Allah hayırlısıyla ve sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah
uzun zamandır forumda üyeyim takip ederim ama yıllardır konu açıp cevap yazmamıştım, yakın hissettiğim için yazmak istedim.. bu yazdığımı lütfen kötü bir örnek olarak görmeyin.. benim annem de tam 20 sene beklemiş çocuğu olması için. Uygulamadıkları yöntem, kullanmadıkları tedavi kalmamış. Tam umudu kestikleri anda hiçbir tedavi olmaksızın ben ve sonrasında kardeşim doğdu.. annemin söylemine göre geçirdiği bir ameliyat sonrasında kullandığı antibiyotikler vücudundaki enfeksiyonu bitirmiş ve hamile kalabilmiş. Yani bu söylediğim kesin ve net değil ama annem buna bağlıyor. Çünkü dediğim gibi bütün kontrolleri yaptırmışlar, tedavileri uygulamışlar ama basit bir kulak ameliyatından sonra çocukları olmuş. Ondan önce enfeksiyona bakmamış mı doktorlar diyeceksiniz tabii ki bakmışlar ama (romatoid artridi olan biri için) normal değerler çıkıyormuş. Neyse uzatmayım diyeceğim o ki, 20 yıl söylemesi dile kolay ama Allah bir şekilde, vakti geldiğinde nasip etmiş.. lütfen umudunuzu kesmeyin inşallah rabbim size de hayırlısıyla bir evlat nasip eder.