- 11 Aralık 2016
- 238
- 76
- 13
- 30
- Konu Sahibi peembe_papyon
-
Bunları yapmadığım halde ben kötüyüm ben çirkefim dile getirmeselerde bakışlardan anlıyorum onlara cevap veremiyorum işte o an sinirden kanım çekiliyor sonra eşim çekiyor cezasını o an aklıma bişey gelmiyor diyecek beynim duruyo sanki bir de gülerek söyledikleri için söylediklerini şakamı gerçekmi ilk etapta anlayamıyorum sanırımÇığırtkan olacaksın.
Ne demek çekil oğlumun yanından yahu? Kvcim siz bizim nikaha gelmiş miydiniz kendisi nikahlı kocam olur o yüzden yanına da otururum kucağına da diyeceksin patır kütür.
Evini temiz mi incelemek ne haddine?
Etini sıkıyorlarmış gibi tepki vereceksin o çok bilmiş kv yerini bilsin.
Sesin çıksın biraz yoksa daha çok laf yersin üzgünüm herkese hakettiği gibi davranmalısın.
Herşeyin dahada kötü olmasından eşimle aramın açılmasından durumun aileme taşınmasından ve üzülmelerinden korkuyorum sanırımBir sinir kriziyle cirkefe baglamak bence butun problemini cozerarada kotu gelin olmak lazimki durmalari gereken yeri bilsinler cesaret edebilirsin umarim...
Ahh keşke yapabilsem aslında ezik suskun biri değilim normal hayatımda ama bu ikisine geldiğimde bi türlü yapamıyorum tek yaptığım surat asmak ve eve geldiğimde ağlamakben de sesini çıkartman gerektiğini düşünüyorum
ama eşine değil!
kim hakediyorsa ona!
kadınların en büyük hatalarından biri, tepkileri gereken kişiler yerine eşlerine veriyor olmaları
eşine daha önce anlatmışsın defalarca, olmamış
kayınvalidene ve kayınpederine kati bir dille tepki ver, hem de her seferinde
eşine de anlatma!
bırak anlatırlarsa onlar anlatsın
şikayet edip dırdır eden sen olma, onlar olsun
E sende o an içine atma ağzına geleni söyle sonunda da kahkahayı patlat ay nasıl kaldınız öyle far görmüş tavşan gibi de.Bunları yapmadığım halde ben kötüyüm ben çirkefim dile getirmeselerde bakışlardan anlıyorum onlara cevap veremiyorum işte o an sinirden kanım çekiliyor sonra eşim çekiyor cezasını o an aklıma bişey gelmiyor diyecek beynim duruyo sanki bir de gülerek söyledikleri için söylediklerini şakamı gerçekmi ilk etapta anlayamıyorum sanırım
Peki şöyle bi durum anlatayım size benim annem ablam kv küçük yeğenim oturuyoruz ablam yeğenimi seviyor ay oğlum yavrum yoruldu bugün diye kv dem de diyorki küçükken kıyamıyon ama evlendirirken öyle bi kıyıyosun kiiE sende o an içine atma ağzına geleni söyle sonunda da kahkahayı patlat ay nasıl kaldınız öyle far görmüş tavşan gibi de.
Şakayla karışık söylediklerine bakma onlar gerçek düşünceleri.
Evlendirirken kıyıyorsun dediğinde "evlendirmek kıymak değildir ayrıca oğlundan ayrılmak istemeyen evlendirmesin gelinler ayağından tutup kaçırmadı ya damatları" denebilir.Peki şöyle bi durum anlatayım size benim annem ablam kv küçük yeğenim oturuyoruz ablam yeğenimi seviyor ay oğlum yavrum yoruldu bugün diye kv dem de diyorki küçükken kıyamıyon ama evlendirirken öyle bi kıyıyosun kii
Sonra yeğenim ablama sesini yükseltiyor şimdi sana bağırıyo evlenince karısına bağırmaz ve bana bi bakış atıyo böyle bi durumda napmalıyım nası bi cevap verilir ki
Ayy vallaha süpersiniz ya tamam bunları kulağıma küpe ettim sanırım kendimi geliştirmem lazım bu cevap verme konusunda evet laf sokuyor işte bu kadar belli etmesi de komik oğlunu kıskandığını kafayı takmış durumda zaten oğlunun ona kızması bağırmasına bi gün ağlar bana kızıyo diye bi gün der sunun oğlu annesine öyle yapıyor benimki hiç yapmadı diyeEvlendirirken kıyıyorsun dediğinde "evlendirmek kıymak değildir ayrıca oğlundan ayrılmak istemeyen evlendirmesin gelinler ayağından tutup kaçırmadı ya damatları" denebilir.
İkinci cümlede de "anne evladının her kahrını çeker de karısı çekmez napacan mecbuur" denebilir. Aklınca laf sokuyor sana kv
Aynen açıksözlü ol içine atıp kendini patlatcağına dışına vur kvnin yüzünde patlasın lafAyy vallaha süpersiniz ya tamam bunları kulağıma küpe ettim sanırım kendimi geliştirmem lazım bu cevap verme konusunda evet laf sokuyor işte bu kadar belli etmesi de komik oğlunu kıskandığını kafayı takmış durumda zaten oğlunun ona kızması bağırmasına bi gün ağlar bana kızıyo diye bi gün der sunun oğlu annesine öyle yapıyor benimki hiç yapmadı diye
Tamam tamam bi heveslendim ben şimdi düğün vardı yüzlerini görmemek için gitmeyecektim ama şimdi fikrim değişti gidip bir iki deneme yapayımAynen açıksözlü ol içine atıp kendini patlatcağına dışına vur kvnin yüzünde patlasın laf
Donup kaldığın laf bulamadığın anlarda şöyle bakıpne kadar da çok biliyorsun sen kvciğim dikkat et bu kadar bilgi akla zarar de
Hahah yap tabi sonra da kahkaha at dumur olsunlar hadi başarılar
Tamam tamam bi heveslendim ben şimdi düğün vardı yüzlerini görmemek için gitmeyecektim ama şimdi fikrim değişti gidip bir iki deneme yapayımçok teşekkür ediyorum
Peki şöyle bi durum anlatayım size benim annem ablam kv küçük yeğenim oturuyoruz ablam yeğenimi seviyor ay oğlum yavrum yoruldu bugün diye kv dem de diyorki küçükken kıyamıyon ama evlendirirken öyle bi kıyıyosun kii
Sonra yeğenim ablama sesini yükseltiyor şimdi sana bağırıyo evlenince karısına bağırmaz ve bana bi bakış atıyo böyle bi durumda napmalıyım nası bi cevap verilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?