Bir kadınlar kulübü klasiği kv ve kp

bende eskıden senın gıbıydım onlara birşey demez kocama kötü olurdum , artık onlara patır patır gerektiği kadar cvp veriyorum ve kenera çekiliyorum , artık herkes yerini biliyor , kp bile konuşurken dikkat ediyor ,

bende kocamın kafasını yemıyorum , benden kıymetlisi yok şuan ,

Kimse kusura bakmasin yok oyle torununu sakindi falan fistan. Cocuk benim cocugum, ben dogurdum, ben cektim cilesini. Onun cocugunun 'cocugu' ama direkt 'benim cocugum'. Yani evet babaannesi-anneannesi olabilir ebeveynlerin anneleri ama cocuk benim cocugum. Buyuk konusmak gibi olmasin ama ister gosteririm ister gostermem. Yani cocugun olsa ve sik sik gitmesen sana da laf etmeye haklari yok.

Ayrica niye kendini ezdiriyorsun ki? O kadin kim ya kocandan icin cekil yanindan diyecek. O kadar kiskaniyordu madem evlendirmeseydi kiymetlisini. Bazi laf sokmalarini gormezden geleceksin, duymayacaksin, direkt sana laf sokarsa da karsilik vermekten cekinmeyeceksin. Unutmamak lazim alttan alan surundurulur, surunduren ise alttan alinan olur. Yani ezdirme kendini hicbir sekilde.

Ahh ahh bizimkide eşyaları toplanırken ağlamış bir iki tane kıyafeti eksik eşimin onları vermedi sanırım onları kokluyor özleyince bu zamana kadar alışır düzelir diye bekledim ama yok olmayacak bu böyle dediğin gibi cevap vermek gerek.

Dediğim gibi sadece bunlar değil aklıma gelenleri yaZdım tamam bazı şeylere de ben alınganlık yapıyorum diyelim ama kp başka zaman bana ye demez herşeyi oğlunun önüne çekerken balık etli makbul değildi de o zaman mı makbul oldu.
Kv demin bi tek temizlik kontrolu konusunda hak vermişsiniz her seferinde işe giderken araması evde aramaması çok normal oğlunu çocuk gibi kıskanması hayattaki tek varlığı oymuş gibi davranması çok mu normal dediğim gibi başka insanlara karşı iyiler zaten kötü insanlar demedim dertleri benimle oda kıskançlıktan.

En doğrusu bu sanırım yavaş yavaş öğrenicem bende susmamayı ama benim dilimin ayarı yok işte ya susuyorum yada çok aşırı kaçıyorum böyle olursa daha kötü olur diye korkmamdan aslında susmam.

Evet laf söylemeye hakları yok erkek ailelerinin özellikle gelinlere bu kadar yüklenmeye hakları yok ama yapıyorlar işte. Evet gitmem belki tavrımı koyarım benim dediğim olur ama illaki bişeyler yapacaklar eşime yüklenecekler bu sefer oda bana karşı cephe alabilir üstüne bide hamilelik lohusalık psikolojisi inanın kendimde bu gücü bulamıyorum. Aslında her zaman susmuyorum yani 10 kere laf söylediyse 3 üne cevap veriyorum ama daha fazla konuşmam lazım sanırım.

Arkadasim bu islerde biraz sinsi olacaksın ,
Bak kv aramak ici oglunun ise gitmesini bekliyormuş ,eminim ki oğlunun yanında sana cok iyi davraniyordur koz vermemek için .
Aynı taktiği uygula.esinin yanında gayet sakin ol ama yalnızken hic bir hatalarini tolere etme,saygindan taviz vermeden sert bir dille ikaz et.
Ben kv yi severim ama birbirimizin bam telini ogrenene kadar bizde de çatışmalar oldu.ilk zamanlar esime anlatmak gibi hatalara düşerdim.hak verirdi ama düşün ki onun da annesi nereye kadsr annesine seni savunup onu susturacak?
Çözümü ben kendim buldum.
Hic esimi bu ise dahil etmeden hep ben müdahale ettim ona ve suan hem aramiz iyi hemde hassas noktalarimi bilir ona göre davranır .
Malesef sana tokat atana obur yanagini cevir felsefesi gunumuz insanina yaramiyor.
Sanirim sadece bizim ulkemizde vardir "iyilikten maraz doğar " atasözü .zira toplum olarak hep iyi insanlari uzmeye,kullanmaya meyilliyiz.
Hangi tür iliski olursa olsun,saygini koruyarak ezdirmeyeceksin kendini.insanlar sana birsey derken dusunecekler .

Çok haklısınız evet aynen öyle eşim yokken alttan alttan söyler lafını beni delirtir eiim geldiğinde gel yavrum hanımının yanına otur diye yer verir sonuç o gülüyor benim suratım asık ee doğal olarak eşim beni suçlu biliyor.
Bir de keşke yapabilsem dediğinizi saygı çercevesinde nasıl sertleşilir ki ben başlayınca hızını alamayanlardanım

Bak bir ornek vereyim.
Hic unutmam kizim daha 6 aylikti ve kv lerin oldugu sehre gitmistik bayramda ve arife günüydü .kızımı yikamak istedi ama evi buz gibiydi(yaz kış evi hep soguktur) ve kizim sehir degistirdigi icin hali hazırda zaten hasta gibiydi.
Kendi kayinvalidesini banyoda yikiyordu ve benim hayir dememe ragmen icerde olmami firsat bilip 6 aylik bebegi kendi kv soyle yikamis.farkettigim an banyonun kapisini sert sert tiklattim:"anne cabuk cikar konusacagiz" dedim.esimde vardi.ciktilar ve kizim zaten hapsurmaya basladi .sesimi biraz yukselterek:"ben onun annesiyim benim iznim olmadan bir daha sakın ama sakın boyle birseye kalkismayin yoksa bir dahaki sefere bu tepkiden daha fazlasını görürsünüz . " dedim.sesim cok yuksek degildi ama olabildigince kararli ve sertti ve bunlari derken gozlerinin icine icine baktım . suan 3 yaşında kızım ve bana sormadan yikayamiyor..
Bir ara surekli bizim eve gelip evimiz evimiz diye konuşuyordu . eltimi falan da kastederek hepimiz biriz ayrimiz gayrimiz var.seninki benim benimki de senin gibi genelleyici ama rahatsız edici cumleler kuruyordu.en sonunda:"herkesin evi dami ayrı.sen kendi malini kime dagitiyorsan dagit ama bizim adimiza konusma.ben sadece kocam ve cocugum icin yapıyorum ne yapiyorsam gerisi benim icin eldir .herkesin kazandığı kendine.benim kimsenin malinda gozum yok,kimsenindr benimkinde olmasin" dedim ve bir daha da boyle seyler soyleyemedi.
Yani net cumleler sarfediyorum kavgaya varmayacak sekilde,sonrada terkediyorum o odayı .o anlıyor anlayacagini,puf nokta tartismayi uzatmaya meyledecek konusmalardan ziyede önü tıkalı ve net konusmak.zira laf sokmalarla olmuyor bu is.en kötü anlamamazliga vurur yine yapar yapacağını

Ben neden problem göremedim gece oturmaya gelmek istemesi dışında?

Size erzak vermek istemesinde ne gibi bir kötü niyet var?
Peki eşinizi işe giderken aramasında? Evdeyken arasa başbaşa olduğumuzda rahatsız ediyor demeyecek misiniz, ben olsam derim.
Aynı şekilde kayınpederinizle ilgili verdiğiniz örnek de söyleyiş tarzına göre en fazla itici olabilir ki bece normal.

Fazla bilenmişsiniz sanırım.

çok güzel yazmışssınız. sizin tavsiyelerinize benim de ihtiyacım var..Ah ben neden beceremiyorum böyle cevap vermeyi

canım tabii ki normal değil bana hesap sorar gibi yazmışsında, ama dertleri seninle olsa bile gerçekten kötü kv kp hikayeleri okuyunca seninkiler o kadar da anormal gelmedi, hala da kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum, kötü niyetli bi kaynana asla geline erzak vermez, örneğini kendi hayatımda çok gördüm, sadece sınır bilmiyorlar, sınırıda siz zamanla öğreteceksiniz
balık eti konusunda da ben genel yorum yaptım yani, sizinle yaşamıyorum ki herşeyi oğlunun önüne çektiğini bileyim, sonuçta ilk yazdığın mesaja göre yorum yapıyoruz

Yazdıklarınızda klasik dışı bir şey göremedim gece misafir daveti dışında

Erzak vereyim demesi odaları teftiş vs klasik kv

Kp in kilo muhabbetinde de haddini aşan bir şaka dışında bir şey yok

hatta o aldığınız kiloyu fark etmemiş bile olabilir eskiler evlenip hamile kalıp 20 kilo aldıkları için gerçekten zayıf olduğunuzu da söylemiş olabilir

Ama bir şeyden şikayetçi iseniz bunu eşinize değil kv ye söyleyin sorunları eşinize söylemek onunla olan ilişkiyi yıpratmaktan başka işe yaramaz

Eee yalan mı demiş kadın

Bunlar bağımlı kv sözleri

ne yapacaksın güleceksin sadece

Bana bağırsa mutlu mu olacaksın deyip kavga çıkarsan da anlamı olmaz ki

hahah vallaha aynı yaaa :))) benim annem güle güle çıkardı beni sevdiğinle evleniyosun neden ağlayacam dedi. kaynanam iki göz iki çeşme ağlamış :))))

Ya insanlara neden net tavrınızı koyamıyorsunuz.Kilo olayını es geçeceğim basit bir lakırdı.Ama evin odalarını gezidğinde temizmi diye baktığında hayırdır neden geziyorsun temiz olsa kime ne pis olsa kime ne demesini bilmeli insan.Torun diye tutturduğunda şu an düşünmüyoruz demesini bilmeli insan.Oturup aaa bunu demişti demek şundan diye hüngür hüngr ağlamayı da gereksiz çocukça görüyorum.

Bu cadalozları okuyunca benimki Melek gibi geliyo
Valla ona rağmen bende çıldırıyorum bazı şeylerine ve artık sesim de çıkmaya başladı!
Konuşacaksın yeri gelecek tersleyeceksin yoksa tepene çıkıyolar bide orada tepinmeye başlıyorlar

Çok güzel koymuşsunuz tavrınızı siz hayır demenize rağmen siz yokken yıkaması çok sinir bozucu gerçekten

Herkesin düşüncesine saygım var ama benim anlattıklarımın hepsinin size normal gelmesi fakat evdeyken arasa rahatsız ediyor derim demeniz çok konik gerçekten ben deseydim evdeyken arıyor rahatsız oluyorum diye onada oğlu arayacak tabi derdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…