bir kiracı konusu da benden olsun

Allah kimsenin eline muhtaç etmesin 😞 tüm kirada olanlara yardım etsin 😞

Kiracınızdan diyelim 20.000 kira istiyorsunuz. Peki bu adamın maaşı kaç bin? 30 bin maaş alan birisinde 20 bin alsanız neyle geçinecek bu insanlar?
Tas yiyecek bu insanlar hele en q
Az iki cocugu varsa okuku masrafi faturasi yemesi....Allah herkesi merhamet sahibi insanlara karsilastirsin

Valla Allah kiracının da ev sahibinin de iyisine denk getirsin. 9 senelik kiracım Göktürk’teki daireme 4.500 tl ödüyor. %25 veririm kanun böyle, daha fazlası için sıfırdan sözleşme yaparız diyor. Bir 10 yılı daha yiyecek aklınca. Şimdi mahkemelik olduk. Avukatımız 9 yıldır sözleşme tutarından az yaptığımız zamlar için hemen icra başlattı. Kira tespit diye açtık ama büyük ihtimal tahliye için tekrar bir dava açacağız. Allahım inşallah benim kiracıya sizin gibi bir ev sahibi verir 🙏🏻🙏🏻
Burda okuduğunuz şeylerle gaza gelip de yargı dagıtmayın...ben evi kiraya verirken zaten düşükten kiraya verdim..şimdi de düşük kiraya devam ediyor...işine gelmiyo olsa idi çıkardı zaten.

99 depremi zamanında yaşadığım ilde dolar ile kiralama vardı. Akrabama - vefat etti bir dua ederseniz sevinirim - ev sahibi şu kadar fazla zam yapacaksın dolar artmadı diye problem çıkarmış. O ay deprem olmuş akrabam nasil olduysa anahtari buluyor al anahtarını saklarsın 15 günlük kirada sadakam olsun canımı kurtardım demiş bu iş bu kdr işte biz sağlam zeminde sağlam binalarda yaşamıyoruz saçma sapan apartmanların verdiği derde bak. Sonra o bölgede imar kapandı şu an açık otopark var muhtemelen arsa payida düşüktür çok katlı binaydi çünkü.

Konu sahibi inanılmaz iticisiniz.
Umarım şöyle yaparım böyle yaparım dediğiniz şeyler elinizde patlar.
Sizin kredi borcunuzun sorumlusu kiraci değil.
Oturacağım deyip çıkartıp kiraya verirseniz bununla da siz uğrasirsiniz yine.
Kiracı bu işlere kafa yoracak biridir umarım.
Ay aman sen bana itici dedim ya uyuyamam bak şimdi...

Kanunlar belli evet ama adil değil...yüzde 25 artış oranı adil mi? Değil...yani kanun kiracıyı koruyor demek oluyor bu ev sahibini değil...kanun bunun karşılığında bana da tahliye taahhütnamesi hakkını vermiş...e o zaman ben de kendi magduriyetimi tahliye tahhütnamesi ile
gideririm...Ben düşükten verdim evi kiraya diye yazıyorum bana diyorlar ki e vermeseydin o kiracının sorunu değil...e o da tahliye taahhütnamesini imzalamasaymış o vakit...o da benim sorunum değil...yorumlar çok taraflı...

yalnız o tahliye taahhütnamesi bir şeye yaramıyor bilginiz olsun. inşallah kanun bilen bir kiracınız vardır.

Burda okuduğunuz şeylerle gaza gelip de yargı dagıtmayın...ben evi kiraya verirken zaten düşükten kiraya verdim..şimdi de düşük kiraya devam ediyor...işine gelmiyo olsa idi çıkardı zaten.
Niye isine gelmesin adamin tabii ki gelecek o zaman bastan yuksege verseydin niye sonra can can ediyorsun.Yapacaksan yap zammini sen de kuralina gore,ama sizin gozunuzu para burumus

1 yıl önce çok iyi bir insan olduğunuz için evi emsalden düşüğe kiraya vermişsiniz zaten ben de sanıyorum ki çok eski kiracı. Şimdi neden böyle cellallendiniz? 1 sene önce de en fazla %25 zam yapabileceğiniz belliydi ona göre düşünüp kiraya verseydiniz. Bir de kendinizi hayır yapıyor gibi lanse ediyorsunuz

1 yıl önce çok iyi bir insan olduğunuz için evi emsalden düşüğe kiraya vermişsiniz zaten ben de sanıyorum ki çok eski kiracı. Şimdi neden böyle cellallendiniz? 1 sene önce de en fazla %25 zam yapabileceğiniz belliydi ona göre düşünüp kiraya verseydiniz. Bir de kendinizi hayır yapıyor gibi lanse ediyorsunuz
1 yıl önce çok iyiyken birden fantastik filmlerdeki gibi içine Gollum vari bir şey kaçtıysa demek birden ahahahah kıvamına gelivermiş. Yurtdısında oluyorsa böyle şeyler demekki biz bilemeyiz.

Kanunlar belli evet ama adil değil...yüzde 25 artış oranı adil mi? Değil...yani kanun kiracıyı koruyor demek oluyor bu ev sahibini değil...kanun bunun karşılığında bana da tahliye taahhütnamesi hakkını vermiş...e o zaman ben de kendi magduriyetimi tahliye tahhütnamesi ile
gideririm...Ben düşükten verdim evi kiraya diye yazıyorum bana diyorlar ki e vermeseydin o kiracının sorunu değil...e o da tahliye taahhütnamesini imzalamasaymış o vakit...o da benim sorunum değil...yorumlar çok taraflı...
Bakın gerildiniz ama bir karşıdan bakın duruma. Biri ikinci evi almak istiyor diye hiç evi olmayan gücünden fazlasını feda etmiyor diye sinirlenilmez.. The platform filmini izlediniz mi? Birileri sırf ellerinde imkan var diye pastadan beşer dilim yemeye kalkarsa diğerleri açlıkla burun buruna gelir. Avrupa'da yaşamak iyi hoş ama orada kazanıp, buradan ev alarak zaten ahlaki olmayan bir iş yapıyorsunuz. Bunu da doğuştan mağdur edilmiş insanlar üzerinden yapmaya çalışıyorsunuz. Annem babam eşim merhametli deyip duruyorsunuz da siz niye hiç etkilenmediniz onlardan?

X