• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

inşallahh güzel mi güzel :emir_bebek:tatlı mı tatlı :ecrin_bebek:şeker sağlıklı mutlu bir kız çocuğunuz olur ve tıpkı size benzer...

eğer bu yöntem tutarsa bizlerde deneriz:) :Saruboceq:

yorumcu.com'da cinsiyet belirleme ile ilgili bir bölüm var ücretli üyelikle görebiliyorsun ancak ben ilk başlarda bir kaç ay üye oldum ama bebek gelmeyince üyeliğimi sonlandırmıştım.
İstersen üye ol tahminleri bayağı kuvvetliydi okuduğum yorumlarda..

saol cnm baktim, sarmadi beni orasi ;)

inşallahh güzel mi güzel :emir_bebek:tatlı mı tatlı :ecrin_bebek:şeker sağlıklı mutlu bir kız çocuğunuz olur ve tıpkı size benzer...

eğer bu yöntem tutarsa bizlerde deneriz:) :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnn:Saruboceq:

resimblogu_cingene.gif

çingene makyajı yarışmamız için başvurular başlamıştır kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14475938#post14475938

ayyy maşkito çok ayıp şeyler yazasım var Allah seni ne etmeye boyu devrilmeyesice bu nasıl topic:))

yorumcu daki tahminlere inanıyorum ben valla.. ben baktığımda kız çıkmıştı.
en son senle konuştuktuktan sonra eşime telofonda dedimki ben ikinciyi istiyorum.. noluyo diyo kargoyla spermmi gönderim sana dio hahahaha:)) aslında bian gaza geldim ama sonra düşününce biraz daha beklemeye karar verdim.
ama sen çok doğru karar vermişsin.. eşinde gündüz yanında olucakmış . annen görümcenler filan hep beraber büyütürsünüz. şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım.

ya benim de eşim çok istiyo kız çocuğu
ama bazı şımarık kız çocuklarını görünce vazgeçiyorum hemen
bazıları böyle ağzını yaydıra yaydıra konuşuyo ya çok itici geliyo bana
bi oğlum var. gene oğlan istiyorum ben inşallah
zaten 10 tane de doğursam hepsi erkek olur gibi bi his var içimde

maeves aaa niye vezgectin kuu.. birlikte doguracaktik haniii :((
öyle ya da böyle 2nciyi dogurmayacakmisin. onlar dgana kadar bizimkiler 3 olacak zaten.. düsün derimm

leylek allah gönlüne göre versin canim..
benim cevremde yok öle simarik kiz cocuklari :))

ayyyy bisi yazmistim ama sildim.. cok ayip kacmasin hahah

walla kacamak bebek olacak bizimkisi:) benim adam sabah erken kalkiyor diye erken yatiyor.
biz de efe yi bir sekilde oyalayip aralarda.. anladin sen :jeyyar:
2.çocuk olduktan sonra onu bile bulamıcan sen şükret :jeyyar: :gitme: kaydirigubbakcemile3

Benimde gönlümden hep bir kızım olsun diye geçerdi.
İlk bebek için çalışmalara başladık 8 ay olmadı tabi ben bu arada cinsiyet belirleme ile ilgili araştırmalar falan da yapıyorum.
8 ay olmayınca artık cinsiyeti falan bıraktım neden olmuyor diye endişelenmeye başladım.
Sonra günlerden bir gün gece iş yemeğinden eve geldim kafamda güzel baktım herif koltukta uyumuş attım ceketimi üstüne sonra:jeyyar: hopp bir baktık hamileyim. aklinialirimsmile
Allah izin verirse bir kızım olacak..

P.S. Regliden sonraki ilk ilişki, hatun kişi üstte, hamile kaldığını öğrendikten sonra bol bol dua ( belki bunlar işine yarar ve inşallah gönlüne göre verir Allah):Saruboceq:

Bu arada hamile kaldığını öğrendikten sonraki aşamada cinsiyet belirlemede çin takvimi, yüzük falı, makas-bıçak, ekşi-tatlı bu koca-karı saçmalıklarının hiçbiri bende tutmadı bilgine
çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 :roflol:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olumunekankayizsmile
Anuuuu, +18lik topik ya la bukaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
hele seni de burda gördüysem buna inanırım, hatta eminim :jeyyar: :jeyyar: :roflol::roflol::roflol:

ya benim de eşim çok istiyo kız çocuğu
ama bazı şımarık kız çocuklarını görünce vazgeçiyorum hemen
bazıları böyle ağzını yaydıra yaydıra konuşuyo ya çok itici geliyo bana
bi oğlum var. gene oğlan istiyorum ben inşallah
zaten 10 tane de doğursam hepsi erkek olur gibi bi his var içimde
benim de kendim için içimde öyle bi his var akannehir :roflol::roflol::roflol:

yimirtlamama 4 gün var. bu gece oldu oldu.. olmadi baska bahara..

birak sen herüfte uyudu :))
sen rahatina bak uyu dedim .. ben üstüne ceketimi atarim :roflol:

yimirtlamama 4 gün var. bu gece oldu oldu.. olmadi baska bahara..

birak sen herüfte uyudu :))
sen rahatina bak uyu dedim .. ben üstüne ceketimi atarim :roflol:

hahayyyyyyy delüü bi fanfini durumları paylaşmıyodun kk da oda oldu tam oldu:) foto neyim çekip paylaşim dime sakın hahhaha:))

hahhaha valla hiç şaşırmam aşkit photoshopla uygun yerlere yıldız neyim yerleştirip koyarsın fotoları sen hahahha:))

benimde hep hayalimdi lüle lüel saçları olan bıcır bıcır bi kız çocuğu
mevlam kalbime göre verdi prensesimi
inş. seninde duaların kabul olur alırsın cimcimeni kucağına sağlıkla

merhaba arkadaslar umarım dıleklerınız kabul olur bende 9 haftalık hamıleyım ve beklemedeyım :)) gonlumden kız bebıs gecıyor tabıkı hayırlısı ama Alah bılıyor ıcımden gecenı...En hayırlsıı ne ıse o olur ınsallah hepımız ıcın...sevgıler

hilmiyecim allah gönlüne göre versin cnm insallah bir kızın olur bende 2. yi çok kız işstiyorum sen dene bakalım ben yapcagımda sana sorarımm nasıl yaptığınıı :))

ASKITO sana dua edecegim yanliz bende senin istediginin tersini istiyorum
bi oglum olsun beyaz yuzlu dumduz sacli kapkara gozlu hayirlisindan sagliklisindan
oyle istiyorumki icimde kalacak diye korkuyorum
bir kizim var dunyalara degismem kiz cocugu bambaska ama hep oglum olmasini istedim kizimda bile
olmadi nasip ikinciye insallah sende bana dua et emi

Back
X