Bir kayınvalide sorunu da benden.!

Şartlar tam olgunlaşmadan söylemeseydiniz keşke. Büyükler çok takıntılı oluyor, eşinizi kalmaya ikna etmeye çalışıp huzursuz ederler sizi. Konuyu kapatıp hazırlık yapın , gitmeye yakın net bir şekilde gidiyoruz deyip gidin. Kararlı olduğunuzda kabul etmek zorunda kalır.

Ah ah saygının, inceliğin gözünü seveyim. Gerçekten saygı olan yer çiçek açar. Sen bana iyi ol ki ben sana daha da iyi olayım. Aslında zihninde ne varsa döktü bugün. Benim gezmem, arkadaşlarımın olması bile onun için bir sorun. Ailedemden uzağım kendime iyi kötü bir çevre kurdum bununla mutlu olur insan ama her şey hayal ettiği gibi olmuyor insanın.

ne olur, lütfen ana lütfen her şeyde kendinizi önceliklendirmekten vazgeçmeyin. melese çocuğunuz dahi olsa "önce ben" diye düşünün çünkü siz yoksanız kimse var olamaz. siz birilerinin gönlünü yapmak için kendinizi kırar, eksiltirseniz eksik gedik halinizle ne kendinize ne de bir başkasına bir yararınız olmaz. kendi dünyanızın önceliği sizsiniz.

Buradan gittiğimiz zaman ev alıp gitmek istiyoruz. Birkaç iş girişimi oldu. Başarısız olduk derken süreç uzadı. Bana verdiği sözü tutacağına eminim ama annesinden çekiniyor gibi de hissediyorum. Ama hiç bu kadar kararlı görmemiştim eşimi. Artık çok net adımlar atma zamanı geldi gerçekten.

Ben de uzulerek esinizin sizi simdiye kadar oyalamasa da bundan sonra mutlaka oyalayacagini dusunuyorum. En basiti is ciddiye binince kaynananiz ya kalpten ya tansiyondan hastanelik olacak ve malesef esiniz ayni behlulun bihteri havalimaninda biraktigi gibi konuyu kapatacak. Ev alip gitmek filan bunlar sizin fikriniz degildiyse uzgunum ama manipule edilmissiniz. Bu saatten sonra adim atacaksaniz kaynananizin sagligi iyice kotuye gitmeden atin atin yoksa hic ama hic atamazsiniz.

Umarım dediğiniz gibi olur ama ev alıp gitmek biraz zor gibime geliyor ev fiyatları malum duseceginide hiç sanmıyorum .

Siz hangi sehiri istiyoruz peki.

Umarım dediğiniz gibi olur ama ev alıp gitmek biraz zor gibime geliyor ev fiyatları malum duseceginide hiç sanmıyorum .

Siz hangi sehiri istiyoruz peki.

Şuan Bolu var aklımızda yaptığı iş ile ilgili. Hatta bu sene yazın gidip gezelim diye düşünmüştük.

Eşime şu yönden çok güveniyorum. Kızımı burda okutmam ona burda bişey veremem diyor. Onun için her şeyi yaparım diyor. Zaten bu sene içinde net bişeyler olmazsa daha farklı konuşurum bende.

Evlenirken size maddi destekleri oldu mu?
Eğer olduysa bakmak zorunda olduğunuzu düşünüyorlardır.
Bir sürü çocukları varmış ne alaka eşiniz yani.

Eşime şu yönden çok güveniyorum. Kızımı burda okutmam ona burda bişey veremem diyor. Onun için her şeyi yaparım diyor. Zaten bu sene içinde net bişeyler olmazsa daha farklı konuşurum bende.
Insallah gonlunuze gore olsun. Bir de kirmadan dokmeden hallolmasi pek mumkun degil boyle seylerin. Mesele kim kirilip dokulecek ve bunda hakli mi meselesi dogrusu. En iyisi bos yere kirilip dokulenleri gormezden gelmeyi ogrenmek.

Kv sorunu yaşayan biri olarak söylemek istiyorum ki bunlardan gınaa geldi bi salın artık ya evlendi çocuklarınız bir aile kurdu kabul edin bunu dimi yok illa dahil olacaklar oğulları kusursuz varlık gelinler hep hatalı hep eksik sen çok haklısın cocugunun geleceği için git bence eşinede bu süre zarfında destek ol alttan alttan işle hem ayrıca ne demek en küçük çocuk bakar ya tüm evlatlar anne babaya bakar yani bunun o bakarı bu bakarımı var saçmalık

Açıklama yapmaya ikna etmeye ihtiyacınız yok. Siz giderken biraz çıngar çıkar ama duymazdan geleceksiniz. Biz de benzer bir durum yaşadık. Benim memlekete tayinimiz çıkınca kp çok kızdı halbuki evlenirken daha gideceğimiz belliydi. Sonra geçip gitti hepsi. Konuşup çene yormaya hiç gerek yok

Eşin ne diyor o önemli ? Yoksa o konuşur konuşur durur diğer 4 kardeşi durduramadigina göre dert etmenin, anlatmanın bir anlamı da yok.

Evlenirken size maddi destekleri oldu mu?
Eğer olduysa bakmak zorunda olduğunuzu düşünüyorlardır.
Bir sürü çocukları varmış ne alaka eşiniz yani.

Yok her şeyi eşimle ben hallettik.

Insallah gonlunuze gore olsun. Bir de kirmadan dokmeden hallolmasi pek mumkun degil boyle seylerin. Mesele kim kirilip dokulecek ve bunda hakli mi meselesi dogrusu. En iyisi bos yere kirilip dokulenleri gormezden gelmeyi ogrenmek.

Çok doğru aslında kırılmakta haklı mı buna bakmak lazım. Değilse yola devam.

Kesinlikle. En küçük çocuk bakar lafı saçmalıktan ibaret. Benim dedem babama çok çektirmiş mesela. Mal mülk konusunda da hep ayrım yaptı. Ona rağmen yaşlanınca babam baktı. En küçük amcama kalsa huzur evine yatıralım diyordu. Babam razı olmadı.

Konuyu tartışmaya açmanız bile saçma, günü gelince aniden gidilir şimdiden kayinvalideyi mevzuya katmak çok akıllıca değil, hele bir o gün gelseydi bu ne acele ,kv yi neden konuya dahil ettiniz, gereksiz polemik yaratmışsınız...

Biz konuyu tartışmaya açmadık. Gittiğimiz bir ortamda bu konu konuşulurken bizde fikrimizi söyledik. Amaç onu mevzuya katmak falan değildi. Gereksiz polemiği biz yaratmadık kayınvalidem yarattı maalesef.

Memur falan olup da zaten gidecegi tayin olacagi beklenen biri degildi madem neden boyle biseyi kabul ettiniz ki? Tebrikler hayatinizin uzun bi donemi bunun mucadelesi ile geçecek. Annesine laf anlatmak da sizin isiniz degil, erkek olsun da kocaniz kendi anlatsin bi zahmet. Ayrica olur da gidebilirseniz sen de gel başımızın üstünde yerin var gibi bi sacma teklifte bulunmayin kesinlikle. Simdi gelmem de gelmem diyen kadinin gelecegi tutar o zaman. Simdiki hayatinizi bile mumla ararsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…