Kalıcı gözle baktığım bir yer değil atama bekliyorum boş boş beklememek için başladım işe ama teşekkür ederimBenden size bir tavsiye çalışma arkadaşlarınıza kurum ve idarecileri kesmeyin, ayağınıza dolaşır.
Ben su cumlenin etkisini atlatirsam yorum yapacagim.3 kız 1 erkek öğretmen olarak çalışmaktayız.
İsim veremiyorum başta detay vermesem anlatınca çorba olacakBen su cumlenin etkisini atlatirsam yorum yapacagim.
Şuan ilişkim var ben öyle bir şey düşünmüyorum.Büyük ihtimalle cazip gelmişsiniz karşı tarafa
Arkadaşlıkta olabilir düşük bir ihtimal
Önemli olan sizin düşünceniz sanki
Olaylar ona göre ilerleyece
Mesafe candır o zamanŞuan ilişkim var ben öyle bir şey düşünmüyorum.
Kiz demenize takilmis sanki yorumu yapan kisi kadin demeniz daha dogru olurdu.İsim veremiyorum başta detay vermesem anlatınca çorba olacak
Bayan desem adresimi bulup vururdu herhalde beni.Kiz demenize takilmis sanki yorumu yapan kisi kadin demeniz daha dogru olurdu.
Diğerleri hiç aramadı aslında mesafeli duruyorum çekimser durduğum da belli ama anlayamadım niyetini açıkcası ben de.Diğerlerini fatklı bir durum yaşadıklarında arayıp sormuyor mu? Sadece senin durumlarına ilgi gösteriyorsa mesafe koy
Yok diğerleriyle de yakın arama konusunu bilmiyorum tabiki. Ama gördüğüm samimiler baya. Beni arayan tek o.Bana normal geldi ama baskalariyla konusmayip sadece sizinle bu skilde iletisim kuruyorsa mesafenizi korumanizda fayda var.
Tabii ki hayır, sadece bir öğretmenin kendi cinsiyet tanımını bilmemesine üzülürdük.Bayan desem adresimi bulup vururdu herhalde beni.
İsim veremiyorum başta detay vermesem anlatınca çorba olacak
Bayan desem adresimi bulup vururdu herhalde beni.
Günlük hayatımda da bayan kelimesini kullanmıyorum. Genç kız tabirinde kullandığımı kız kelimesini kullandım sadece. İkincisinde de mizaha vurdum durumu. 3 kadın çalışıyoruz dememle 3 kız çalışıyoruz demem aynı anlama çıkıyor. Lütfen bu konuda duyar kasmayalım.Sevgili ogretmenim su yazdigimdan isim detayi istedigimi nasil cikarabildiniz? Hani siz bir ogretmen olarak ve is hayatinda olan biri olarak daha iyi bilirsiniz.
Pes! Saka misiniz ogretmenim. Yani komedi desek daha dogru olacak gibi.
Günlük hayatımda da bayan kelimesini kullanmıyorum. Genç kız tabirinde kullandığımı kız kelimesini kullandım sadece. İkincisinde de mizaha vurdum durumu. 3 kadın çalışıyoruz dememle 3 kız çalışıyoruz demem aynı anlama çıkıyor. Lütfen bu konuda duyar kasmayalım.
Sizin çabanıza ihtiyacım yok kendi hayatınıza bakabilirsinizYok zaten ben vazgectim. Bos bir caba olur. Kolayliklar dilerim.
Kadın deyin. Kimse size Ayşe, Zehra, Emine yazın demiyor.İsim veremiyorum başta detay vermesem anlatınca çorba olacak