• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir iş yeri açacak olsanız??

Aynen cd ve karoeke de cok mantiklii. Bencee burda inanilmaz tutar ickisiz müzikli mekan cünkü hiic yok ya da ben bilmiyorum:KK70:

Valla karaoke pek seviliyor, hatta galiba bizim toplumda mikrofonu eline alıp şarkı türkü söylemek eğlenceli bulunuyor ve seviliyor olsa gerek, piyasada evde karaoke yapmak şarkı söylemek için üretilen mikrofonlar dolaşıyor, herkesin dilinde o mikrofonlar, Bluetooth'la pc bağlantısı yapılıyormuş da sesin çok güçlü çıkıyormuş diye diye tanesini 90 ila 150 lira arasında satıyorlar, siz karaoeke işini bir düşünün :))))

Güzellik ve çocuk üzerine olabilir, kalbur üstü bir semt ise. Erkekler para harcamıyor, harcasada araba vs size gelmez.

bir dükkan al çarşının içinde o 300 bin liraya.
kiralarda yüksektir 5-15 bin değişiyo.
yattığı yerden para kazanirsin oh o parayi biriktirip yine dükkan alirdim. ve sermaye kurardim...
yiyecek çok iyi para kazandiriyo.
döner dükkani olabilir mesela..
tuhafiye dükkan da açabilirsin bu aralar millet kiyafetler pahalaninca dikişe sardi..onu yapabilirsin.

Hobi malzemesi satan yerler çok is yapıyor ,ögrencisindrn ev hanımına ,kınasından dügününe ,istemesi ,nişanı bebegi ,takısı,dikisi ,örgüsü,okullarlada anlasırsan .Bayramıydı etkinligiydi .
Zaten verdigin parayı düşünmüyorsun bi giren en az 20_30 bırakıyor .O da en az .
Merkezi biyerde hobi malzemesi aç .
Ama bir senelik ,kiranı,sigorta masrafını yemeni icmeni, cepten yeme ihtimalin yüksek sabretmen gerekebilir .

Açıp tutturabilirsen herseyiyle yaz bi 6 ay sonra görüselim bende isyeri fikri arıyorum.Ama tek basımayım .Parayla ilgili degil ama dükkanda biri daha olsa iyi olur .

Valla karaoke pek seviliyor, hatta galiba bizim toplumda mikrofonu eline alıp şarkı türkü söylemek eğlenceli bulunuyor ve seviliyor olsa gerek, piyasada evde karaoke yapmak şarkı söylemek için üretilen mikrofonlar dolaşıyor, herkesin dilinde o mikrofonlar, Bluetooth'la pc bağlantısı yapılıyormuş da sesin çok güçlü çıkıyormuş diye diye tanesini 90 ila 150 lira arasında satıyorlar, siz karaoeke işini bir düşünün :))))
Tahtakalede 30-50 ydi sizin memlekette pahalı demek ki ;)
İşte iş fikri tahtakaleden birşeyler al memlekette sat ;)

1.dükkan alabilirsin iyi kira getirisi var
2.kesinlikle bayan kuaförü güzel usta bul otur başina aylik en az 4 5 bin.
3.anaokullu
4.butçe nin birazi ile arsa alip kenara at alabiliyorsan istanbul dan al cok güzel deger kazanir. 50 60 bin lik arsa sana 2 3 seneye güzel para ile döner.
4. Kozmatik isi kuaförlere sac ve malzemeleri satabilirsin iyi getirisi var

anaokulu açardım bir site içerisine kreş tarzında maliyeti de bir ev fiyatı falan oluyor kiralarsınız giriş kat bir dükkanı öğretmeni idareciyi toplarsınız personeli eşyaları ayarlarsınız yönetmeliğe göre çalışan kadın sayısı çok olduğu için çok talep olan bi alan bence

Merhaba arkadaşlar is yeri acacak kadar guzel bir birikimim var. Ayrıca kosgepten de yararlanmayı düşünüyorum. Malum şu sıralar esnaflik ölmüş insanlar kemeri sıkmış durumda. Ve ben bir iş yeri açmak istiyorum. Sizce bu piyasada ne tutar? Büyük bir şehirde yaşıyorum .( 4büyük şehirden birisi degil ama kendi çapında büyüktür memleketim) az çok her şey var. Sizin düsünceleriniz nelerdir yardımınıza çok ihtiyacım var ve s plaka almak konusunda ne düşünüyorsunuz

Valla ben de dediğiniz gib ibir şehirde yaşıyorum ve burda tek eksik dediğim şey organik (gerçek organik yani sertifikalı) ürünler satan dükkanlar, herşeyi internetten getirtmekten bıktım. Yiyecek, kozmetik vs ne olursa.

Sizin ev fiyatlarından haberiniz yok galiba? 150 m2 eve 650 bin dediler geçende, öyle denizkenarı falan da değil yani
Haberim yok hakket kiradayim susn ve bi sure cikmayi dusunmuyorum. Ha birde ev var evcik var tabi:) yer mekan ev ozelligi yapim tarihi hepsi onemli

Haberim yok hakket kiradayim susn ve bi sure cikmayi dusunmuyorum. Ha birde ev var evcik var tabi:) yer mekan ev ozelligi yapim tarihi hepsi onemli

Fiyatlar uçtu ben de ev almak istiyordum ama vazgeçtim, biraz bir şeye benzeyen evler 350 binden başlıyor o da semti çok iyi değil. İyi semtse 450-650 gidiyor inşallah bana da bir gün nasip olur ev almak..

Fiyatlar uçtu ben de ev almak istiyordum ama vazgeçtim, biraz bir şeye benzeyen evler 350 binden başlıyor o da semti çok iyi değil. İyi semtse 450-650 gidiyor inşallah bana da bir gün nasip olur ev almak..
Ha bak o da dogru.. bu sira cikti ev fiyatlari 2 yil once iyi dusmustu.. surekli olur arada bi cikar bi iner zaten fiyatlar. Insallah canim Allah gonlune gore versin

Tahtakalede 30-50 ydi sizin memlekette pahalı demek ki :KK66:
İşte iş fikri tahtakaleden birşeyler al memlekette sat :KK66:
Tahtakale de öyledir mutlaka, orası ucuz ama oradan alıp satanlar 90 ila 150 lira arasında satıyorlar, bu nedir böyle koca mikrofon deyip dün sordum hatta, satıcı özelliklerini anlatıp şunlar 90 lira büyükleri 150 lira dedi, boy boymuş mübarekler :)) internette de 80 liraya satılıyormuş kızım öyle söylemişti.

Tahtakale de öyledir mutlaka, orası ucuz ama oradan alıp satanlar 90 ila 150 lira arasında satıyorlar, bu nedir böyle koca mikrofon deyip dün sordum hatta, satıcı özelliklerini anlatıp şunlar 90 lira büyükleri 150 lira dedi, boy boymuş mübarekler :)) internette de 80 liraya satılıyormuş kızım öyle söylemişti.
Ben kendimi kaybediyorum tahtakalede ordan alınıp satılabilir Viyana dan dayım geldi oda Türk malı satıyor Viyana’da gayet karlı iş ;)

Back
X