- 21 Temmuz 2014
- 1.251
- 1.646
- Konu Sahibi Anneolmayolundayim
Merhaba mesajların çoğunu okudum. Eşinizde de bir problem çıkmamış. Zaten tüp bebekte önemli olan embriyo kalitesi. Rahminizle alakalı bir rahatsızlık yoksa tutunacak bir yol buluyor. Ama şunu farkettim hayatınız tamamen bebek sahibi olmak üzerine kurulmuş. Buradaki nickiniz dahi anne olmak üzerine. Etrafta sürekli bebekler görüyorsunuz. Her ne kadar tam bilimsel olmasa da şöyle bir gerçek var; tüp bebekte veya doğal gebelikte stres faktörü çok önemli. Ne kadar stres yaparsanız o kadar olmaz o iş ve siz stres kuyularına düşmüşsünüz. Tavsiyem şu tüp bebekte tutunma için d vitamini çok önemli. D vitamini takviyesi alın kesinlikle. Hani dediniz ya son kalan paramız diye onunla da son kez toplama işlemi yaptırıp dondurtun derim. En az 6 ay ara verin gündeminizden çıksın bu durum. Soranlara da oluruna bıraktık eşimin şu terfisi var busu var şusu var diyip unutturun. Bu konu konuşulmasın daha fazla. Sürekli hazırlık için ilaç almak da vücudu yormuştur hem. Ben sizin yerinizde olsam böyle yaparım.