Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske sizler de benim kadar taksa idiniz, Iran degil ama Suudi arabistan veya Katarin somurgesi haline gelmekten kurtulurduk belki. Simdi takmadigin iktidar sayesinde Arap zenginleri senin ulkenin kaymagini yerken, en kiymetli topraklarda senin asla alamayacagin fiyatlara luks binalarini yukseltirken, luks arabalariyla yanindan gecip ulkenin sahibi onlarmis gibi sefa surerken o Arap usaklarina bak bak kendi haline agla. Kendi ulkenizde kiralik ev tutamayacak hale geliyorsunuz, Araplar sayesinde kiralar uzaya gidiyor, yakinda gecekondu guzeli olacaksin, sen olmasan buyuttugun evladin, keske sen de taksaydin benim kadar.. Son pismanlik fayda etmeyecek.. Gecmis ola diyecegim yakinda hepinize, gecmisler ola..saraylım ve akp kafayı yiyecek bu kadın bu gidişlebu sitede ençok sana acıyorum bu ne takıntı baaa..
Baban yakmis, ona soyle. Devletle basin derde girmis gibi ahkam kesiyorsun. Sokakta turban takmak serbest ise Iranla durum esit diyemezsin, cunki onlarda acik sokaga cikmak serbest degil, anladin?demekki neymiş kamuda yasaklanınca yasak sayılmıyormuş yani başörtüsü sokakta serbestse şükredeceğiz halimizeİlahi nasıl yasaklanmadı ablamın çok sevdiği ilahi kasetleri yasaklılar grubunda diye hepsini yakmıştı babam ve ablamın o atesin başında döktüğü gözyaşları hiç çıkmaz aklımdan .
ilahi yasak değil demişsin bende yasaktı diye cevabını verdim .. İran ile biriz demiyorum gerçi işinize gelince İranlaşıyoruz yaygarası koparırsınız siz gelmeyince aynı değiliz dersiniz ..Baban yakmis, ona soyle. Devletle basin derde girmis gibi ahkam kesiyorsun. Sokakta turban takmak serbest ise Iranla durum esit diyemezsin, cunki onlarda acik sokaga cikmak serbest degil, anladin?
Senin hangi koyden oldugunu bilmem, ben Izmirde bile hayatim boyunca ilahi dinledim, Istanbulda da oyle.. Fatih, Carsamba dun olmadi, hep vardi, hem de Aczimendi tarikatlarina kadar.. Arkadasimin annesinin bir ayagi Nurcu toplantilarinda idi, saatlerce zikir cekmek icin, sene 1984. Sen hangi Turkiyeden bahsediyorsun?ilahi yasak değil demişsin bende yasaktı diye cevabını verdim .. İran ile biriz demiyorum gerçi işinize gelince İranlaşıyoruz yaygarası koparırsınız siz gelmeyince aynı değiliz dersiniz ..
hemen de küçümsemeler falan ??? Ankara da yaşıyorum .. 84 benim doğum tarihim o tarihten bahsetmiyorum ben 90 yıllardan bahsediyorum komşumuz sırf sakallı diye diğer komşulardan şikayet alıp ifadeye götürüldü bahsettiğim kasetlerde ise şeriat propagandası diye aratma kararı çıkarıldı o grup hakkında senin dinlediğin ilahiler belki yasaklılar grubunda değildir ..Senin hangi koyden oldugunu bilmem, ben Izmirde bile hayatim boyunca ilahi dinledim, Istanbulda da oyle.. Fatih, Carsamba dun olmadi, hep vardi, hem de Aczimendi tarikatlarina kadar.. Arkadasimin annesinin bir ayagi Nurcu toplantilarinda idi, saatlerce zikir cekmek icin, sene 1984. Sen hangi Turkiyeden bahsediyorsun?
ayrıca nurcular zikir çekmez bunu da belirteyimde..Senin hangi koyden oldugunu bilmem, ben Izmirde bile hayatim boyunca ilahi dinledim, Istanbulda da oyle.. Fatih, Carsamba dun olmadi, hep vardi, hem de Aczimendi tarikatlarina kadar.. Arkadasimin annesinin bir ayagi Nurcu toplantilarinda idi, saatlerce zikir cekmek icin, sene 1984. Sen hangi Turkiyeden bahsediyorsun?
Sacma.. Zikrin anlamini bildiginden emin misin?ayrıca nurcular zikir çekmez bunu da belirteyimde..
gecekondu güzeliydim bir zamanlar saraylım.. Babamın evinde hani bilirsin takip ediyorsun ya TÜRKİYEYİ fikirtepeyide bilirsin şimdi yapılanıyor oralar..oralarda geçti çocukluğum ,,gençliğim..ve mutlu çocukluklarım az ama öz yaşadığımızı hatırlıyorum.. belki soframıza iki çeşit peynir girmezdi ama mutlu bir çocukluk ve 7 kişilik sıcak bir aile.. şu an babam hala orada çünkü evi orada ama yapılandığı için gayette güzel bir karşılığında yapılacak evleri.. kiralardan bahsetme ev sahiplerinden bahset acımasız ev sahiplerinden.. evlerini fahiş fiyata kiralatan ev sahiplerinden bahset,, bende ev sahibi oldum iki sene kiracım vardı.. ama ben ev sahibiydim saraylım aç gözlü değil çevresinde 1000 tl ye otururlarken biz 450 den verdik ..ve bir dahaki sene artırmadık .. ha şu hükümetin yerinde olsam öyle bir yasa getirirdimki kiralar tek kalem.neresi olursa olsun 450 yada 500 net... aç gözlü ev sahipleri havlayamasınlar diye..Keske sizler de benim kadar taksa idiniz, Iran degil ama Suudi arabistan veya Katarin somurgesi haline gelmekten kurtulurduk belki. Simdi takmadigin iktidar sayesinde Arap zenginleri senin ulkenin kaymagini yerken, en kiymetli topraklarda senin asla alamayacagin fiyatlara luks binalarini yukseltirken, luks arabalariyla yanindan gecip ulkenin sahibi onlarmis gibi sefa surerken o Arap usaklarina bak bak kendi haline agla. Kendi ulkenizde kiralik ev tutamayacak hale geliyorsunuz, Araplar sayesinde kiralar uzaya gidiyor, yakinda gecekondu guzeli olacaksin, sen olmasan buyuttugun evladin, keske sen de taksaydin benim kadar.. Son pismanlik fayda etmeyecek.. Gecmis ola diyecegim yakinda hepinize, gecmisler ola..
bende zaten Nur talebesiyim zikir çekmenin anlamınıda elbette biliyorum ..Sacma.. Zikrin anlamini bildiginden emin misin?
zikir çekmek dersen aklına başka şey gelir tesbihat farklı şey..Tesbihat yaparlar ayni sey zikirle..
zikir çekmek dersen aklına başka şey gelir tesbihat farklı şey..
ama işte zikir çekmek kelimesi Nurcuların kullandığı bir tabir değil ki zaten tesbihatta tam olarak bir zikir değil dua tadında daha çok..Saraylimin kasdettigi o..
Duzgun konus olur mu kimseye beddua etmem ben siz her istedginizu soyleme özgürlüğüne sahipseniz bende sahibim sana soracak degilm ayrica istedigim sayfaya yorum yaparım ben veririm kararini...saygisiz terbiyesiz gibi ifadeler sakin kullanma olur mu hos degil ben size bir sey soylemedim mudahale niye saldirmayin sakinnn olalim hanimefendiilgi alanın değilde gelip gelip yazıyorsun devamlı. ve evet resimlerde .iğrenç birşey yok. size iğrenç deseler peşpeşe sıralarsınız beddualarınızı ama.
hoş hep böyleydiniz . sizin gibi düşünenler. bana özgürlük, size asla. hatta siz iğrençsiniz lafını edecek kadar karşındakine saygısuz ,terbiye sınırını aşan yorumlamalar..
korkulur sizlerden
Sen bir Nur talebesi olarak toplantilarda mahalle dedikodusu mu yapiyorsun? Zikir Allahi ve yuceligini anmak degil midir? Risalei Nur ne der, ne anlatilir? Ayse hanimla kaynanasinin basindan gecenler mi?bende zaten Nur talebesiyim zikir çekmenin anlamınıda elbette biliyorum ..
Anlarsin canim emin ol vakti gelince herkes anlicak insallah gec olmadan anlarizBen dediklerinizden hiçbir şey anlamadım.![]()
ama işte zikir çekmek kelimesi Nurcuların kullandığı bir tabir değil ki zaten tesbihatta tam olarak bir zikir değil dua tadında daha çok..
hep bu şekilde önce bir hakaret ardından mı yorum yaparsın ? Zikir çekmek dersen farklı şey gelir insanın aklına tarikatçıların yaptığı zikir çekmek gibi .. Zikretmek desen neyse yada direk Allah'ı anmak de.. Herneyse dini konular yasak daha da fazla uzatmak istemiyorum Mune gelip uyaracak yine..Sen bir Nur talebesi olarak toplantilarda mahalle dedikodusu mu yapiyorsun? Zikir Allahi ve yuceligini anmak degil midir? Risalei Nur ne der, ne anlatilir? Ayse hanimla kaynanasinin basindan gecenler mi?
Bir de ben zaten ozgurum Allaha sukur istedgm gbi dusunuyor giyiniyor yasiyorum su dönemde cok mutluyum ogretmenim ve derste de basimi acmiuorum ram ozgurluk cooook guzel her şey☺ilgi alanın değilde gelip gelip yazıyorsun devamlı. ve evet resimlerde .iğrenç birşey yok. size iğrenç deseler peşpeşe sıralarsınız beddualarınızı ama.
hoş hep böyleydiniz . sizin gibi düşünenler. bana özgürlük, size asla. hatta siz iğrençsiniz lafını edecek kadar karşındakine saygısuz ,terbiye sınırını aşan yorumlamalar..
korkulur sizlerden