- 20 Ağustos 2015
- 50
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi Cilekkokusuu95
Alakası bıle yok ona gore sacımı boyuyacahım cok koyu tenliysem siyah bogabılırCanım esmerlik-kumrallık saç rengine göre belirlenmez.Ten rengine göre belirlenir.Sarı saçlı zenciler yok mu ? Rihanna mesela her renk saç kullandı.Sarı saçlı olduğunda sarışın,kırmızı olduğunda kızıl dendi mi ? Hayır.Çünkü hatun zenci.20 yaşındasın sanırım bu mevzuları genelde 16 17 yaşındakiler takar.Esmer olmak mı istemiyorsun neden takıldın ki ?
Enasıl bu kadar yanlıs anlayabılıyosunuz alakası bile yok en basta dedım sut beyaz degılım cok dıyene bu kendini kanıtlama çabası tamam inandık beyaz tenlisin
Siyaha mı boyayacaksın ? Bence daha açık tonlar düşünmelisin.Siyah hem çok yapay duruyor hemde demode oldu artık.Alakası bıle yok ona gore sacımı boyuyacahım cok koyu tenliysem siyah bogabılır
Ya benım arkadaslarda acık kumral saclı mesela onlarda bugday ben onlara gore daha acık kalıyorum bakınca ama sut beyazda degılım acık bugday oluyor sanırımbugday tenlisin.yani beyazda degil esmerde.
Açık bugday tenli sanırım emin olamadım ama :) yaz esmerliği varsa beyaz oluyor.Konu sahibi bence beyaz. Saç rengi koyu diye esmer diyemeyiz.
Ben neyim? Tenim böyle saçlarım da kuaförün dediğine göre en yakın ton 5.1 küllü kumral mış.
Bana esmer diyorlar ama esmer bensem kocamın zenci olması lazım :/ eşimle aynı kategoride esmer olamayız yani aramızda 3 ton fark vardır
Bi el atın bana da :)
Evet kesinlikle süt beyaz değilim ama kumral buğday arkadaşlarımın yanında beyaz kalıyorum açık buğday yada soluk gibi sanirimbugday tenlısın
kumralsın dıyelım
beyaz tenlı degılsın
Evet kesinlikle süt beyaz değilim ama kumral buğday arkadaşlarımın yanında beyaz kalıyorum açık buğday yada soluk gibi sanirimkesinlikle beyaz değilsin açık buğday
Sana hangi renk lazım ?Evet kesinlikle süt beyaz değilim ama kumral buğday arkadaşlarımın yanında beyaz kalıyorum açık buğday yada soluk gibi sanirim
Usa siyah kuaför ler bi halktan anlamıyorlar arkadaşım kepaze ettilerSana hangi renk lazım ?
yok güneşe çıkmadım bileAçık bugday tenli sanırım emin olamadım ama :) yaz esmerliği varsa beyaz oluyor.