- 2 Mayıs 2019
- 868
- 1.474
Parayla seks yapan insanların oldugu su hayatta, herkesle zevkle sevısır dıye dusunuyorum boyle adamın.
Igrenc ya, cidden nasıl bir karaktersizlik silsilesi anlayamıyorum. Kıza yazık ona acıyorum. Bilmiyor hiçbir şeyi de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parayla seks yapan insanların oldugu su hayatta, herkesle zevkle sevısır dıye dusunuyorum boyle adamın.
Başlık bile rahatsız etti beni, bir kalpte iki aşk olmaz.
Tavrıniz pasif agresif değil olması gereken şekilde davranıyorsunuz.
Adamın ilişkisi, neyi niye yapıp yapmadığınin da hiç önemi yok bence.
Güya ciddi bir ilişkisi var ve size yılışıyor.
Leş bir tip, inşallah sevgilisi de anlar adamın ne mal olduğunu.
siz kendinize saygınızı yitirmeyerek doğru olanı yapıyorsunuz. hem içinizden bir yerlerden "nasıl olur acaba, iyi anlaşıyoruz" diyorsanız bile, ki olabilir insanız, şu saatten sonra yapması gereken gayet belli eğer istiyorsa. siz de böylece hem bir yalan üzerine bir şey kurmazsınız, hem size saygısını kaybetmez.
Ben de ilişkisi varken bu duygusal yakınlaşmasını tasvip etmedim o yüzden muhabbeti kestim. Olan bizim iş ilişkimize oldu, aramızdaki dostluğa oldu şimdi yalnız kalacak kürsüde benden başka iyi anlaştığı kimse yok. Ama kendisi yaptı hepsini. Kesinlikle istemezdim. O yüzden söyledim de kendisine.
Bir kalpte iki aşk gibi romantik yaklaşımınıza güldüm kusura bakmayın :)
Ne aşkı yahu?
Hangisi aşk?
Yem atayım oltaya gelirse diye size yanaşması mı? Bilmem kaç yıllık sevgilisinin arkasından iş çevirmeye çalışması mı?
tekrar soruyorum,
Hangisi aşk?
Ben yorumlarınızda sizinden ondan etkilendiğinizi düşündüm açıkçası.Acaba bu iyi anlaşmalarımız da mı yalandı yarabbim ya. Akıl tutulması yaşıyorum. Nerden nereye geldik. Her şey mahvoldu. Benim üzüldüğüm kısım aramızdaki dostuluğun zedelenmiş olması. Bu duygular girince hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.
Severken aklı başkasına kaysa,İki tarafta da aşk yok doğru :) Başlık ironik oldu biraz. Durumu daha ilginç kılabilecek bir tabir bulamadığımdan mütevellit sanırım. Yem mi atmaya çalıştı napmaya çalıştı aklım durdu. Hani madem seviyosun severken aklın başkasına niye kayar?
Büyük konuşmayayım ama önceki ilişkisini bildiğim birisi benim için olmazlar listesine eklidir.
Akademik kadrolu birisi olarak şöyleleyim kendi iş yerimden de asla birisini düşünmem. Özellikle böyle bir karakterde birisi ile hiç olmaz
Büyük konuşmayayım ama önceki ilişkisini bildiğim birisi benim için olmazlar listesine eklidir.
Adamın canı ilk etapta flört çekmiş. Çünkü artık mevcut ilişkisinde bu heyecanı kaybetmiştir muhtemelen.son etapta da gideceği yere kadar gitsin kafasında. Uzun ilişkide böyle yapan evlilik hayatında ne yapar bilemedim.
Valla bazıları öyle flörtöz oluyor çok yadırgamadım okuyunca. Yani o egoyu besleme olayından vazgeçmek istemiyor. Bende hala iş var hissini hep yaşamak istiyor. Ha diğer etaplara geçme planı yapmıyorsa durum bu. Yoksa cesareti varsa (duymayacaksa sevgilisi) cinselliğe de kapı açabilir . yaşlar kaç bu arada?Muhtemelen, çünkü uzak mesafe ilişkisi ancak ciddi, öncelerde aramızda ilişki mevzularını konuşuyorken bana şöyle demişti : " Seviyorum tabi ki ancak ilk günkü gibi değil olamaz zaten". Ben daha önce kimseye böyle hissetmedim itirafı daha doğrusu yalanı da var bu arada. Hiçbir kıza böyle duygusal anlamda flört hissi olmamış. Ben de ava geldim.
Bir ilişkisi varken başka birine duygusal yakınlaşma hissetme eğiliminde olan bireylerin bu alışkanlıklarını/meyillerini devam ettirme istikrarında olduğunu gözlemledim ekseri. Yani mutsuzsan ilişkinde, duygun bittiyse, tahammülün bittiyse, uzak mesafe ilişkisi sana göre değilse, ana problem her neyse vs...ayrılırsın bu kadar net. Ayrılırsın ve yoluna bakarsın. Kendi onurunu da ilişki yaşadığın kişinin onurunu da incitmezsin. O yüzden yazdım zaten, 'Başka bir neden kaynaklı' ilişkileri bitmiş olsaydı diye. Bence muhabbeti tamamen kesin, zaruri kafa sallama tarzı günaydınlar, çok gerekirse iş konuşmaları vs dışında hiç muhatap da olmayın bir daha. Kendine saygısı yok, nişan yaptığı/yapacağı, kaç yıldır onu bekleyen kadına saygısı yok. Size de saygısı yok ne yazık ki. Olan olmuş, düşünmeyin artık. Ancak gerçekten kestirip atın bence.
Her erkek daha önce böyle hissetmemistim der yahuMuhtemelen, çünkü uzak mesafe ilişkisi ancak ciddi, öncelerde aramızda ilişki mevzularını konuşuyorken bana şöyle demişti : " Seviyorum tabi ki ancak ilk günkü gibi değil olamaz zaten". Ben daha önce kimseye böyle hissetmedim itirafı daha doğrusu yalanı da var bu arada. Hiçbir kıza böyle duygusal anlamda flört hissi olmamış. Ben de ava geldim.
Severken aklı başkasına kaysa,
Usulünce diğerini bitirir;
Size öyle gelir.
İnsan sevdiğini şu duruma sokmaz.
Bir de adam size ilan I aşk etmemiş ki.
Güzel kızsın, etkileniyorum demiş.
İlişki beklentisi yok
Öyle vakit geçirecek işte.