- 20 Ağustos 2015
- 50
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi Cilekkokusuu95
Resımde sana yemın ederım kı shop yokGayet beyaz tenlisin
saçın kumral olsa kumralsın derler esmer diye tenine değil saçına diyorlarResımde sana yemın ederım kı shop yok
Aynı resmı baska sıteye koydum tamam bak sut beyaz degılım ama ortadogu esmerısın ıranlı veya hıntlı gıbı dıyolar.bırak beyazı bugday dwgılsın dıyolar e arkadasım kumral bn ondan beyazım anlamadım
Ya resımde shop yok yemın ederımİkiside değilsin.Beyazsın bildiğin.Hiçte acayip değil bu arada.Nesini acayip buluyorsun ?
Yok bu resımlerı koyup ten rengımı sordumsaçın kumral olsa kumralsın derler esmer diye tenine değil saçına diyorlar
ne bu kendini kanıtlama çabası tamam inandık beyaz tenlisinYa resımde shop yok yemın ederım
Baska bı sıtede bu resımler vardı bırak beyazı bugday bıle degılsın cpk esmersın dedıler saclarım simsiyah tamam esmer oluyorumda bu ten nası esmer oluyo
Yok cok karanlıkta bazenEsmer kumral saç rengiyle alakalı terimler bence. Sizin teniniz sarı alt tonlu açık ten gibi, açık kısmı beyaz ışık altında olmanızdan göze öyle geliyor olabilir doğal ışıkta daha koyu tenli olabilirsiniz belki.
yok yaYok bu resımlerı koyup ten rengımı sordum
Acık bugday beyaz arası dıyen bı kısı oldu bncede oyle de esmer hatta burak ozcıvıt gıbı esmer dedıler o me alaka anlamadım
Resımde sana yemın ederım kı shop yok
Aynı resmı baska sıteye koydum tamam bak sut beyaz degılım ama ortadogu esmerısın ıranlı veya hıntlı gıbı dıyolar.bırak beyazı bugday dwgılsın dıyolar e arkadasım kumral bn ondan beyazım anlamadım
Canım esmerlik-kumrallık saç rengine göre belirlenmez.Ten rengine göre belirlenir.Sarı saçlı zenciler yok mu ? Rihanna mesela her renk saç kullandı.Sarı saçlı olduğunda sarışın,kırmızı olduğunda kızıl dendi mi ? Hayır.Çünkü hatun zenci.20 yaşındasın sanırım bu mevzuları genelde 16 17 yaşındakiler takar.Esmer olmak mı istemiyorsun neden takıldın ki ?Ya resımde shop yok yemın ederım
Baska bı sıtede bu resımler vardı bırak beyazı bugday bıle degılsın cpk esmersın dedıler saclarım simsiyah tamam esmer oluyorumda bu ten nası esmer oluyo