- 23 Ağustos 2012
- 49.492
- 229.342
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Sevdigim bir uyesin. Neyi secersen sec dilerim mutlu olursun. Anlattiklarina bakacak olursak is mi ask mi ikileminde is daha sabit bir parametre.
Ben olsam yuksek gelirli, kariyerimde piril piril parlayan bir deneyim olacak isi secerdim. Ask nasip isi o nasibi ortaya cikaracak sosyallesme ortamlari bir sekilde yaratilabilir gibime geldi.
Yeni sehir derim.
Koy gibi yerde omrunu curutme.
Yeni yerdeki iste basamak olur, belki sonrasinda daha zevk alacagin bi is bulursun.
Buyuk sehir iyidir, hele bekarsan daha iyidir.
Almanyanin kucuk sehirleri bizim huzurevlerinden bin beter.
Bogulacaksan buyuk sehirde bogul, bosver bayik bayik kasabayi/ koyu/ kucuk sehri.
Değişiklik iyidir iyidir..
Olmadı tekrar kafana göre bir yere geçersin.
Ama ruhun için değişiklik yap..Hep aynı rutin insanı boğar
Diğer şehir daha pahalı, para farkı ona gidiyor. Para aşağı yukarı aynı
İkisi de 9-5 ama beğendiğim işte kafa yanıyorYani akşam eve gelip ancak yemek yemeye enerjim oluyor .
Valla panpacım köy gibi yerde ömür çürütmeyi de yapmışlığım var 2.yılın sonunda kaçtımOlduğum yer büyükçe, köy gibi değil ama nasıl diyeyim frekansım tutmuyor.
O zaman diğer şehre gidin eğer miktar aynıya tekabül ediyorsa bu fazlaca kafa yoran işi çok da çekmeye gerek yok. Diğer şehir daha janjanlıymış yeni insanları tanıma ihtimaliniz de varmış ne güzel işte.
İkilemde kaldım şuan ben de. Peki büyük şehre gidip hem kötü işte çalışıp hem biri denk gelmezse nolcak. Ben kariyeri seçerdim sanırım. Haftasonları da şehre arkadaşlarla kalabalık mekanlara giderdim
Valla panpaaa o kadar janjanlı ki havaalanına bir iniyorsun AllahhhhhHayat standartı aşırı yüksek, temiz su, temiz hava, ormanlar, zengin herifler, janjanlı ablalar, her yerde Porscheler(abartmıyorum) Bir de kendi yaşadığım yere bakıyorum kireçli su kafamda saç bırakmadı, göçmenler, Araplar zenciler....neyse
Ben de ilçeden bu sebeple ile geldim sıkıntılar da oldu ama pişman değilim.Sonucta ilçede de sıkıntılar olmustu.Kafa dinledim biraz çıktım.Daha fazla bayik bir yerde kalamazdim. Hele bekar yalnız başına hiç cekilmiyorYeni sehir derim.
Koy gibi yerde omvrunu curutme.
Yeni yerdeki iste basamak olur, belki sonrasinda daha zevk alacagin bi is bulursun.
Buyuk sehir iyidir, hele bekarsan daha iyidir.
Almanyanin kucuk sehirleri bizim huzurevlerinden bin beter.
Bogulacaksan buyuk sehirde bogul, bosver bayik bayik kasabayi/ koyu/ kucuk sehri.
Oo hayat standartındaki bu fark cezbedici.Valla panpaaa o kadar janjanlı ki havaalanına bir iniyorsun AllahhhhhHayat standartı aşırı yüksek, temiz su, temiz hava, ormanlar, zengin herifler, janjanlı ablalar, her yerde Porscheler(abartmıyorum) Bir de kendi yaşadığım yere bakıyorum kireçli su kafamda saç bırakmadı, göçmenler, Araplar zenciler....neyse
Bulunduğun yerden çok bunalmışsın sanırım. Yer değişikliği psikolojiye iyi geliyo bence. Şehirdeki iş için iyice araştırma yap madem zamanın çoğu işte geçiyo çünküBunu da başka bir arkadaşım söyledi hem sevdiğin işi yap, haftasonları da istediğin yere gez dedi. Öte yandan eninde sonunda taşınma niyetindeyim, şurda yaşamak beni acaip itiyor bir de yeni bir başlangıç çok ilgimi çekiyor.