Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soyledigin kelimenin adi turban degil basortusu dogru telaffuz et canim oldu mu bu konuya yazmak asla istemezdim ilgi alanim degil cunku birde basortusune karşı olanlardan ricam olduklerinde imama dedirtsinler cunku o zaman karsi olduklari ortu ile baslaro ortulecek belirtmek istedm yakinen gordum de ondan dedim bosverelim bu ufak hesaplasmalari ister inansin ister inanmasin millet ama gercek bir ve tek din var elestirin beni de nooolur o resimler de evet igrenc haa kimseyi de kimamam haddim degil Rabbim.su mubarek kandil gecesi affetsin....Ben tamamen siyaset yüzünden böyle olaylar yaşandığına inanıyorum .Yoksa kimse akılsız değil ,en aptal birisi bile bilir böyle bir hareket yapamayacağını ,türbanlı kişilere saldıramayacağını bunun sonuçlarının toplumsal olarak da ağır olduğunu Tr gibi bir ülkede .He gerçekten türban karşıtı olanlar var mı var ama dediğim gibi bunlar ırkçı insanlar ve bütün dünyada var.
Canim ya mesajlarin cdden cok iyi☺ne kadar fecisin sen kız beni 2 dkda art niyetli kötü niyetli yaptın çıktın neyyyseeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!
ayrıca bu benim fikrim neden yargılıyorsun![]()
Tum mesajlarina katiliyorum. Ayni fikirdeyimBana göre iğrenççç ve hesabını verecek değilim.
ilgi alanın değilde gelip gelip yazıyorsun devamlı. ve evet resimlerde .iğrenç birşey yok. size iğrenç deseler peşpeşe sıralarsınız beddualarınızı ama.Soyledigin kelimenin adi turban degil basortusu dogru telaffuz et canim oldu mu bu konuya yazmak asla istemezdim ilgi alanim degil cunku birde basortusune karşı olanlardan ricam olduklerinde imama dedirtsinler cunku o zaman karsi olduklari ortu ile baslaro ortulecek belirtmek istedm yakinen gordum de ondan dedim bosverelim bu ufak hesaplasmalari ister inansin ister inanmasin millet ama gercek bir ve tek din var elestirin beni de nooolur o resimler de evet igrenc haa kimseyi de kimamam haddim degil Rabbim.su mubarek kandil gecesi affetsin....
Ben dediklerinizden hiçbir şey anlamadım.Soyledigin kelimenin adi turban degil basortusu dogru telaffuz et canim oldu mu bu konuya yazmak asla istemezdim ilgi alanim degil cunku birde basortusune karşı olanlardan ricam olduklerinde imama dedirtsinler cunku o zaman karsi olduklari ortu ile baslaro ortulecek belirtmek istedm yakinen gordum de ondan dedim bosverelim bu ufak hesaplasmalari ister inansin ister inanmasin millet ama gercek bir ve tek din var elestirin beni de nooolur o resimler de evet igrenc haa kimseyi de kimamam haddim degil Rabbim.su mubarek kandil gecesi affetsin....
Bir zamanlar Mazhar - F-O vardi diyo, ne oldu onlara diyo..Ben dediklerinizden hiçbir şey anlamadım.![]()
puhahahahaha hatta ahahahaaa sinameki işe yaradımı. asdfghjPuhahahahahs
İran ın şimdiki hali= Türkiye nin eski hali
Allah Türkiye yi o köhnemiş zihniyetten kurtarandan razı olsun gerçekten:))))
Ya bir şey diyeceğim arkadaşça dans etmese ne olacak ki ?O dans eden iki arkadaş (!)
İĞRENÇ hissettirdi bana kendimi....
Öndeki kadında hiçte arkadaşımla dans ediyorum hihihi havası yok....görmemek için ya kör olmak lazım....
Bi arkadaşım bana böyle dans edelim dese,terlikle vururum ağzına![]()
aaa öyle deme. tez vurun kellesini..Ya bir şey diyeceğim arkadaşça dans etmese ne olacak ki ?
saraylım ve akp kafayı yiyecek bu kadın bu gidişleIrandaki basortusuz dolasamama, rock muzigi calamama gibi yasaklari Turkiyenin AKPden onceki basortu yasagina esitlemek abesle istigal olmus. Turkiyede sadece okul ve kamuda basortusu yasagi vardi, sokaga degil basortusu, turban, carsafla dahi cikan bir kadina yasak hic bir zaman olmadi. Ilahi dinlemek, calmak yasaklanmadi. Neyi neye esitliyorsunuz? Yoksa hepiniz AKP iktidari ile birlikte imana gelip kapandiniz, 13 yil once aciktiniz da soylemeye mi utaniyorsunuz?
demekki neymiş kamuda yasaklanınca yasak sayılmıyormuş yani başörtüsü sokakta serbestse şükredeceğiz halimizesaraylım ve akp kafayı yiyecek bu kadın bu gidişlebu sitede ençok sana acıyorum bu ne takıntı baaa..