• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İranlının objektifinden: İran’ın kapalı kapılar ardında yaşanan hayatları

nasıl gizli şekilde neden fotoğrafcı var o zaman o ortamda gizlimi çekmiş ayrıca ne iğrenç yaşamlar onlar öyle

özügrlük baska birsey yap yapma sana kalmis ama özgürlügü elinden alinan millet aciz millettir, ki iran zamaninda güzel bir ülkeymis her konuda egitim bilim vs ... yakalansalar kirbac ve ölüm cezasi var
...... bilmiyorum hic bir egitimli iranliyla bu konular hakkinda konustunuzmu?? üzülesi bir ülke ama suan yeniden bir firsat doguyor günesin yeniden dogacagina inaniyorlar ...

özügrlük baska birsey yap yapma sana kalmis ama özgürlügü elinden alinan millet aciz millettir, ki iran zamaninda güzel bir ülkeymis her konuda egitim bilim vs ... yakalansalar kirbac ve ölüm cezasi var
...... bilmiyorum hic bir egitimli iranliyla bu konular hakkinda konustunuzmu?? üzülesi bir ülke ama suan yeniden bir firsat doguyor günesin yeniden dogacagina inaniyorlar ...
sanırım kendimi net ifade edemedim elbette insanlar evlernde eğleniyorlar vs.ancak gizli demişlerya nasıl fotoğrafcıya izin vermişler yada gizlimi çekmiş diyeydi

bu arada iranın politikasını asla onaylamıyorum o konuda mutabığız

oooooo aslında bilmen lazım bunlar bkz.

şimdi ben acitasyon yapmış oluyorum dimi

yada başörtüsü mağduru diyecek olanlar gelirler birazdan bak bu videolardan çok fazla var

İşte olayı yanlış yapıyorsunu yanlış algılıyorsunuz bence. Yapılan özgürlük kısıtlaması bana göre. Ve bu herkese yapılıyor. Şafak Pavey' in pantolon giyme yasağından benim okula renkli toka ile gidememe kadar uzar bu.

Türkiye' de kim özgür ki? Herkes karşısındakini kendinden iyi sanıyor. Azıcık diğer bakış açılarını, yaşamları da incelemek gerek.
Dini açıdan yaklaşsan da sıkıntılı. Bu ülkede kimlikten din hanesi sildirmek bile sorun oluyorken Baş örtüsü de olur, haç da olur her şey olur. Ben bugun haçla okula gidemiyorsam aynı şeydir. Hak herkes için aranır.

oooooo aslında bilmen lazım bunlar bkz.

şimdi ben acitasyon yapmış oluyorum dimi

yada başörtüsü mağduru diyecek olanlar gelirler birazdan bak bu videolardan çok fazla var

ben muhafazakar kesime iki konuda hakszlık edildiğini zaten her zaman söylerim.
Birinci konu başörtüsü,ikinci konu ise katsayı problemi.
bu yasaklara zemin hazırlayanlarda da hata var.

bir şeyi yasak edersen merdiven altında da olsa yaşatılır.
yasadışı ,dindarlık kisvesi altında terörist yetiştiren bir dolu hücre evleri türemişti
videoda bahsedilen onlardan olabilir ama bu hiçbir zaman halk indinde yaşanmadı.
kimseye neden namaz kılıyorsun ,neden oruç tutuyorsun diye alenen baskı yapılmadı.

arkadaşlar ya dini video yorum paylaşmayın. konular bunu siz yaptıkça kapanıyor. sebep oluyorsunuz. yasak.

Konu baş örtüsü değil değil mi?
İran'la alakalı bu haberi ele alalım ve dini yorum yapmadan düşüncelerimizi aktaralım.

Konu baş örtüsü değil değil mi?
İran'la alakalı bu haberi ele alalım ve dini yorum yapmadan düşüncelerimizi aktaralım.
bu söz bana patron konuyu bu noktaya getiren ben değilim konu gelişmiş bende video yükledim hani atıfta bulunmuşlar ondan
önce o noktalara getiriliyor cevaplarına katlanılmıyor neyse üfff sıkıldım kız :63:

sanada muck:KK15:

Iki bayan icki icerkem demis ama ordaki bi travesti degilmi ya? Gogusleri yok yuzu erkeksi ve kalipli bi vucudu var.

Bence duvardaki gelin fotosundaki kadının evlilikten 5 yıl sonraki dönüşümü o dans eden :confused:

:KK70:
Tamam tamam basinda duvak var demekki erkek degilmis. Yolunu degistirmis kadin 5 yil evlilikten sonra, erkeklerin arasinda dokturuyor:KK67:

Back