• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İranlının objektifinden: İran’ın kapalı kapılar ardında yaşanan hayatları

Uçaktaki değisimlerinde şok gecirecektim .Birsurü carsaflı bindi tuvaletten assolist çıktılar:rolleyes:.

Ben tamamen siyaset yüzünden böyle olaylar yaşandığına inanıyorum .Yoksa kimse akılsız değil ,en aptal birisi bile bilir böyle bir hareket yapamayacağını ,türbanlı kişilere saldıramayacağını bunun sonuçlarının toplumsal olarak da ağır olduğunu Tr gibi bir ülkede .He gerçekten türban karşıtı olanlar var mı var ama dediğim gibi bunlar ırkçı insanlar ve bütün dünyada var.
Soyledigin kelimenin adi turban degil basortusu dogru telaffuz et canim oldu mu bu konuya yazmak asla istemezdim ilgi alanim degil cunku birde basortusune karşı olanlardan ricam olduklerinde imama dedirtsinler cunku o zaman karsi olduklari ortu ile baslaro ortulecek belirtmek istedm yakinen gordum de ondan dedim bosverelim bu ufak hesaplasmalari ister inansin ister inanmasin millet ama gercek bir ve tek din var elestirin beni de nooolur o resimler de evet igrenc haa kimseyi de kimamam haddim degil Rabbim.su mubarek kandil gecesi affetsin....

iranlı bı yengem vardı
carsafla yasarmıs orda
dayımla evlendıkden sonra dısko topu gıbı gıyınmeye basladı
dayımı yakın arkadasıyla aldatınca bosandılar,
nıye anlattım bende bılmıyorum
iran denılınce hep aklıma nayir yengem makyajı ve kıyafetlerı gelıyor.

Korkmayin yav, biz Iran olamayiz.. Bize Iran bile artik bir gomlek fazla gelir..

11986522_918856961519762_3331931281643312903_n.jpg

Irandaki basortusuz dolasamama, rock muzigi calamama gibi yasaklari Turkiyenin AKPden onceki basortu yasagina esitlemek abesle istigal olmus. Turkiyede sadece okul ve kamuda basortusu yasagi vardi, sokaga degil basortusu, turban, carsafla dahi cikan bir kadina yasak hic bir zaman olmadi. Ilahi dinlemek, calmak yasaklanmadi. Neyi neye esitliyorsunuz? Yoksa hepiniz AKP iktidari ile birlikte imana gelip kapandiniz, 13 yil once aciktiniz da soylemeye mi utaniyorsunuz?

Soyledigin kelimenin adi turban degil basortusu dogru telaffuz et canim oldu mu bu konuya yazmak asla istemezdim ilgi alanim degil cunku birde basortusune karşı olanlardan ricam olduklerinde imama dedirtsinler cunku o zaman karsi olduklari ortu ile baslaro ortulecek belirtmek istedm yakinen gordum de ondan dedim bosverelim bu ufak hesaplasmalari ister inansin ister inanmasin millet ama gercek bir ve tek din var elestirin beni de nooolur o resimler de evet igrenc haa kimseyi de kimamam haddim degil Rabbim.su mubarek kandil gecesi affetsin....
ilgi alanın değilde gelip gelip yazıyorsun devamlı. ve evet resimlerde .iğrenç birşey yok. size iğrenç deseler peşpeşe sıralarsınız beddualarınızı ama.
hoş hep böyleydiniz . sizin gibi düşünenler. bana özgürlük, size asla. hatta siz iğrençsiniz lafını edecek kadar karşındakine saygısuz ,terbiye sınırını aşan yorumlamalar..
korkulur sizlerden

Ben dediklerinizden hiçbir şey anlamadım.:KK43:

O dans eden iki arkadaş (!)
İĞRENÇ hissettirdi bana kendimi....
Öndeki kadında hiçte arkadaşımla dans ediyorum hihihi havası yok....görmemek için ya kör olmak lazım....
Bi arkadaşım bana böyle dans edelim dese,terlikle vururum ağzına :D

arkasına geçmiş kulağına birşey söylerken arkadaşının belini tutmuş. evet dans eden arkadaşının. ne var bunda. art niyetli bakış kimdeymiş gördük yine

O dans eden iki arkadaş (!)
İĞRENÇ hissettirdi bana kendimi....
Öndeki kadında hiçte arkadaşımla dans ediyorum hihihi havası yok....görmemek için ya kör olmak lazım....
Bi arkadaşım bana böyle dans edelim dese,terlikle vururum ağzına :KK70:
Ya bir şey diyeceğim arkadaşça dans etmese ne olacak ki ?

Irandaki basortusuz dolasamama, rock muzigi calamama gibi yasaklari Turkiyenin AKPden onceki basortu yasagina esitlemek abesle istigal olmus. Turkiyede sadece okul ve kamuda basortusu yasagi vardi, sokaga degil basortusu, turban, carsafla dahi cikan bir kadina yasak hic bir zaman olmadi. Ilahi dinlemek, calmak yasaklanmadi. Neyi neye esitliyorsunuz? Yoksa hepiniz AKP iktidari ile birlikte imana gelip kapandiniz, 13 yil once aciktiniz da soylemeye mi utaniyorsunuz?
saraylım ve akp kafayı yiyecek bu kadın bu gidişle :KK70::KK70::KK70::KK70:bu sitede ençok sana acıyorum bu ne takıntı baaa..

saraylım ve akp kafayı yiyecek bu kadın bu gidişle :KK70::KK70::KK70::KK70:bu sitede ençok sana acıyorum bu ne takıntı baaa..
demekki neymiş kamuda yasaklanınca yasak sayılmıyormuş yani başörtüsü sokakta serbestse şükredeceğiz halimize:KK14: İlahi nasıl yasaklanmadı ablamın çok sevdiği ilahi kasetleri yasaklılar grubunda diye hepsini yakmıştı babam ve ablamın o atesin başında döktüğü gözyaşları hiç çıkmaz aklımdan .

Back