
Amin. Allah razı olsun. Benimle beraber tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim.Rabbim kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin. Hamilelere ben de çok seviniyorum içimde zerre kıskançlık yok. Arkadşınız muhtemelen siz üzülmeyin dye gizlemiştir. İnsanların hadiszlikleri haddi aşıyor artık hiç tanımayanlar bile soruyor umursamıyorum onları zaten çok az insanla görüşüyorum. Bir kısmı da mecburiyetten ... Valla terapi de düşünüyorum da inanın üzerime başıma alacağım şryi bile düşünüyorum artık. Çok para harcayınca en min düzeyde yaşamaya çalışıyoruz
Evet maalesef herşey çok pahalı. Çocuk süreci de pahalı, hamile kalmadan kullanılan takviyeler bile dünya para. Ben de bu yüzden ya da kendimi tamamen açamam düşüncesi ile erteledim bu terapi işini. Ama sonra iyiki yapmışım dedim. Nasıl oldu bilmiyorum ama normalleştirdim durumu. En azından durup durup ağlamalarım falan kesildi. Ben evladımı kaybettikten sonra birisi soruncayo geçtim. Kendim bile düşününce ağlıyordum. Zaten sürekli aklımda aynı durum vardı. Sürekli ağlıyordum. Ben ağladığım için herkes acıyan gözlerle bakıyordu. Bu sefer herkese öfke doluyordum. Evde ve işyerinde çok öfkeli olmaya başlamıştım. Terapi gerçekten iyi geldi. Pahalı ama değiyor. Devam etmedim ama doğumdan sonra gitmek istiyorum tekrar. Kendime dair aldığım en doğru kararlardan biri. Nacizane birkaç seans deneyin derim.