• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadınlar kulübü klasiği kv ve kp

Ona kendi kv'sini animsat. Senin kv'de de kocana cok fena kiymis de.:KK49: Hakediyorlar.
Peki şöyle bi durum anlatayım size benim annem ablam kv küçük yeğenim oturuyoruz ablam yeğenimi seviyor ay oğlum yavrum yoruldu bugün diye kv dem de diyorki küçükken kıyamıyon ama evlendirirken öyle bi kıyıyosun kii
Sonra yeğenim ablama sesini yükseltiyor şimdi sana bağırıyo evlenince karısına bağırmaz ve bana bi bakış atıyo böyle bi durumda napmalıyım nası bi cevap verilir ki

Herkese merhaba
2 yıllık evliyim kv ve kp aramız bazen iyi genelde kötü aynı şehirde oturuyoruz sürekli oraya gitmemizi her zaman içli dışlı olmamızı istiyorlar ve sürekli ısrar böyle olunca gideceğim varsada gitmek istemiyorum.
Kp'im çok farklı bi insan inanın iyi mi kötümü çözemiyorum her gittiğimzde surat insanların içinde laf sokmalar her gittiğimde evde ağlıyorum 2 gün kendime gelemiyorm.O kadar dolaylı söyler ki lafını o an anlayamadığım için bişey diyemiyorum sonradan dank ediyor en basitinden evlendikten sonra bi kaç kilo aldım bi gün biyerde börek yemem için ısrar ediliyordu yee yeee zaten hiç kilo almadın evlendikten sonra baban iyi bakamıyosunuz kızıma demesin dedi.
Kv dem dışardan bakıldığında melek sadece garezi bana onun sebebide biricik oğlunu bana vermesi biyerde bir muhabbet açılsın mesela eşlerle ilgili herkes kendi kocasından bahsederken o oğlunu anlatır. Sürekli torun torun diye baskı yapar. ilk zamanlar beni eşimin yanında otururken gördüğünde çekil oğlumun yanından derdi.Gecenin 12 sinde arayıp bi kaç akrabasıyla oturmaya gelmek istedi bi kere reddettim . Eşimi evdeyken aramaz evden çıkıp işe gittiği saati bilir o zaman arar. Her gittiğimde mutlaka mutfak için erzak vs verir istemiyorum dediğim halde. Evime geldiğinde bütün odalarımı gezer heryere bakar temiz mi diye .Ve bu böyle uzar gider aklıma gelmeyen daha birsürü şey var.
Ben tek başıma gitmiyorum evlerine eşimle birlikte çok bazen haftada bazen bir ayda bazen iki üç gün ard arda duruma göre ziyaret ediyoruz. Mesafeliyim soğuk duruyorum onlara karşı bişey dediklerinde bazen cevap veriyorum genelde kitleniyorum eşime sakin bi dille anlattığım da hak veriyor ama kızdığımda sesimi yükselttiğimde durum farklılaşıyor ve anlayış göstersede hiçbişey yapmıyor sadece dinliyor inanın çocuk yapmak bile istemiyorum ailesinden dolayı çünkü daha fazla gelmek gitmek daha fazla karışmak isteycekler ve bu sefer ben torunlarını onlardan sakınıyor olucam o kadar istersim ki başka bi şehirde yaşamak ama bu şu anlık imkansız.
İçimi dökmek istedim uzun oldu hakkınızı helal edin sizce bu durumla nasıl baş edebilirim ?
Anlıyorum seni canm bnde 2 yıllık evliym aynı senin kileri gor benmkiler yanii.. bizde çok giderz ve laf sokarlar o an anlamam sonradan anlarm kb azarliyo gbi konuşur hep eşim uzak durabilirsn gitmek yapmak zorunda degilsn der hatta annesi ve eltilerm laf sokunca bn ses etmiyorum diye bna çok çok kızar.. kaşıntı bnde neleri varsa büyüktür onlar deyip koşuyorum surekli en son geçen k.babm azarladi hatta bildiğin kes kız sesini diye bağırdı birdaha gitmedm Kv hastanede yatiyorydu bnde ona bakıyordum öyle biraktm eşimle eve geldim yüz verdikce aynı devam ediyorlar bnce uzAk durr durabildigin kadar. Benm için artık bittiler bayramdan bayrama oda canım isterse

Anlıyorum seni canm bnde 2 yıllık evliym aynı senin kileri gor benmkiler yanii.. bizde çok giderz ve laf sokarlar o an anlamam sonradan anlarm kb azarliyo gbi konuşur hep eşim uzak durabilirsn gitmek yapmak zorunda degilsn der hatta annesi ve eltilerm laf sokunca bn ses etmiyorum diye bna çok çok kızar.. kaşıntı bnde neleri varsa büyüktür onlar deyip koşuyorum surekli en son geçen k.babm azarladi hatta bildiğin kes kız sesini diye bağırdı birdaha gitmedm Kv hastanede yatiyorydu bnde ona bakıyordum öyle biraktm eşimle eve geldim yüz verdikce aynı devam ediyorlar bnce uzAk durr durabildigin kadar. Benm için artık bittiler bayramdan bayrama oda canım isterse
Ah canım seninkiler iyice arsızmış benim kv kp öyle eşimin yanında yapmaz hiç bağırmazlar ama alttan alttan yer bitirirler beni tabi eşim yanımızda olmadığı için bütün bunlar olurken o idrak edemiyor bazı şeyleri.
Senin kp kv alenen yapıyor bi yönden şanslısın aslında eşinde görüp sana hak veriyor sinsi insanlarla uğraşmak çok daha zor Allah sonumuzu hayır etsin.

ya erzak konusunda herkes laf etmiş, evet iyi niyetli bi hareket, bizim aileler de bazen o ısrara düşüyor ama bazen evinde tüketmediğin bişeyse boş yere yemek ya da dökmek zorunda kalabiliyorsun. ya da başka yere uğrayacaksındır, araçsızsındır taşımak istemiyorsundur o anda. hani istemiyorum dedikten sonra ısrarla vermeye çalışmak insanı sıkıyor çünkü zaten yabancı değil ki nezaketen ısrara gerek olsun.
Aynen işte ben bunu anlamıyorum bir kere dersin kızım şu şu var istersen götür evine diye.
İstemiyorum var gerek yok diyorum bu ısrar niye !
Bana da sinir geliyor ısrar etmesi bunalıyorum sinirden çöpün kenarına bıraktıklarım bile oldu günahı onun olsun ben istemediğimi söyledim sonuşta

• Beğen
Reactions: oak
Ah canım seninkiler iyice arsızmış benim kv kp öyle eşimin yanında yapmaz hiç bağırmazlar ama alttan alttan yer bitirirler beni tabi eşim yanımızda olmadığı için bütün bunlar olurken o idrak edemiyor bazı şeyleri.
Senin kp kv alenen yapıyor bi yönden şanslısın aslında eşinde görüp sana hak veriyor sinsi insanlarla uğraşmak çok daha zor Allah sonumuzu hayır etsin.
Amin canm haklisn esim bu yüzden aynı mahallede bile oturmuyo Allah senin yardmcn olsn artk bn hiç gtmesem eşim gideceksin illa demzz

Amin canm haklisn esim bu yüzden aynı mahallede bile oturmuyo Allah senin yardmcn olsn artk bn hiç gtmesem eşim gideceksin illa demzz
O senin ailene gidiyor mu peki canım ben bundan korkuyorum o da benimkilere gitmesse diye aynı şehirde mi senin ailen de
Bir de sadece kv kp ile mi görüşmüyorsun eşinin diğer akrabalarıyla fln düzeni nasıl oturttunuz düğünlerde falan nasıl oluyor
Ben bunları birleştiremiyorum kafamda ipler koparsa nasıl olur diye

O senin ailene gidiyor mu peki canım ben bundan korkuyorum o da benimkilere gitmesse diye aynı şehirde mi senin ailen de
Bir de sadece kv kp ile mi görüşmüyorsun eşinin diğer akrabalarıyla fln düzeni nasıl oturttunuz düğünlerde falan nasıl oluyor
Benm kb kötü olmamzyeni canm geçen hafta oldu bu azarlama olayı diğerleriyle çok iyiyz şimdilik ama sırt çeviren illa olacaktır bnm eşim babamla arkadaş gbi çok iyi anlasrlar tl bile bnden çok konuşur eşim bnm babamla vede gideriz aynı eşit davranıyorduk eskiden ama smdi öyle olmaz

Yani öyle olmaz derken o yine bizimkilere gider ama bn onun annesigile gitmem kendi gider hatta gitti geldi dün ama bn gitmem de konusmamda ortamda nasıl olacak onu bnde bilmiyorm yabancı gbi davranirz sanirm

Back