bir kıyafet mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o konu eşimle benim tercihim bir çalışmamazlık iş beğenmemezlik yok ortada
Ortada bir tercih varsa sızlanmaya hakkiniz da pek yok. Eş aileniz, eşinizin tercihen çalışmamasına istinaden ellerinden geldiğince destek olmaya çalışmış ama pişman etmişsiniz.

Ama bakın eşinizin çalışmamasının suçu ailesinin değil ki.. neden çalışmıyor eşiniz bilmiyorum ama oğulları çalışmıyor diye ailesini suçlamak zaten saçma olurdu. 3 senedir eşiniz çalışmıyorsa (ki sağlık problemi yoksa çalışmaması zaten abes) bu eşinizin suçu..

İhraç olmuşşşdiğer işleri de beğenmiyor sanırım vah vahh. Aslında ben evde çocuk bakarak çalışıyormuş. Ee o zaman sorun ne anlamadım ben

Aslinda esinin ailesinin davranisi cok hos, cok dusuncelilermis. Sizin durumunuzun olmadigini bildikleri icin kiyafet alip kendilerince destek oluyorlarmis. Ama keske makbule gecse demektw haklisiniz. Bir hediye daha aldiklarinda tsk ederim, aslinda siz kiyafet secmekle ugrasacaginiza hediye ceki de verebilirsiniz bana ben kendim alirim size zahmet olmasin deseniz onlar mesaji alirlardi. Kp ye ettiginiz laf cok gereksiz olmus.

İhraç olmuşşşdiğer işleri de beğenmiyor sanırım vah vahh. Aslında ben evde çocuk bakarak çalışıyormuş. Ee o zaman sorun ne anlamadım ben
ihraç olmadı terbiyesizlik yapıp gülmüşsünüz bir de. benim senelerdir yaşadığımı bir ben biliyorum. sizinlede uğraşamayacağım. haddinizi bilin.

evet bende üzüldüm zaten söylediğime sonradan. artık bir şekilde gönüllerini alacağım

Aa öyle mi o kısmı okumamışım. Yani ortada çocuk da var ve beyefendi iş beğenmiyor süper (!) Konu sahibi farkında mısınız kp kv nin aldıkları tarzınız olmayan elbiselerinizden daha büyük sorunlarınız var. Bir erkek çalışıp didinir eder ama az kazanır anlarım. Rıskı az derim ne kazanırsak paylaşırız. Ama çocuklu adam bütün gün evde otursun iş beğenmesin, bunu kafam almıyor. Bir yandan çalışır bir yandan daha iyi işler kovalar amenna ama oturduğu yerden iş beğenmemek ayıp. Adamın işine geliyor sanki evde oturmak.

Esin hakli bacim ya söylenirmi oyle yasli insanlar benimkiler bir cift corap aldi verdiler diye yeni evliyken arayip yedi duvele duyurmustm kayinvalidem bana hediye almis die asla ironi degil cok ciddiyim cok sevinmistm niyeysekeske sende onlarin gönlünü hos etseydin kabalik yapmak yerine

hayır biz tabi ki belli yaşa gelip evlenmeye karar veren insanlar olarak her şeyi kendimiz yapacaktık o konuda hemfikiriz. ama bir ince bilezik alınıp takılmadı bana.
para verilmesi derken eşimin amcası para vermiş çocuklara verin diye, biz o parayı hiç görmedik. eşimin kardeşi söyledi o mevzuyu da doğru yanlış bilmiyorum artık. miras falan değil yani.
son maddeye cevabım da kendileri mutaassıp oldukları için öyle diyorlar. kapalı olsun bize mi yakışsın diye düşünüyorlar anlamıyorum. hayır benim neyim varsa ? benim olduğum ortamda onu söylemek ayıptır bence.

ihraç falan olmadı o arkadaş sallıyor kafasına göre. evde oturup çocuk bakacağım diye de çıkmadık bu yola. bir dava sonucunu bekliyoruz . emsalleri 6 ayda işe dönen ama bizim 3 seneyi bulan bir dava. ha bugün ha yarın diye diye bekledik belki suç bizde de vardı ama iş beğenmemezlik gibi bir şey yok. tüm gün evde bir yerlerini yayıp oturan ve bundan zevk alan bir adam yok ortada.

evet ucuz bişey değil gönlüme göre alınmış olsa bende severek giysem fena mı olurdu. üslubumun hatalı olduğunu bende fark ettim çokta pişman oldum. gönüllerini alacağım bir sonraki gidişimizde.

o konu eşimle benim tercihim bir çalışmamazlık iş beğenmemezlik yok ortada

Madem halinizden memnunsunuz niye şöyle dertlerle uğraşıyorum diye şikayet ediyorsunuz, geceleri taksi şoförlüğü yapın da üzerinize adamakıllı bi kıyafet alın o zaman millet sizin halinizden utandığı için bişiler alıyor demek ki

benim halime kimsenin utanmasına ihtiyacım yok. evimi çoluğumu çocuğumu geçindiriyorum çok şükür. üzerimdeki kıyafette kimseyi rahatsız etmesin gerek yok. herkes üzerimdeki kıyafeti konuşacağına bu kız büyük fedakarlık yapıyor sağ olsun demeleri gerek..

Kaç yaşında insanlar sizin zevkinizi bilmek zorunda değiller. İyi niyetle yaklaşmış adam verdiğiniz tepkiye bakın ona rağmen iyi cevap vermişler. Kaç yaşında insanım babam bana bir şey alırken hala pembe alır çünkü hala pembe sevdiğimi sanıyor. Ne gerek var bu gibi şeyler için kalp kırmaya ?

ama bende sonra pişman oldum söylediğim laflara keşke teşekkür edip geçseydim orada hata yaptım

Fedakarlığı kendi kocanıza yapıyorsunuz. Niye sağolsun desinler size? Bunu söylemesi gereken eşiniz, başka hiç kimse değil. Çok gereksiz bir beklenti bu. Yaptığınız fedakarlık da normal değil zaten.

iyi de bu durum bizim tercihimiz diyorsunuz, o zaman tercihlerinize razı gelecek şikayet etmeyeceksiniz.
lafa gelince 3 senedir eşimin 1 kuruşu girmedi eve deyip başka lafa gelince tercihimiz demeniz tuhaf.
adamın işsiz gezmesi ortak tercihinizse konuşmayacaksınız, şikayetçi olmayacaksınız o zaman.

Hissettiğiniz öfkeyi doğru yere kanalize edin bence herkes bu düzene o kadar alışmış ki normali buymuş gibi davranıyorlar belli ki , oğlumuz çocuğa gelin de eve bakıyor diyorlar anladığım kadarıyla, ben çalışmayan adama ve çalışmayan adamı kayıran kadına saygı duyamıyorum kusura bakmayın, günlük işlere gitsin yahu mesleği yok mu , daha bana geçende gelen bi personel 32 ay beklemiş açıkta o sürede de havalandırma sektöründe işçi olarak çalışmış bu adam da 8 bin lira kazanan memur, benim eşim yüksek lisanslı mühendis şuan armut suluyor bilmem anlatabildim mi, kimsenin hayatı kolay değil de dava sonucu bekliyoruz diye de eşimin evde davar gibi yatmasını kabul edemem, biri benim için soluk elbise giyiyor dese benden önce eşim yerin dibine girer , gecende birine bu yıl pek dil balığı yemedik denk gelemedik dedim diye öylesine bi sohbetti ,gidip o balıktan almış, insanda biraz ar olur dedikoduculuk yapacağına utansın. Siz de bize değil ona sarın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…