• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İranlının objektifinden: İran’ın kapalı kapılar ardında yaşanan hayatları

arkadaşının beline sarılıp danseden bir kadın görüyorum ben. ne düşünürsen onu görürsün.içinde artniyet varsa öyke bakarsın iyi niyet varsa iyi bakarsın. art niyet olunca patlıcana baktığındada farklı anlamlar çıkarırsın. mısırdaki gibide kadınların almasını yasaklarsın mesela
gercekten varmı boyle bir olay:))patlıcanın sucu ne :))nasıl bir dunya ya bozmuslar kafayı bunlarla :)

Tabi canım yerlerde sürüklenen kızlarda kendileri istedi sürüklenmeyi:)))))))) Hepsi hayal hepsi ne eziyetii

Ben tamamen siyaset yüzünden böyle olaylar yaşandığına inanıyorum .Yoksa kimse akılsız değil ,en aptal birisi bile bilir böyle bir hareket yapamayacağını ,türbanlı kişilere saldıramayacağını bunun sonuçlarının toplumsal olarak da ağır olduğunu Tr gibi bir ülkede .He gerçekten türban karşıtı olanlar var mı var ama dediğim gibi bunlar ırkçı insanlar ve bütün dünyada var.

arkadaşının beline sarılıp danseden bir kadın görüyorum ben. ne düşünürsen onu görürsün.içinde artniyet varsa öyle bakarsın iyi niyet varsa iyi bakarsın. art niyet olunca patlıcana baktığındada farklı anlamlar çıkarırsın. mısırdaki gibide kadınların almasını yasaklarsın mesela

ne kadar fecisin sen kız beni 2 dkda art niyetli kötü niyetli yaptın çıktın neyyyseeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!

ayrıca bu benim fikrim neden yargılıyorsun :KK12::63:

eee işte iğrenç olması benim fikrim

güzel olması da onun

o güzel dedi diye ben ona bişey dedim mi hayır

ben iğrenç buluyorsamda o da bana bişey demesin
Herkes her şeyi eleştirebilir bunda bir sıkıntı yok ,ama güzel bir şekilde; sizin yaptığınız hakaret gibi bir şey oluyor ve yanlış .Kimse yaşam tarzını "iğrenç " diye eleştiremez.Dininize de ters düşüyorsunuz çünkü ,müslümanlık hoşgörüyü ve saygılı olmayı emretmiştir

Herkes her şeyi eleştirebilir bunda bir sıkıntı yok ,ama güzel bir şekilde; sizin yaptığınız hakaret gibi bir şey oluyor ve yanlış .Kimse yaşam tarzını "iğrenç " diye eleştiremez.Dininize de ters düşüyorsunuz çünkü ,müslümanlık hoşgörüyü ve saygılı olmayı emretmiştir
o zaman ifade şeklimi değiştireyim kesinlikle hoş olmayan bir davranış

aynı zamanda aynı din buğz ediniz diyor yalnız

hoşgörü farklı birşeydir yalnız rica edeceğim ikisini birbirinden ayırın olurmu mesela ben hristiyanın kiliseye gitmesine saygı duyarım veya bi başka din sahibinin yada dine mensup olmayana bu örnekler çoğaltılabilir

Ya ben şunu anlamıyorum kimse kimseye eziyet etmiyor ki dini için .Kaldı ki ülkenin büyük çoğunluğu müslüman ve hoşgörü sınırı az.Kim ne diyecek müslümanlara neyin eziyetini edecek?Ben dinlere inanmıyorum ama namaz kılan arkadaşıma saygı duyuyorum ,oruç tutan arkadaşımın yanında su bile içmiyorum .Ama ben dine inanmıyorum desem eminim ki çok az kişi hoşgörü gösterir .Hadi Almanya falan olsa neyse orada müslüman az olduğu için bazı davranışlar göze batıyor .Hee ırkçı falan da derseniz o bütün dünyada var.Ama Tr'de yaşayan kişilerin müslümanlara eziyet ediyorlar lafını anlayamıyorum .Ayrıca fotoların hiçbiri iğrenç değil,kimse iğrenç diyemez .Sonra da saygı bekliyor iğrenç diyen kişiler ,hakikaten ilginç.

gercek inananlar emin ol inanmayan insana hosgoru gosterir din iyi insan olmayı emreder insanları soyutlamayı dıslamayı degil

İran kültür düzeyi çok yüksek bir ülkedir.
Nevruzda akın akın Türkiye'ye gelirler.İstanbul'da otobüslerde ,metrobüste ve çeşitli alanlarda karşılaşırsanız kendileriyle sohbet etmenizi tavsiye ederim.

hoşgörü farklı birşeydir yalnız rica edeceğim ikisini birbirinden ayırın olurmu mesela ben hristiyanın kiliseye gitmesine saygı duyarım veya bi başka din sahibinin yada dine menzup olmayana bu örnekler çoğaltılabilir
Teşekkür ederim bu oldu işte : )

bazıları hoşgörü beklerken kendilerinden farklı olana iğrenç diyebiliyor. kısaca ayy bize neler yapıldı derken,kendileride farklı olana bu kadar kolay iğrenç diyebilecek kadar hakkaniyetli olabiliyor işte

hoşgörü farklı birşeydir yalnız rica edeceğim ikisini birbirinden ayırın olurmu mesela ben hristiyanın kiliseye gitmesine saygı duyarım veya bi başka din sahibinin yada dine mensup olmayana bu örnekler çoğaltılabilir

Buğz nedir?

Back