• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadınlar kulübü klasiği kv ve kp

Peki şöyle bi durum anlatayım size benim annem ablam kv küçük yeğenim oturuyoruz ablam yeğenimi seviyor ay oğlum yavrum yoruldu bugün diye kv dem de diyorki küçükken kıyamıyon ama evlendirirken öyle bi kıyıyosun kii
Sonra yeğenim ablama sesini yükseltiyor şimdi sana bağırıyo evlenince karısına bağırmaz ve bana bi bakış atıyo böyle bi durumda napmalıyım nası bi cevap verilir ki

Eee annecim doğanın kanunu, sen de babamı almışsın zamanında.:KK45: Büyüyen gidecek tabii...

İşte cevap :)

canım tabii ki normal değil bana hesap sorar gibi yazmışsında, ama dertleri seninle olsa bile gerçekten kötü kv kp hikayeleri okuyunca seninkiler o kadar da anormal gelmedi, hala da kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum, kötü niyetli bi kaynana asla geline erzak vermez, örneğini kendi hayatımda çok gördüm, sadece sınır bilmiyorlar, sınırıda siz zamanla öğreteceksiniz
balık eti konusunda da ben genel yorum yaptım yani, sizinle yaşamıyorum ki herşeyi oğlunun önüne çektiğini bileyim, sonuçta ilk yazdığın mesaja göre yorum yapıyoruz
Hesap sormadım !
Sadece yazdığınıza cevap vererek durumu anlatmaya çalıştım ki ben de farkındayım çok çok kötü olmadıklarının ne yani diğerlerine göre iyi aman susup çekeyim mi deseydim sadece nasıl davranmam gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum siz de dediniz sınır bilmiyorlar.

Ya insanlara neden net tavrınızı koyamıyorsunuz.Kilo olayını es geçeceğim basit bir lakırdı.Ama evin odalarını gezidğinde temizmi diye baktığında hayırdır neden geziyorsun temiz olsa kime ne pis olsa kime ne demesini bilmeli insan.Torun diye tutturduğunda şu an düşünmüyoruz demesini bilmeli insan.Oturup aaa bunu demişti demek şundan diye hüngür hüngr ağlamayı da gereksiz çocukça görüyorum.
Diyorum torun muhabbetinde istemiyoruz daha erken vs eşimde diyor ama anlamıyor kadın

Çığırtkan olacaksın.
Ne demek çekil oğlumun yanından yahu? Kvcim siz bizim nikaha gelmiş miydiniz kendisi nikahlı kocam olur o yüzden yanına da otururum kucağına da diyeceksin patır kütür.
Evini temiz mi incelemek ne haddine?
Etini sıkıyorlarmış gibi tepki vereceksin o çok bilmiş kv yerini bilsin.
Sesin çıksın biraz yoksa daha çok laf yersin üzgünüm herkese hakettiği gibi davranmalısın.

Ayıp kız kucağına da otururum denir mi kp.e :D :D
Ama tabiki +1 böylelerine sessiz kalınmaz..

Ayıp kız kucağına da otururum denir mi kp.e :KK70: :KK70:
Ama tabiki +1 böylelerine sessiz kalınmaz..
Kpe değil canım kvye (:
Ee kalk yanından diyene bu söz az bile, oo sen bilmiyorsun ben yanına oturmakla kalmıyorum deyip yüreğini hoplatmak var da o kadar gaddar deeliz :P

Herkese merhaba
2 yıllık evliyim kv ve kp aramız bazen iyi genelde kötü aynı şehirde oturuyoruz sürekli oraya gitmemizi her zaman içli dışlı olmamızı istiyorlar ve sürekli ısrar böyle olunca gideceğim varsada gitmek istemiyorum.
Kp'im çok farklı bi insan inanın iyi mi kötümü çözemiyorum her gittiğimzde surat insanların içinde laf sokmalar her gittiğimde evde ağlıyorum 2 gün kendime gelemiyorm.O kadar dolaylı söyler ki lafını o an anlayamadığım için bişey diyemiyorum sonradan dank ediyor en basitinden evlendikten sonra bi kaç kilo aldım bi gün biyerde börek yemem için ısrar ediliyordu yee yeee zaten hiç kilo almadın evlendikten sonra baban iyi bakamıyosunuz kızıma demesin dedi.
Kv dem dışardan bakıldığında melek sadece garezi bana onun sebebide biricik oğlunu bana vermesi biyerde bir muhabbet açılsın mesela eşlerle ilgili herkes kendi kocasından bahsederken o oğlunu anlatır. Sürekli torun torun diye baskı yapar. ilk zamanlar beni eşimin yanında otururken gördüğünde çekil oğlumun yanından derdi.Gecenin 12 sinde arayıp bi kaç akrabasıyla oturmaya gelmek istedi bi kere reddettim . Eşimi evdeyken aramaz evden çıkıp işe gittiği saati bilir o zaman arar. Her gittiğimde mutlaka mutfak için erzak vs verir istemiyorum dediğim halde. Evime geldiğinde bütün odalarımı gezer heryere bakar temiz mi diye .Ve bu böyle uzar gider aklıma gelmeyen daha birsürü şey var.
Ben tek başıma gitmiyorum evlerine eşimle birlikte çok bazen haftada bazen bir ayda bazen iki üç gün ard arda duruma göre ziyaret ediyoruz. Mesafeliyim soğuk duruyorum onlara karşı bişey dediklerinde bazen cevap veriyorum genelde kitleniyorum eşime sakin bi dille anlattığım da hak veriyor ama kızdığımda sesimi yükselttiğimde durum farklılaşıyor ve anlayış göstersede hiçbişey yapmıyor sadece dinliyor inanın çocuk yapmak bile istemiyorum ailesinden dolayı çünkü daha fazla gelmek gitmek daha fazla karışmak isteycekler ve bu sefer ben torunlarını onlardan sakınıyor olucam o kadar istersim ki başka bi şehirde yaşamak ama bu şu anlık imkansız.
İçimi dökmek istedim uzun oldu hakkınızı helal edin sizce bu durumla nasıl baş edebilirim ?
ay korkunç bi kv kp
cıvığını çıkarmış . sizi de dahil etmiş bu şeyin içine.
oda oda gezmek nedir.
temiz mi kontrol nedir
sürekli laf sokmak nedir
aman akradaşım.
artık bi şey söyle
kayınvalidene karşı saygılı . efendi, naif olduğun süre boyunca tepene çıkar. kaynana modeli olarak öyle görünüyor
kayınvaliden bi şey söylediğinde duymazdan gelebilirsin. onu duymamış gibi davranabilirsin. dört dörtlük gelin olmak zorunda değilsin.
karşılıklı bi saygı ortamı yok ise senin de yapman gereken şeyler var artık.
aynı şeyleri yaşamış biri olarak tavsiyem budur.
5 yıl saygılı , kibar . laflarını duymazdan gelen biri olarak tavsiyem budur.
duymazdan gel.
gitmemeye başla artık. her gittikçe söylüyorum söylüyorum nasıl olsa bi şey olmamış gibi davranıyor
nasıl olsa yine geliyor gidiyor.
saygısını kaybetmiyor diye düşünüyor.
öncelikle yapman gereken duymazdan gelmen.
konuştuğu şeyleri dinleme. anlattığı vakit tv ye dal. başka şeye odaklan.
ve bi kahkaha edin kendine. ezilmiş gibi sessizleşme.
moralini düşürme. kendini şartla.
söylediği şeylerle dalga geç ufaktan ufaktan.
torun torba temizlik ev koca vs dediği zaman. aman anne hahahahah. sen de . ne lazım . ne gerek var. eskidiniz artık gibi şakaya vurarak diyeceğini de.
5 yıl sonunda arkadaşımın tavsiyesi ile davranışlarımı düzene çektim.
dur demezsen o da kendine dur demez .

amma torun meraklısısın de kahkahayı patlat. bi daha sorarsa gel bana ..tecrübe ile sabit.
daha istemiyoruz . daha düşünmüyoruz vs diye laf anlatmaya çalışma.

Herşeyin dahada kötü olmasından eşimle aramın açılmasından durumun aileme taşınmasından ve üzülmelerinden korkuyorum sanırım
Arkadas hakli canim bir cinnet isi cozer.baska bir konuda daha yazmistim.benim kayinvalidede bir ara cocuklarimla ilgili herseye karismaya baslamisti.birgun bizdeyken ve yine herseye karisirken ben yeterrrrrrrrrrrrrrrrr. Diye bir ciglik attim ve o an tencere tava elime ne gectiyse firlattim.firlatirkende bagiriyorum ama icimdekileri kustum.seni lanet kadin sen daha beni hic tanimamissin birdaha birseye karis bajalim yaptiklarinin hepsini burnundan fitil fitil getirecegim falan dedim.kaynanam sadece ay bu delirdi diyebildi.esimde anne sen sus dedi.susus o susuz.daha da birseye karismiyor.ve aramuz su an cok cok iyi.anne kiz gibiyiz.esimle de mukemmel.daha once hic bilmedigi kadar kiymetimi biliyor.bu yaz da tayin isteyip gidiyoruz zaten baska sehre.oyle iste.sen gecir canim bi cinnet

ah canım çok sessiz kalmışsın.. benim kayınvalidemde ilk zamanlar oğlu hakkında çok bilmişlik yapardı.. onlar babaları gibi öpüşmeyi sarılmayı sevmezler şu şu yemeği yemezler hatta dahada ileri gidip babaları gibi korunmazlar deme hadsizliğini bile göstermişti:KK62: sanki defalarca ilişkilerinde yanlarındaydı... evime sayılı gelirler ilk evime geldiklerinde tuvalete gitme bahanesiyle odalarıma baktığını fark ettim. sonra gelecekleri zaman diğer odalarımın kapılarını kilitledim hep:KK48: eşimle onun yanında öpüştüm de bütün akşam sarılarak oturdum da onlar yemeğe geldiğinde hususi yemez dediği yemekleri de yaptım. hatta valla eşim korunuyor beni hiç üzmüyor da dedim:KK70:şimdi pek iyiyiz sürekli aklım sizde kalmıyor iyi idare ediyorsunuz maşallah maşallah diyip duruyor:KK70::KK70:

ay korkunç bi kv kp
cıvığını çıkarmış . sizi de dahil etmiş bu şeyin içine.
oda oda gezmek nedir.
temiz mi kontrol nedir
sürekli laf sokmak nedir
aman akradaşım.
artık bi şey söyle
kayınvalidene karşı saygılı . efendi, naif olduğun süre boyunca tepene çıkar. kaynana modeli olarak öyle görünüyor
kayınvaliden bi şey söylediğinde duymazdan gelebilirsin. onu duymamış gibi davranabilirsin. dört dörtlük gelin olmak zorunda değilsin.
karşılıklı bi saygı ortamı yok ise senin de yapman gereken şeyler var artık.
aynı şeyleri yaşamış biri olarak tavsiyem budur.
5 yıl saygılı , kibar . laflarını duymazdan gelen biri olarak tavsiyem budur.
duymazdan gel.
gitmemeye başla artık. her gittikçe söylüyorum söylüyorum nasıl olsa bi şey olmamış gibi davranıyor
nasıl olsa yine geliyor gidiyor.
saygısını kaybetmiyor diye düşünüyor.
öncelikle yapman gereken duymazdan gelmen.
konuştuğu şeyleri dinleme. anlattığı vakit tv ye dal. başka şeye odaklan.
ve bi kahkaha edin kendine. ezilmiş gibi sessizleşme.
moralini düşürme. kendini şartla.
söylediği şeylerle dalga geç ufaktan ufaktan.
torun torba temizlik ev koca vs dediği zaman. aman anne hahahahah. sen de . ne lazım . ne gerek var. eskidiniz artık gibi şakaya vurarak diyeceğini de.
5 yıl sonunda arkadaşımın tavsiyesi ile davranışlarımı düzene çektim.
dur demezsen o da kendine dur demez .
Gitmiyorum zaten artık çok çok azalttım gittiğimdede özel durumlar hariç en fazla 1 2 saat duruyorum o da eşimle gidersem yalnızken asla gitmem.
Teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için bakalım deniycem denk geldiğimizde birsey derse

Arkadas hakli canim bir cinnet isi cozer.baska bir konuda daha yazmistim.benim kayinvalidede bir ara cocuklarimla ilgili herseye karismaya baslamisti.birgun bizdeyken ve yine herseye karisirken ben yeterrrrrrrrrrrrrrrrr. Diye bir ciglik attim ve o an tencere tava elime ne gectiyse firlattim.firlatirkende bagiriyorum ama icimdekileri kustum.seni lanet kadin sen daha beni hic tanimamissin birdaha birseye karis bajalim yaptiklarinin hepsini burnundan fitil fitil getirecegim falan dedim.kaynanam sadece ay bu delirdi diyebildi.esimde anne sen sus dedi.susus o susuz.daha da birseye karismiyor.ve aramuz su an cok cok iyi.anne kiz gibiyiz.esimle de mukemmel.daha once hic bilmedigi kadar kiymetimi biliyor.bu yaz da tayin isteyip gidiyoruz zaten baska sehre.oyle iste.sen gecir canim bi cinnet
Ayy ne güzel yapmışsınız yaaa :KK48:
Ben öyle bişey yapsam eşim anne sen sus demez asla demesi için yaptıklarını eşimin yanındada yapması eşimin ikna olması lazım benimki sinsi biraz:KK43:

ah canım çok sessiz kalmışsın.. benim kayınvalidemde ilk zamanlar oğlu hakkında çok bilmişlik yapardı.. onlar babaları gibi öpüşmeyi sarılmayı sevmezler şu şu yemeği yemezler hatta dahada ileri gidip babaları gibi korunmazlar deme hadsizliğini bile göstermişti:KK62: sanki defalarca ilişkilerinde yanlarındaydı... evime sayılı gelirler ilk evime geldiklerinde tuvalete gitme bahanesiyle odalarıma baktığını fark ettim. sonra gelecekleri zaman diğer odalarımın kapılarını kilitledim hep:KK48: eşimle onun yanında öpüştüm de bütün akşam sarılarak oturdum da onlar yemeğe geldiğinde hususi yemez dediği yemekleri de yaptım. hatta valla eşim korunuyor beni hiç üzmüyor da dedim:KK70:şimdi pek iyiyiz sürekli aklım sizde kalmıyor iyi idare ediyorsunuz maşallah maşallah diyip duruyor:KK70::KK70:
Ayy bide şu terbiyesiz terbiyesiz bel altı konuşmaları yokmu utanmadan ben de hiç hazzetmem böyle şeylerden benim ki de ilk zamanlar eşiyle ilk gecesini anlatmaya kalkmıştı ben hiç cevap vermedim kafamı başka yere çevirdim ancak o zaman sustu midem bulandı resmen :KK67:
Benim ki de sürekli gelmez evime çok nadirdir yüz vermiyorum çünkü hatta geçenlerde geldi yatıya bize kal dememi bekledi geç saate kadar oturdu ama ben yüzümü asıp bişey demeyince kalktı gitti ve o günden beri hala tavırlı.
Siz iyi yapmışsınız yola gelmiş :KK9:

bu tipleri, yaslari buyuk gelinler kucuk diye herseyi yapma hakkini kendinde gorup gelin soguk dawraninca da bi de yadrgayan dusuncesiz insanlar olarak adlandiriyorum. yalniz kalmaya mahkumlar.

Herkese merhaba
2 yıllık evliyim kv ve kp aramız bazen iyi genelde kötü aynı şehirde oturuyoruz sürekli oraya gitmemizi her zaman içli dışlı olmamızı istiyorlar ve sürekli ısrar böyle olunca gideceğim varsada gitmek istemiyorum.
Kp'im çok farklı bi insan inanın iyi mi kötümü çözemiyorum her gittiğimzde surat insanların içinde laf sokmalar her gittiğimde evde ağlıyorum 2 gün kendime gelemiyorm.O kadar dolaylı söyler ki lafını o an anlayamadığım için bişey diyemiyorum sonradan dank ediyor en basitinden evlendikten sonra bi kaç kilo aldım bi gün biyerde börek yemem için ısrar ediliyordu yee yeee zaten hiç kilo almadın evlendikten sonra baban iyi bakamıyosunuz kızıma demesin dedi.
Kv dem dışardan bakıldığında melek sadece garezi bana onun sebebide biricik oğlunu bana vermesi biyerde bir muhabbet açılsın mesela eşlerle ilgili herkes kendi kocasından bahsederken o oğlunu anlatır. Sürekli torun torun diye baskı yapar. ilk zamanlar beni eşimin yanında otururken gördüğünde çekil oğlumun yanından derdi.Gecenin 12 sinde arayıp bi kaç akrabasıyla oturmaya gelmek istedi bi kere reddettim . Eşimi evdeyken aramaz evden çıkıp işe gittiği saati bilir o zaman arar. Her gittiğimde mutlaka mutfak için erzak vs verir istemiyorum dediğim halde. Evime geldiğinde bütün odalarımı gezer heryere bakar temiz mi diye .Ve bu böyle uzar gider aklıma gelmeyen daha birsürü şey var.
Ben tek başıma gitmiyorum evlerine eşimle birlikte çok bazen haftada bazen bir ayda bazen iki üç gün ard arda duruma göre ziyaret ediyoruz. Mesafeliyim soğuk duruyorum onlara karşı bişey dediklerinde bazen cevap veriyorum genelde kitleniyorum eşime sakin bi dille anlattığım da hak veriyor ama kızdığımda sesimi yükselttiğimde durum farklılaşıyor ve anlayış göstersede hiçbişey yapmıyor sadece dinliyor inanın çocuk yapmak bile istemiyorum ailesinden dolayı çünkü daha fazla gelmek gitmek daha fazla karışmak isteycekler ve bu sefer ben torunlarını onlardan sakınıyor olucam o kadar istersim ki başka bi şehirde yaşamak ama bu şu anlık imkansız.
İçimi dökmek istedim uzun oldu hakkınızı helal edin sizce bu durumla nasıl baş edebilirim ?

Canim üzuldum adina. Genelikle anneler ogularina duskun olurlarmis ama sende aksi halde.. bence senin kalbij cok temiz kimseyi kirmak incitmek istemiyorsun.. ama bunu yaparkende biraz kendinide dusun... kayinpederin butun evi doloplari kontrol etmesi normal degil mahrem sonucta... Bencr esinizi karsiniza alin guzelcemen anlat... çünkü normal degil..

ya erzak konusunda herkes laf etmiş, evet iyi niyetli bi hareket, bizim aileler de bazen o ısrara düşüyor ama bazen evinde tüketmediğin bişeyse boş yere yemek ya da dökmek zorunda kalabiliyorsun. ya da başka yere uğrayacaksındır, araçsızsındır taşımak istemiyorsundur o anda. hani istemiyorum dedikten sonra ısrarla vermeye çalışmak insanı sıkıyor çünkü zaten yabancı değil ki nezaketen ısrara gerek olsun.

Kv bana cekil oglumun yanindan dese direkt kucagina otururum:) Alttan almaktan, guzel dilden anlamiyorlar. Sen aglayacagina kv kp aglasin.

Back