- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
türkçe karşılığı hoşlanmamak gibi birşey netten araştırabilirsinizBuğz nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
türkçe karşılığı hoşlanmamak gibi birşey netten araştırabilirsinizBuğz nedir?
Aynen oky abla ,bunu demek istemiştim çok güzel anlattın : )bazıları hoşgörü beklerken kendilerinden farklı olana iğrenç diyebiliyor. kısaca ayy bize neler yapıldı derken,kendileride farklı olana bu kadar kolay iğrenç diyebilecek kadar hakkaniyetli olabiliyor işte
Tesekkür ederimtürkçe karşılığı hoşlanmamak gibi birşey netten araştırabilirsiniz
Yani köhnemiş zihmiyet kim biz kim..Darısı irana sonuçta insanların inanmama ve günah işleme özgürlüğü varHerkesin mezarı ayrı
o zaman lafımı geri alıyorum sanada diyorum bunu.Bana hiç duygu sömürüsü yada propaganda ile gelmeyin sökmez.
Kızlara fiziksel şiddet uygulanması, başlarından başörtüsünün alınması, üzerlerine saldırılnasını görmezden gelipte " ay üğrdnç didüüü" muhabbetine gülerim sadece çünkü![]()
Lezbiyenvari kızlara sandırırsak köhnemiş zihniyetle eşdeğer oluruz ancak ki bu mümkün değil biz bilinçli insanlarızbakınız bir önceki mesajım
Yani köhnemiş zihmiyet kim biz kim..
Tabi fikir belirtme özgürlüğümüde sonuna kadar kullanırım.İĞRENCCC nokta![]()
yasaklar cazipdir delinmek istenirİnsanlara yaşamak istemedikleri hayatı devlet eliyle dayatırsanız sonuçları bu olur. Şaşırılacak bir şey değil.
Bir devlet halkına "rock müzik dinlemeyeceksin hııığğğ" deyip kulağını çekerse o halk o rockın tillahını yapar kimsenin de ruhu duymaz, şekildeki gibi.
"Sen kafanı açıp sokağa adımını atamazsın, atarsan da sonuçlarına katlanırsın" diye zorla kadınları çarşafa sokarsa, o kadınlar uçağa binip ülkeden çıktıkları an senden benden güzel açılır, hiçbir şey de yapamazsın.
İstanbul da hepsi zaten açık geziyor .İnsanlara yaşamak istemedikleri hayatı devlet eliyle dayatırsanız sonuçları bu olur. Şaşırılacak bir şey değil.
Bir devlet halkına "rock müzik dinlemeyeceksin hııığğğ" deyip kulağını çekerse o halk o rockın tillahını yapar kimsenin de ruhu duymaz, şekildeki gibi.
"Sen kafanı açıp sokağa adımını atamazsın, atarsan da sonuçlarına katlanırsın" diye zorla kadınları çarşafa sokarsa, o kadınlar uçağa binip ülkeden çıktıkları an senden benden güzel açılır, hiçbir şey de yapamazsın.
he geçmişteki Türkiye.Geçmişteki Türkiye.. Allah iranıda köhnemiş zihniyetten kurtarsın![]()
he .Allah başımızdan eksik etmesin.Evet ALLAH razı olsun RTE denBak anlamaya başlıyok yavaştan
![]()
neden ? vahiy mi indi bu kadar eminsiniz?Yok o giderse iran oluruz, sadece zulüm görenler farklı olur amaaa Allah ın izni ile zor gider canımm![]()
neden ? vahiy mi indi bu kadar eminsiniz?
kaç yaşındasın atlantishe geçmişteki Türkiye.
Namaz kılanlar kırbaçlanıyorlardı AKP gelmeden.
Peygamberi de ,Kuran-ı Kerim i de sayenizde öğrendik çok şükür.