- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.526
- Konu Sahibi Cilekkokusuu95
Beyaz tenlisin ama saçları siyah olanlara esmer diyorlar
pek takmamak lazım
pek takmamak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
taktigi rezaletmis herifin bunu mu tartisacaz dyeydinBence ten rengini sadece fotoğrafa bakarak anlamamız zor. Işıktan, filtreden, açıdan bile değişiyor bence ten rengi fotoğraflarda. Hatta başıma bu ten rengiyle alakalı komik bir durum geldi geçenlerde. Ben esmerim ama bildiğin esmer gören kimse aha sen beyazsın ya da buğday demez ama öyle kara bir esmerlikte değil bendeki. Neyse fotoğraflarımı paylaştığım sosyal ağların birinde herifin biri dm atmış bana beyaz tenlilerin işi de çok zor diye ordan yürümeye çalışıyor aklınca Fotoğraflarda bu saydığım etkenlerden dolayı beni öyle sandığını anladım arkadaşın. Dedim ki ben esmerim filtreden efektten ışıktan cart curt diye. Adam benle iddialıştı bildiğin bir de bayağı beyaz çıktığım fotoğrafımı yollayarak aha işte beyazsın hadi hadi diyor aklınca benden iyi biliyor ten rengimi Demem o ki arkadaşlarınıza çevrenize sorun ten renginizi onlar daha doğrusunu söyler bence
Cevremdekiler beyazsin der ama sut beyaz degil yani norvec beyazi degil acik tenli derler beyaz bugday arasi ama resimlerde boyle cikiyo anlamadim bndeBence ten rengini sadece fotoğrafa bakarak anlamamız zor. Işıktan, filtreden, açıdan bile değişiyor bence ten rengi fotoğraflarda. Hatta başıma bu ten rengiyle alakalı komik bir durum geldi geçenlerde. Ben esmerim ama bildiğin esmer gören kimse aha sen beyazsın ya da buğday demez ama öyle kara bir esmerlikte değil bendeki. Neyse fotoğraflarımı paylaştığım sosyal ağların birinde herifin biri dm atmış bana beyaz tenlilerin işi de çok zor diye ordan yürümeye çalışıyor aklınca Fotoğraflarda bu saydığım etkenlerden dolayı beni öyle sandığını anladım arkadaşın. Dedim ki ben esmerim filtreden efektten ışıktan cart curt diye. Adam benle iddialıştı bildiğin bir de bayağı beyaz çıktığım fotoğrafımı yollayarak aha işte beyazsın hadi hadi diyor aklınca benden iyi biliyor ten rengimi Demem o ki arkadaşlarınıza çevrenize sorun ten renginizi onlar daha doğrusunu söyler bence
Ya gözlerim nasıl desem yakından çok bulamazsanız bildiği kocaman kapkara e öyle olunca boguyomu acaba kapkara saclarTen renginiz gayet guzel masallah, ne demek siyah sac illa beyazlara olurmus kendinizi nasil hissettiginiz daha onemli ayrica bildigim kadariyla oyle de bir kural yok :)
Anladım canım o zaman öylesindir resimlerde dediğim etkenlerden dolayı öyle çıkıyor emin olCevremdekiler beyazsin der ama sut beyaz degil yani norvec beyazi degil acik tenli derler beyaz bugday arasi ama resimlerde boyle cikiyo anlamadim bnde
Öyle rezaletti ki hem de en sonunda cevap vermeyi bıraktım zaten daha fazla tartışamadım adam acayip ısrarlı manyak çıktı, deli etti benitaktigi rezaletmis herifin bunu mu tartisacaz dyeydin
ucuz taktikler ve muhabbet cabalariÖyle rezaletti ki hem de en sonunda cevap vermeyi bıraktım zaten daha fazla tartışamadım adam acayip ısrarlı manyak çıktı, deli etti beni
beyaz tenlı olarak yazıyorum canımEvet kesinlikle süt beyaz değilim ama kumral buğday arkadaşlarımın yanında beyaz kalıyorum açık buğday yada soluk gibi sanirim
Artı olarak gecen hafta cesmedeydim.haliyle bir haftada yandık biraz
Ama çevremdeki kumral bugdaylara göre açık kalıyorum tam buğday tenlide degilim norvec ısveç beyazida buğday diyenleride anlamiyorum arkadaşım yanımda aynaya bakıyoruz kizdan banya açığı ki kumral saçlı .ama beyaz da değildi açık ten yada açık buğday sanır tatilde geldiğimi belirttim bideBuğday tenlisin beyaz diyenler beyaz gormemis
Yok yok eksi senden koyuldum asla süt beyaz degilim de hani koyu tenlide diyemem ay ne dediği gibi açık buğdayda yandım 1 haftada ışte böylebeyaz tenlı olarak yazıyorum canım
bız yandıkmı bronzlasmıyoruz pembelesıyoruz hatta lilalaşıyoruz
bugdayın 3 tonu var
acık bugday orta bugday koyu bugday sonrası bıldıgın esmer olur
annem estetısyende ordan bılıyorum :)
sen orta bugday gorunuyorsun
muhtemelen acık bugdaydın yandın tatılde orta bugday oldun yanılma payımdır
bugdaylar boyle guzel kavruk yanar :)
canım cevrendekıler esmer demekkı sen onlara gore beyaz kaldıgına goreAma çevremdeki kumral bugdaylara göre açık kalıyorum tam buğday tenlide degilim norvec ısveç beyazida buğday diyenleride anlamiyorum arkadaşım yanımda aynaya bakıyoruz kizdan banya açığı ki kumral saçlı .ama beyaz da değildi açık ten yada açık buğday sanır tatilde geldiğimi belirttim bide
Ya aslında sır o da değil saçlarım siyah gözler siyah ilk siyah saçı beyazlara yakistiriyo herkes geneli çok boğuyor benide boguyorsa boy atma k istiyorum da
sen tenıne kesınlıkle karamel kumral dore ışıltılı tonlar kullanmalısın guzel bı yansıma yapar tenineYok yok eksi senden koyuldum asla süt beyaz degilim de hani koyu tenlide diyemem ay ne dediği gibi açık buğdayda yandım 1 haftada ışte böyle
Peki bu tene suya saç çok boğar mi sence?
Yok kumral saclilsr hiç boyamadilar bak hande ercel gibi kurallar ben o kıza göre beyaz kalıyorum ama kafa simsiyah benim çevremdeki dediği kız,ar onun gibi ☺canım cevrendekıler esmer demekkı sen onlara gore beyaz kaldıgına gore
beyaz tenlıler yazın boyle bugdaylasmaz pembelesır :)
ruslar gıbı mesela
yaz oldumu dısarı cıkamam ben yüzümde tüp patlamıs gibi lila oluyorum bıldıgın
Sarı ve turuncumsu bakirlar hariç her renk gidiyo koyunkizil sizin dediğiniz tonlarda oluyo ama siyah tan don donebilirsennsen tenıne kesınlıkle karamel kumral dore ışıltılı tonlar kullanmalısın guzel bı yansıma yapar tenine
Ya sadece o olsa.tene gore de başladı.tüm beyaz tenkitler guzeldir fi,an.Victoria secrettaki meleklerin çoğu esmer buğday miranda a driana giselle filan hepsi çirkin o zaman nasıl bi bakış açısıBen guzelligi kaliplara sokmayi yanlis buluyorum ornegin sarisin renkli gozlu olsaydiniz cok guzel olacaktiniz diye bir sey yok ki yada kilosu olan herkes cirkin degil. Saclariniz bana o kadar koyu gelmedi azcik cikmis ama ki koyu olsa da olur yani bence