Gebeliğe Hazırlık Bir kizim olsun istiyorum :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hediye33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
111
144
33
39
Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım iki oğlum var bir de kızım olsun çok istiyorum kısmet olurumu bilmiyorum rabbim isteyen herkese her iki meyvedende nasip etsin hayırlısıyla :)

Ismim hediye bu ay yum öncesi ve sonrası kız için yapmayı düşünüyorum 4 aydır deniyorum olmuyor bilgili bnm gibi kız sevdalısı annelerden destek ve yardım istiyorum kızlar bnmlede bilgilerinizi paylaşın destek olun görüyorum ki bnm gibi olup kızı olan çok inşallah benimde bir kızım olur rabbimin izniyle hayırlı sağlıklı bir şekilde desteğinizi bekliyorum kızlar şimdiden tsk ederim :) benim buraya üye olmamı sağlayan arkadaşlarım ElifAsel54 ve Birdemetumut arkadaşlarımda tsk ederim :)

Son düzenleme:
Merhabalar, "Adım Adım Gebelik" bölümünde "bir de kızımız olsun diyenler" diye bir konu var. Kız bebek isteyenler orada birbirlerine fikir danışıyorlar. O konu yardımcı olabilir size. :)

Forumları da aratabilirsiniz kız bebek yöntemi yazarak

Canım hediyem hoşgeldin :)) gönlünce olsun kuzum inşallah,yeni topik hayırlı olsun sana cicili bicili süslü kokoş bir kızçe getirsin inşallah sağlıkla

Bende istiyorum bndee :)) bnmde 6 yasnda oglum var erkek kardesi olsun daha cok istiyorum ama kızda cok sirin olmazmı saclarnı fln yaparsn minik minik elbiselr fln :) en iyisi ikiz olsun biri kız bri erkek ikiside bir arada :)) allahım gönlümüze göre hayırlı kılıpda versin inşallah :)

Amin inşeALLAH hosgeldin

Aminn cnm sana ikiz bir kız bir erkek versin Rabbim bizede ikiz kız versin Rabbim inşallah :))

bir de dua bölümümüz var siz de katilabilirsiniz

Bende ilk bebişimin kız olmasını istiyorum en büyük kız olunca her zaman kardeşleri toplayıcı oluyo diye düşünüyorum ama Rabbim sağlıklı hayırlı versinde ikisi de kabulüm artık kız olsa çok çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…