Bir iş konusu da benden

Bulunduğun yerden çok bunalmışsın sanırım. Yer değişikliği psikolojiye iyi geliyo bence. Şehirdeki iş için iyice araştırma yap madem zamanın çoğu işte geçiyo çünkü

Katılıyorum büyüklerimiz süper demiş tebdili mekan gerçekten ferahlık. Yani o taşınma fikri içime güneş gibi doğuyor

İş aşırı bayık ve bana katacak hiçbir şeyi gerçekten yok.

Diğer şehir daha pahalı, para farkı ona gidiyor. Para aşağı yukarı aynı
İkisi de 9-5 ama beğendiğim işte kafa yanıyorYani akşam eve gelip ancak yemek yemeye enerjim oluyor .
Kafa yakan bir işle karsiniza çıkan birini doğru degerlendirip sağlıklı ilişki kuramayabilirsiniz. Yine de 6 ay calisayim derseniz 6 ay sonra gitmek istediğiniz şehirdeki iş fırsatını kaçırmış olacaksiniz. Hayatımın yarisi eksik demissiniz, duygusal ilişki ihtiyaciniz çok yoğun demek ki. Bir kadının bu kadar duygusal açlık içinde sadece calisarak mutlu olamayacağıni dusunuyorum. Bence karari gitmek istediginiz şehirden yana kullanin. Kısmette yoksa yine kimseyi tanimazsiniz ama en azından kafa dengi arkadaşlarınız olur. Bir ilişkiye başlayacak olursaniz da daha kolay bir iste calismak size ilişkinize harcayacak enerji bırakır. Büyük bir şirket demistiniz sanırım, orda ise baslayip o şirketi referans olarak kullanabilirsiniz daha iyi bir iş için belki. Her koşulda oyum diğer sehire :)

Katılıyorum büyüklerimiz süper demiş tebdili mekan gerçekten ferahlık. Yani o taşınma fikri içime güneş gibi doğuyor

İş aşırı bayık ve bana katacak hiçbir şeyi gerçekten yok.
İşte tam da bu yüzden ikilemde kalmalık konu :)) ama seni çok iyi anlıyorum. Şuan yaşadığım yerin sosyal hayatı yok. İnsanlar ölü taklidi yapıyor :) gezeceğim zaman hep il dışına çıkıyorum. İstediğim sahil kasabalarının iş açısından beni sıkacak olsa da açılmasını bekliyorum ki kafa açısından kendi tarzım insanlarla birlikte olabileyim diye ki evliyim yani. Bulunduğum yerde bekar arkadaşların hepsi gitme peşinde iş ne kadar rahat olsa da insan sosyal hayat arıyor

Çok emek koydum kız o yüzden kenara atamyrm bir türlü
O da sana koymus dicem pek bi cirkin olucak en iyisini sen bilirsin beybim. Icinden geleni yapicaksin neticede ama bence bazen mantikdisi isler yapmak lazim.Yoksa icinde kaliyo insanin, kacirdigi mutluluklar.Dayancak halim kalmadi diyosan cok zorlama. Ben iste mi, ozel hayatta mi mutluluk dersen sanirim isi secmem( ac, acikta kalmayacaksam)

Ben seni 27-28 sanıyordum Miss :)

Yorumlardan okuduğum zaten uzun zamandır yorucu ve max çalışma saatli işlerde çalışıyorsun.para sıkıntında yok sanırım orda kalmak için.

CV’in yeterince dolu. İstediğin şehire git. Umduğun gibi olmazsa zaten başka bir yerde yine kabul edilecek yerler bulursun.

Hayatı kaçırma, akışına bırak :)

Evet, artık adam gibi bir aile kurmak istiyorum. Bu diğer şehirdeki tipler dediğim gibi daha oturaklı ve ciddi daha çok evlilik materyali var gibime geliyor. Öte yandan tekrar bu konuştuğum arkadaşım hayallerini oraya uyduruyorsun, kafanda idealize ediyorsun hayat her yerde aynı yine akşam evde işten sonra oturcaksın diyor. Almanya'nın geneli sıkıcı ve bayıcı her yer eşit derecede sıkıcı sadece o şehir daha temiz ve düzenli dedi. (bu konuda haklı bana sıkıldıysan ülke değiştir dedi). Yani aile sahibi olma işini ertelemek istemiyorum, bu olduğum yerden materyal çıkmıyor ama orda da hezimet olursa bu sefer elimdeki işi de kaybetmiş oluyorum. Doğru yerde arama yapacağımdan emin değilim sadece, yoksa mutlu olacağımın %100garantisi olsaydı işi sallardım kesinlikle

Denedim olmadı dersin, keşke deneseydim deme ihtimalinden daha az can yakar ( ikisinde de aradığını bulamama ihtimalini düşününce )

Cherry'm slm tatlı kk daş ne yapıyon iyimisin?adlı geyikden sonra
"İkisinden biri kayıp biri kazancdir yada ikisinden biri kazanç biri kayipdir"
Kazzy atasözü bunu bile bile fikrimse kariyer varsa güçlüsundur gucluysen daha güzel gorunursun adı özgüven olur eminim sen tanismissindir
ve herkes böyle kadınlara hayrindir aşkı getirense duyulan hayranlikdir
İyi geceler

Yaa bide kk daş burda seni tanımadan sempati duyan o kadar üye var biride ben dua ederiz sana o kısmet nallarini eline alıp koşar sana bee
O niye bu kadar geç kaldı biliyon mu?
Henüz sana layık kıvama varamadi da ondan

O garantiyi hayat size hiçbir zaman vermeyecek, her zaman risk almanız gerekecek. Yarım eksik diyerek tanımlayacagim duygusal açlığı giderme karsiliginda iyi bir işi gözden çıkarirdim sanırım. Kalıp yalnız ve mutsuz ama iyi bir işte 6 ayligina hunharca calisip yorulacagima 6 ayi beklemeden bugün gider acabalardan kurtulurdum. Kalsaniz bile 6 ay ömür bictiginiz bir iş için alinmayacak risk değil bu bence.

Sehirlerin arasi cok mu uzak? ben mesela almanya da yasiyor hollanda da calisiyorum, evet her gun sinirlari asiyorum isim icin :) 45 km den bahsediyorum gerci cokta abartilacak bi mesafe degil.

mutlu olacagin isi yapmalisin. her ikisindede mutlu olurum demissin yanlis anlamadiysam, e madem oyle ozaman diger sehirdekini sec. ciddi bir risk ama ozel yasantima iyi gelecek diyosun.

boyle bir secenegin karsisinda ben olsam; one lifetime changing event at a time derdim. yani yasadigim sehirden uzaklasmaz bu sehirdeki ise baslardim. yapim geregi cok risk almayi sevmiyorum cunku:) bu acidanda bakabilirsin, fazla degisiklikler agir gelmesin sonra?

basarilar:))

Uzak kız, trenle 6 saat biri bir tarafta diğeri bir tarafta:)

Diğer şehirdeki iş çok bayık kız, iyi olsa hemmen atlar giderdim zaten şehir süper iş süper diyip. Aşırı bayık bana katacak bir şeyi yok.

liboş tıpler lafına guldum
aynı yastayız... yay burcu musun yoksa bende 21 aralıkta 32 olucam
hayatda matah bır tecrubem yok senınkinden alakasız ıslerde tecrube edındım ...bas katıplık, malı musavırlık falan ...
hanı onerım ne kadar fayda eder bılemıyorum, bodoslama dusunuyorum suan .

suan kaybedecegın bırsey yok ısını ,sehrını degıstırdıgınde, bulundugun konumda durumda sehırde liboşlar arasında mutlu olsan kendını bulsan bu teklıf senı heyecanlandırmazdı degıl mı ?
ben yenılıkler her zaman daha ıyıdır dusuncesındeyım yenı kan ,yenı heyecan, yenı tecrube...

evet sehır kacmıyor ama zaman kacıyor ? nıye bosa zaman kaybedesın erken kalkan yol alır .ben olsam sureklı bu işte ne uzayıp ne kısalacagıma durdugum yerde duracagıma zaten yalnızımda en kotu yıne aynı sekılde sıkılırım der basar gıderdım ne yalan soyleyeyım

denemekte fayda var

Şimdiki işin çok para sevmedigin şehir sevdiğin iş ama zor iş uzun süre yapamazsın
Öbür şehirdeki iş: az para sevdiğin şehir sevmedigin ama kolay iş doğru anladım dimi.
Ben 3.secenek diyorum: kariyer önemli şimdiki işinde kal ama şirketin başka şehirde de muhakkak şubesi vb vardır oraya geçmeye çalış. Başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…