- 23 Ağustos 2012
- 50.907
- En iyi cevaplar
- 1
- 236.886
- 898
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
32 yaş daha yolun başı, potansiyelinizin altında bir işte çalışırsanız muhtemelen mutsuz olacaksınız. Benzer işe sahip biri olarak böyle düşünüyorum.
Sevgili de kısmetse köyde bile karşınıza çıkar diyerek teyzeye bağlayayım :))
Ama aşkta havada filizlenmez,malum tohumun yeşermesi için ışık,oksijen,hava vs vs32 yaş daha yolun başı, potansiyelinizin altında bir işte çalışırsanız muhtemelen mutsuz olacaksınız. Benzer işe sahip biri olarak böyle düşünüyorum.
Sevgili de kısmetse köyde bile karşınıza çıkar diyerek teyzeye bağlayayım :))
Valla ben de kararsız kaldım. Ama tebdili mekanda ferahlık vardır derler. Ben şehir değiştirirdim.
İşte her 2 şehirde de 4-6 ay sonra pilin bitecek gibi.Vallahi sormayın tebdili mekan bana da öyle iyi gelecek ki resmen ohhh çekicem. Ohh çekerim de 4 ay sonra işten bayar mıyım, yoksa burda tükenir miyim orası belli değil.
Şehir değişikliği olursa da başka işlere de bakarsınız. Bu potansiyelin altındaki iş basamak olmuş olur.Vallahi sormayın tebdili mekan bana da öyle iyi gelecek ki resmen ohhh çekicem. Ohh çekerim de 4 ay sonra işten bayar mıyım, yoksa burda tükenir miyim orası belli değil.
İşi beğenmişsin işe devam
Gidersen hep bu iş aklında kalır
Bu işte çalış bıkarsan her halükarda gidersin diğer şehire
Aradaki para farkı yüksek mi,bi de çalışma saatleri filan nasıl? Ben işyerinde çok uzun mesai saatleri geçiremiyorum,günlük max 8 saatMissCherryBlossom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?