- 20 Ağustos 2015
- 50
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi Cilekkokusuu95
Evet kesinlikle süt beyaz değilim ama kumral buğday arkadaşlarımın yanında beyaz kalıyorum açık buğday yada soluk gibi sanirimbu arkadas beyazsa ben neyım yahu
Beyaz tenli olmak mı istiyorsun,yüz rengini acan kremler var bambaşka biri olmazsın ama daha aydınlık olur,cildini de temiz tut beyaz olursun.Usa siyah kuaför ler bi halktan anlamıyorlar arkadaşım kepaze ettiler
Beyaz tenli olmak mı istiyorsun,yüz rengini acan kremler var bambaşka biri olmazsın ama daha aydınlık olur,cildini de temiz tut beyaz olursun.
Yooo çok beyaz olmak gibi bi amacım yok çevremdeki çoğu kurmadan açığım ama süt b eyazsa degilim ki ailemde süt beyaz insanların hepsi 27sinde kırış kırış asla istemem sadece bu tene simsiyah saçlar kotu mu olmuş oBeyaz tenli olmak mı istiyorsun,yüz rengini acan kremler var bambaşka biri olmazsın ama daha aydınlık olur,cildini de temiz tut beyaz olursun.
Sordum ben en beyazın bi üstünü verdi kumral arkadaşlarımın kullandığından açık çok beyazlardan koyu öyle verdiler öyle gidiyo zaten yüzüm kolları yanık cokevet bi de kendi tonundan bi tık açık fondoten ya da bb krem kullanabilir
tabi boynuna da uygulamak lazım :)
Aynen bir fondotene bakar :))evet bi de kendi tonundan bi tık açık fondoten ya da bb krem kullanabilir
tabi boynuna da uygulamak lazım :)
Ama sanki sana esmer diyerek moralini bozmaya calışan insanlar var gibi bu da nasıl bir şeyse.aynen sarışınlık boyutunda beyazlar erken kırışır güneşten hassasiyetten dolayıYooo çok beyaz olmak gibi bi amacım yok çevremdeki çoğu kurmadan açığım ama süt b eyazsa degilim ki ailemde süt beyaz insanların hepsi 27sinde kırış kırış asla istemem sadece bu tene simsiyah saçlar kotu mu olmuş o
Gözlerinde büyük ve simsiyah acaba çok koyu itiyormu
Tatilden geldim ışteBileginin ic tarafi normalden daha acik renk gozukur hep, ten rengi konusunda boyna bakilmaliymis :)
Yuzune gore bence sari alt tonlu bugdaysin ama asla esmer degilsin :)
Ya sitede garip kizlar cok ki görmediğim insanları niye takayim flormara gittim süt beyazlara kullandı paranın bi açığını verdi kadın bana.ama siyah saç illa beyazlara olu cam gibi bi kural var millette ondan cok mu kapatıyor diyorumAma sanki sana esmer diyerek moralini bozmaya calışan insanlar var gibi bu da nasıl bir şeyse.aynen sarışınlık boyutunda beyazlar erken kırışır güneşten hassasiyetten dolayı
Tatilden geldim yeniGüneşte yandığınızda daha çok anlaşılır .
Elbiseli resimlerin var bak kollarına yuz kısmına baktım dikkatlice tatilde önce senden azıcık daha kavruktum senden resimlerdekibu arkadas beyazsa ben neyım yahu
Süt beyaz değiliz onda hemfikirizde saç göz simsiyah diye hintli olduk csac rengine bakarak esmer veya sarisin denmesi de hep sinirimi bozmustur
Ya arkadaslar cıdden acaip bı tenım var yanı ne oldugunu cozemıuorım esmer mı bugday mı saclarım sımsıyah esmersın dıyolar
Sımdı hıc shopsuz resımlerımı koydum aynı resımde gorundugu gıbı aynada da
Sacma gelıcek ama hakkaten sınır oluyorum alay etmeden yardımcı olursanız sevınırım
yoo benim de sacim gozum koyu ama tenim acik.. esmer olma kotu bsy degil zaten ama esmer degilken sacim koyu diye esmer denilip tutturulmasi da sinirimi bozar..Süt beyaz değiliz onda hemfikirizde saç göz simsiyah diye hintli olduk c
Canım su an siyah bide gözlerinde kocaman ve simsiyah öyle olunca bide bu temel cok mu boguyo beniSiyaha mı boyayacaksın ? Bence daha açık tonlar düşünmelisin.Siyah hem çok yapay duruyor hemde demode oldu artık.
Ten renginiz gayet guzel masallah, ne demek siyah sac illa beyazlara olurmus kendinizi nasil hissettiginiz daha onemli ayrica bildigim kadariyla oyle de bir kural yok :)Tatilden geldim ışte
Süt beyaz değilim o kesin ama kumral buğday arkadaşlarıma gore de beyaz kalıyorum
Açık buğday olmuyo saçlarım simsiyah itiyomu ışte sorun o siyah saçı herkes illa beyazlara olur diyor