• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kadın evli ve çocukluyken ve çokta ihtiyacı yokken sizce çalışması yine gereklimi

btl14

HUZUR....
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
1.074
158
123
Bursa
bir kadın evli ve çocukluyken ve çokta ihtiyacı yokken sizce çalışması yine gereklimidir?
bu muhabbeti geçen gün arkadaşlar arasında tartışmıştık..burdaki binlerce kadınında fikrini merak ettim..
A) "ben çalışmadan yapamam kendi paramı kendim kazanmam lazım"
B) "çok ihtiyacım yok ama yinede daha iyi yaşamak için gerekli"
C) "eşimin maaşı iyiyse ve geçinmemiz için yeterliyse çalışmama gerek yok" diyenlerdenmisiniz?

hangisi sizin fikriniz veya başka fikirleriniz var mı?:44:

fazla mal göz çıkarmaz durumum iyi olsada gerekmesede çalışmayı tercih ederim bakarsın birgün lazım olur :61:

Paraya hiç ama hiç ihtiyacı olmasa da çalışabilir.Çalışmanın tek amacı para kazanmak değildir ki...Sosyal hayata alışmış insanlar evlenseler de çocuk sahibi olsalar da evde oturmaya alışamayabilirler.Evde oturup akşama kadar bunalıp,sonra kendi iç sıkıntısı yüzünden durduk yere kocasıyla sorun yaşamaktansa gidip çalışması daha mantıklı.Eğer çalışmak isteyen bir kadına,paraya ihtiyacımız yok gerekçesiyle eşi karşı çıkıyorsa o zaman gidip hayır kurumlarında vs gönüllü çalışabilir.Hem iş gibi her gün gitmek zorunlu olmadığı için çocuğunu,evini ihmal etmez hem de evde bunalmaz...Bunun dışında daha iyi şartlarda yaşamak,çocuğuna iyi bir gelecek sağlamak bakımından da çalışıp para kazanması iyi olabilir

genelde yorumlar bu şekildeydi (= bende sırf çocuğumun geleceği için çalışırım diyenlerdenim..yoksa evde durup asla bunalmam..ev hanımı olupta aktif olan bi çok insan var etrafımda..önemli olan günü iyi değerlendirmek..:68:

ben genel olarak, kadınların gerçekten çok çok ihtiyacı yoksa çalışmaması taraftarıyım

hele ki ihtiyacı yoksa ve çocuğu da varsa ne diye çalışsın
keyif için çalışılır mı ,adı üstünde çalışmak,tatil değil ya

ben çalışmıyorum mesela:6::6:

ben genel olarak, kadınların gerçekten çok çok ihtiyacı yoksa çalışmaması taraftarıyım

hele ki ihtiyacı yoksa ve çocuğu da varsa ne diye çalışsın
keyif için çalışılır mı ,adı üstünde çalışmak,tatil değil ya

ben çalışmıyorum mesela:6::6:

evet buda doğru bi bakış açısı..ihtiyaç olmadığı sürece evimde kocam ve çocuğuma daha çok vakit ayırmayı tercih ederim ama dediğim gibi yetmiyorsa çocuğumun geleceği için tabiki çalışırım..durumda bunu gösterio zaten (=

Back