- 11 Aralık 2018
- 40.382
- 250.858
- 598
- Konu Sahibi kumru00115599
-
Orda benim okuduğum alt metin ben çalışıyorum onların oğullarına bakıyorum kayınaile maddi yardım etmese bile takdir etsin, fedakarlığımı görüp beni pohpohlasın.Asgari ücretle çalışırsa yarısı bakıcıya gidermiş diye adam tercih yapmış çalışmıyor çocuğa bakıyor. Ee konu sahibi bu durumdan hem memnun hem de çektiğimi ben bilirim diye şikayet ediyor. Hem karnım doysun hem pastam dursun durumu değil mi?
3 5 yıl evde oturmuyor ki bu dava sonuçlarını bekleyenler. Başka işlerle daha düşük kazanarak hayatlarını idame ettiriyorlar. Hadi 7 yılda da olmadı 7 yıl evde mi oturacak kocası?Hayatınızda herşey anormalken soluk renkli elbise giymiş diyen teyzeye takmışsınız çok enterasan ,kk da biz köyde teyze ama pambıklara sardığınız minnoş eşiniz çok masum, ne diyelim valla.
Bu arada biz de bir sgk davasını çok bekledik, emsalleri için hep olumlu karar verilmişti fakat yargıtaydan bile olumsuz döndü haberiniz olsun hele şuan öyle bi kurumdayım ki mahkeme kararları bile uygulanmıyor bütün umudunuzu o mahkemeye bağlamayın, şu dönem Türkiyesinde de emsal kararlar sadece çıtır çerez ne yazık ki bizim altı yıl sürdü bir de. Mahkeme personel kuruma dönsün diyor fakat kurum kararı uygulamıyor. Bildiğiniz bekletiyor.
Kredi bitince rahatlarlar elbise falan alabilirler sorun kalmaz.3 5 yıl evde oturmuyor ki bu dava sonuçlarını bekleyenler. Başka işlerle daha düşük kazanarak hayatlarını idame ettiriyorlar. Hadi 7 yılda da olmadı 7 yıl evde mi oturacak kocası?
3 5 yıl evde oturmuyor ki bu dava sonuçlarını bekleyenler. Başka işlerle daha düşük kazanarak hayatlarını idame ettiriyorlar. Hadi 7 yılda da olmadı 7 yıl evde mi oturacak kocası?
Durumunuz üzücü ama şu düşünceleri atın kafanızdan Eş ailesi size kendi evinizi geçindiriyorsunuz diye neden teşekkür etsin?benim halime kimsenin utanmasına ihtiyacım yok. evimi çoluğumu çocuğumu geçindiriyorum çok şükür. üzerimdeki kıyafette kimseyi rahatsız etmesin gerek yok. herkes üzerimdeki kıyafeti konuşacağına bu kız büyük fedakarlık yapıyor sağ olsun demeleri gerek..
Kimsenin hem evde oturup hem de kıyafet alamıyoruz sıkışığız deme hakkı yok hele de bu kişi yetişkin evli çocuğu olan bir erkekse. Uzun yıllardır ev kadınıyım ama bem bile evden bir şekilde para kazandım kazanıyorumda. Hayat pahalı diyorum tüm üyeler gibi ama kimseden hem kıyafet bekleyip hem de verdiklerini beğenmemezlik etmiyorum. Eminim çoğu üye de benim gibidirBazı yorumlar haklı olsa da acımasız.
Yani niyet kötü olmayabilir ama söylem çok önemli.
Konu sahibi sizin de davranışınız buna benzer olmuş, belki niyetiniz kötü değildi ama kırıcı şekilde ifade etmişsiniz durumu.
İyi niyetinizi anlıyorum fakat boşuna alıp paranızı ziyan etmeyin deyin bence.
Konusahibi o kısma karışmamızı istemiyor ceycey çünkü sevişerek o kararı almışlar sen kim ben kim yorum yapacağız daha neler , hadsiz filanız hattaYoksa ben seninle aynı bölükteyim o ayrı Bizim hayatımız o dava devam ederken normal rayında aktı gitti oturup da bel bağlamadık ona.
Soluk renkli elbise giyiyorsun diyen teyzeye sallamamız lazım hayır belki kadında katarakt var öyle gördü bu kadar takacak ne varKlasik taşra teyzesi işte yaa
çalışıyorum zaten memurum...çok büyük terbiyesizlik kabalık yapmışsınız gerçekten.bu insanlar size hiçbir şey almak zorunda değil ama üstünüzde yok diye almışlar tutup bu da tarzım değil, o da hiç değildi olmadığı için giydim demek onlara karşı hakaret..
iyi yine para veririz alırsın demişler sizin gibisine para da vermezdim.. hem üstünüze bişey alamıyorsunuz onlar almasa yok ne mont ne bişey hem tarz moda arıyorsunuz maşallah ya.. çalışın o zaman kendi tarzınızı alın kadın bir de astar dikmeye çalışmış azar yemiş pes..
Bir tane çocuğunuz var memursunuz ve kuyafet mont alamıyorsunuz soluk bir elbise giyiyorsunuz çok garip yani memur bir erkek eşi çalışmasa da evi geçindiriyor siz nasıl tek birşey alamıyorsunuz? Sezon sonunda indirimler oluyor diğer yaza yaz sonunda alabilirsiniz ya da kış için yazdan alabilirsiniz pekala..
Ayrıca kötü yorumlar aldıkça bende pişman oldum ayıp ettiğimi farkettim zaten demişsinizde konunuzda eşiniz sizi savunmadı diye kızmışsınız onlarda bana düzgün şeyler alsınlar demişsiniz sonra üzüldüm falan..baya savurgan olmanız lazım hiç kıyafet alamamak için pazardan bile alırsınız ya
3 senedir kocanız çalışmıyorsa bir zahmet arabayı satıp borcu kapatsaydınız? Ayrıca o yoklukta nasıl bir düğün yaptınız ki araba kredisi ile birlikte toplam 100bin TL oluyor?emin olun ben de çok tatlı bir gelinim.
bütün düğünü biz yaptık eşimle. takacakları takıya kadar aldık verdik ailesine. ellerini ceplerine attırmadık.
bize verilecek bi yerden 10 bin lira gelmiş onu bile vermediler 4 senedir lafını bile yapmadım.
3 senedir 100 bin tl kredi ödedim tek başıma.(hem düğün borçları hem araba aldık onun borcu)
3 senedir eşimin 1 kuruşu girmedi eve. ben kendi yememden içmemden kıyafetimden fedakarlık yapıyorum. bir kere de sizin oğlunuz çalışmıyor lafı çıkmadı ağzımdan.
küçük oğlan inşallah kapalı biriyle evlenir diye defalarca söylediler yanımda (ben açığım) sanki ben bi yerlerimi açıp geziyorum. o konuda da ağzımı açmadım.
böyle kayınpedere böyle gelin çok üzücü hı hı evet..
3 yıl işe iade davan sonuçlanmadı diye 3 yıl işsiz bekler misin yaPolemiğe girmek istemiyorum bAşka hiçbir sebepten 3 yıl işsiz kalınmaz. Ağır hastalığı özel durumu yoksa
Asgari ücret bile kazansa 100 bin lira ederdi 3 yılda. En azından konu sahibinin ödediği kredi ödenir biterdi. 100 bin içerdeler şu an bu açıdan bakınca.3 yıl işe iade davan sonuçlanmadı diye 3 yıl işsiz bekler misin yahem de bu devirde, borcun varken, çocuğun varken.
Bir kadın olarak ben bile rahatsız olur, bir şekilde bir işe girer 3-5 kazanmaya bakarım. Ne rahat kafalar var…
Hepimize zevkimize hiç uymayan şeyler hediye geldi kıyafetten tut ev eşyasına kadar. Düşünmüş getirmişler diye teşekkür edip aldık yahuuAdam aldığı montu giydiğin için mutlu olmuş,bunu dile getirmiş sizde kalkıp mecbur olduğum için giydim aslında beğenmedim demişsiniz resmen. Çok ayıp,büyük terbiyesizlik. Bazı konulardan hiç nasibinizi almamışsınız malesef..
Canım sana bana gelen hediye olur,ama konu sahibine gelen iyilik olur şuanlıkHepimize zevkimize hiç uymayan şeyler hediye geldi kıyafetten tut ev eşyasına kadar. Düşünmüş getirmişler diye teşekkür edip aldık yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?