Gebeliğe Hazırlık Bir kizim olsun istiyorum :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oldu en sonunda oldu çok şükür rabbime bnmde kızım olacak hayirlisiyla rabbim sag salim doğmasını nasip etsin rabbim isteyen herkese nasip etsin cimcime hayırlı kiz evladi Aminn Aminn :)))))
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah benimde bir oğlum var 3 yaşında tam biz de bi kız çocuğu istiyoruz artık nasipse bana da dua edin lütfen

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah benimde bir oğlum var 3 yaşında tam biz de bi kız çocuğu istiyoruz artık nasipse bana da dua edin lütfen
İnşallah cnm rabbim sanada nasip etsin Hayırlı sağlıklı bir Kiz evladı :)

Canım hoş geldin.
Bende söyle diyeyim... Ovulasyon testi yaptım kızımda hiç unutmam 2016ocak ayı idi...
Detaylıca anlatayım ama faydalı olur mu bilmem..
Ocak ayının 2,3,4,5 inde ilişki oldu o ay ve hamile kaldım... Ovulasyon pik günü 3üydü diye hatrlıyorm... 4 ve 5 inde silindi.... (Her gün ovu testini saat 17.30 ile 18.30 arası yaptım.) O ay sadece bu 4 gün ilişki oldu ve aksam saat 20 21 22 civarıydı... Kızım oldu...

Şimdi 2.bebişe hamileyim bu bebiş de
18,19,20,21 şubat tarihlerindeki yne aynı 4gün üst üste ilişki ve ovu testi taktiği ile oldu
19unda pik gördüm diğer günler silikti... (Her gün saat 17.30ile 18.30arası ovu testi yaptım.)
Bu bebişte de saat 22 23 civarı ilişki oldu.. Bunda daha geç vakitlerde oldu
Bu bebeğimin cinsiyeti de erkek...

Şimdi nerde ne yaptım da kız oldu ne yapmadım erkek oldu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…