- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
40kaç yaşındasın atlantis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40kaç yaşındasın atlantis
nasıl gizli şekilde neden fotoğrafcı var o zaman o ortamda gizlimi çekmiş ayrıca ne iğrenç yaşamlar onlar öyle
oooooo aslında bilmen lazım bunlar bkz.
sanırım kendimi net ifade edemedim elbette insanlar evlernde eğleniyorlar vs.ancak gizli demişlerya nasıl fotoğrafcıya izin vermişler yada gizlimi çekmiş diyeydiözügrlük baska birsey yap yapma sana kalmis ama özgürlügü elinden alinan millet aciz millettir, ki iran zamaninda güzel bir ülkeymis her konuda egitim bilim vs ... yakalansalar kirbac ve ölüm cezasi var
...... bilmiyorum hic bir egitimli iranliyla bu konular hakkinda konustunuzmu?? üzülesi bir ülke ama suan yeniden bir firsat doguyor günesin yeniden dogacagina inaniyorlar ...
şimdi ben acitasyon yapmış oluyorum dimi
yada başörtüsü mağduru diyecek olanlar gelirler birazdan bak bu videolardan çok fazla var
şimdi ben acitasyon yapmış oluyorum dimi
yada başörtüsü mağduru diyecek olanlar gelirler birazdan bak bu videolardan çok fazla var
bu söz bana patron konuyu bu noktaya getiren ben değilim konu gelişmiş bende video yükledim hani atıfta bulunmuşlar ondanKonu baş örtüsü değil değil mi?
İran'la alakalı bu haberi ele alalım ve dini yorum yapmadan düşüncelerimizi aktaralım.
Iki bayan icki icerkem demis ama ordaki bi travesti degilmi ya? Gogusleri yok yuzu erkeksi ve kalipli bi vucudu var.
Bence duvardaki gelin fotosundaki kadının evlilikten 5 yıl sonraki dönüşümü o dans eden![]()
demek ki neymiş.türkiye iran olacak diye korkanlar bir nebze rahatlamıştr.oradada içki eşcincellik falan var relax..
evet ne çok şey yasaklandı...İnsanların yaşamak istedikleri hayatı , sırf baştaki yönetim erki yasak diyor diye özgürce yaşayamaması ne kötü değil mi![]()
keşke Türkiye İran olsa... bir İran olamayız biz.türkiye iran olacak diye korkanlar bir nebze rahatlamıştr.oradada içki eşcincellik falan var relax..
aksini iddia etmiyorum evt.demek ki neymiş.
insanları zorla kapamak çözüm değilmiş.