- 11 Aralık 2018
- 40.384
- 250.863
- 598
- Konu Sahibi kumru00115599
-
+ bunun için takdir beklemeyeceksiniz.iyi de bu durum bizim tercihimiz diyorsunuz, o zaman tercihlerinize razı gelecek şikayet etmeyeceksiniz.
lafa gelince 3 senedir eşimin 1 kuruşu girmedi eve deyip başka lafa gelince tercihimiz demeniz tuhaf.
adamın işsiz gezmesi ortak tercihinizse konuşmayacaksınız, şikayetçi olmayacaksınız o zaman.
Polemiğe girmek istemiyorum bAşka hiçbir sebepten 3 yıl işsiz kalınmaz. Ağır hastalığı özel durumu yoksaihraç olmadı terbiyesizlik yapıp gülmüşsünüz bir de. benim senelerdir yaşadığımı bir ben biliyorum. sizinlede uğraşamayacağım. haddinizi bilin.
hayır adam olan geçici de olsa bir işe girer çalışır yani sezonluk mezonluk, yapar bir şeyler.+ bunun için takdir beklemeyeceksiniz.
ya aslında ben o lafı söylerken hani elbise tarzım değil ama montta değildi demek istedim. hani bi yerde kayınvalidemi üzmek istemediğim için ama iyice elime yüzüme bulaştırmışım galiba.
iyi insanlar ama bende iyi insanım 3 senedir eşimin tüm psikolojik yıpranmalarını ben çekiyorum. saygıda kusur etmiyorum hiç bir akrabalarına.
hayır konunun tazminatla parayla pulla alakası yok. hatta bize 3 ev parası bile verseler yitip giden psikolojimizi geri getiremezler parası pulu batsın diye konuştuk eşimle aramızda daha geçen gün.Eşiniz bir yerlerden tazminat alabilmek için falan mı çalışmıyor ? Böyle bir şeyler duymuştum.
emin olun ben de çok tatlı bir gelinim.
bütün düğünü biz yaptık eşimle. takacakları takıya kadar aldık verdik ailesine. ellerini ceplerine attırmadık.
bize verilecek bi yerden 10 bin lira gelmiş onu bile vermediler 4 senedir lafını bile yapmadım.
3 senedir 100 bin tl kredi ödedim tek başıma.(hem düğün borçları hem araba aldık onun borcu)
3 senedir eşimin 1 kuruşu girmedi eve. ben kendi yememden içmemden kıyafetimden fedakarlık yapıyorum. bir kere de sizin oğlunuz çalışmıyor lafı çıkmadı ağzımdan.
küçük oğlan inşallah kapalı biriyle evlenir diye defalarca söylediler yanımda (ben açığım) sanki ben bi yerlerimi açıp geziyorum. o konuda da ağzımı açmadım.
böyle kayınpedere böyle gelin çok üzücü hı hı evet..
şükür anlayan birileri de çıkıyor halimi. aynen öyle.Elbise almamayı anladılar en azından,öyle bak olaya
Zor dönemde olsam bile tarzım olmayan birşeyi giymek istemem.
Gönlünden geçerse bur daha beraber gidin veya sen değişim gününü kaçırma bari
Hayir yani hem para boşa gidiyor hem senin ihtiyacın gönlünce karşılanmıyor
ben kimseyi haşlama niyetiyle açmadım ki konuyu ama öyle yorumlar geliyor ki. yok ihraç olmuş yazıyor birisi gülerek, yok davar gibi yatıyor demiş biri. ayıp yani. konu saçma sapan yerlere gitti. ki ben kayınbabama söylediğim sözden pişman olduğumu defalarca yazdım.kendi tercihiniz olan çalışmama durumu için zaten birşey diyemezsiniz.
yada karar verin.
kızgın mısınız çalışmamasına yoksa razı mısınız ?
kafanıza göre cevap verip buradaki insanları neden haşlıyorsunuz ?
Senin kocanla aile meselen beni ilgilendirmez,zaten derdin kocan olsa gelip onu çekiştirirdin kıyafeti değilşükür anlayan birileri de çıkıyor halimi. aynen öyle.
ben kimseyi haşlama niyetiyle açmadım ki konuyu ama öyle yorumlar geliyor ki. yok ihraç olmuş yazıyor birisi gülerek, yok davar gibi yatıyor demiş biri. ayıp yani. konu saçma sapan yerlere gitti. ki ben kayınbabama söylediğim sözden pişman olduğumu defalarca yazdım.
Kendi kıyafetimizi gücümüzün yettiğince kendimiz alıyoruz. Kayınpeder kayınvalide niye mont alsın elbise alsın bize çocuk gibi? İyilik yapmışlar bir de azarlanmışlar üstelik yazık. Eş kişisi de 3 yıldır çalışmıyor ama burda azarlanan biz üyeler oluyoruz. Madem memnun çalışmamasından eee sorunda yok o zamanFedakarlığı kendi kocanıza yapıyorsunuz. Niye sağolsun desinler size? Bunu söylemesi gereken eşiniz, başka hiç kimse değil. Çok gereksiz bir beklenti bu. Yaptığınız fedakarlık da normal değil zaten.
Saçma sapan bir şeyi kabullenmiş konu sahibi bir de takdir bekliyor alakasız insanlardan.hayır adam olan geçici de olsa bir işe girer çalışır yani sezonluk mezonluk, yapar bir şeyler.
erkek bir de, erkekler her işi yapar.
karısını soluk elbiseyle gezdirip milletin ağzına laf vermez.
başlarsın bir yerde, beklediğin işten haber gelince çıkarsın olur biter.
ben bazen bazı konuları okudukça bayağı şaşkına dönüyorum.
kaçtı kaçtı giymediğim kıyafetler dolap bekliyor olan da onların parasına oluyor yazık günah.Senin kocanla aile meselen beni ilgilendirmez,zaten derdin kocan olsa gelip onu çekiştirirdin kıyafeti değil
Aile dinamiğin seni bağlar seni ilgilendirir ama o değişim gününü kaçırma gözünü sevem
Asgari ücretle çalışırsa yarısı bakıcıya gidermiş diye adam tercih yapmış çalışmıyor çocuğa bakıyor. Ee konu sahibi bu durumdan hem memnun hem de çektiğimi ben bilirim diye şikayet ediyor. Hem karnım doysun hem pastam dursun durumu değil mi?Saçma sapan bir şeyi kabullenmiş konu sahibi bir de takdir bekliyor alakasız insanlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?