Bir isim konusu da benden

Siz olsaniz ayni ismi koyar misiniz?

• Ankete Katılan
    19

konuyu sanki baskasi acmis gibi okumanizi tavsiye ederim

Tayini cikip gitmese ne olacak yav koyun gitsin isim bu. Hangi isim icinize siniyorsa onu koyun. Yok o ismin patentini arkadasiniz aldiysa bilemeyecegim
Bebeginizi saglikla kucaginiza alin.

konuyu sanki baskasi acmis gibi okumanizi tavsiye ederim

Tayini cikip gitmese ne olacak yav koyun gitsin isim bu. Hangi isim icinize siniyorsa onu koyun. Yok o ismin patentini arkadasiniz aldiysa bilemeyecegim
Bebeginizi saglikla kucaginiza alin.
Benim de koyasim var ama boyle seylerle ilgili hassas olanlar var. O yuzden bi kamu oyu arastirmasina ciktim

Aklıma bununla alakalı çok yaratıcı şeyler geliyor ama Mune aplamız ile birtakım tatsızlıklar yaşayabiliriz diye korkuyorum
5-6yil sonra etrafta ÇÜKÜTAY ismini duyarsam da seni anarım. Anlamını da şöyle uydururlar ; Yunan mitolojisinde Penis tanrısının spreminden düşen inci tanesi

Yani cok fantastik bir isim degil. Kuzey - Guney gibi diyelim Poyraz-Ruzgar gibi diyelim.
ben kardeslere böyle anlamca ya da soylenimi cok benzeyen isimler verilmesini gereksiz buluyorum.
tanidigim- aile ortamimda eda seda / sevda sevgi gibi isimler cok. hep karisiyor. küçüğün kendine ait adı yokmuş gibi sulalenin kalani hep büyüğün adını söylüyor.
yeni doğan cocuk eskinin bir uzantisi degildir ki . verin sifirdan abisiyle alakasiz bir isim daha güzel. benim ablamla ismimin hic alakasi yok cok mutluyum. niye bu yasimda ali peker veli peker olayim ki. o baska biri ben bambaska biri
bence koyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…