Bir ilişki nasıl başlatılır?

Ya işte belli olmuyor ki 2 arkadaşım var, sevdikleri kişiye açılan, ikisi de o kişilerle evlendi. Karşındaki erkeğin karakterine bağlı, eğer burnu büyük, pohpohlanmayı seven biriyse sadece egosunu şişirir bu olay. Sen belli ediyor musun ona karşı ilgini?

gördüğüm zaman bakıyorum zaten o da bana bakıyor..başka napabilirim ki?

Ah şu garip bakışmalar ah.. Bende de vardı bitane, sonucu sorarsan, sevgili yaptı kendine ama beni değil, bi başkasını. Yani benden güzel kız buldu da atladı olayı da değil, kız dalga geçmek gibi olmasın ama güzel de değildi. Ya ben totomla anladım bakışlarını, ya da o ciddi salaktı. Bence 1. seçenek. Offf bu erkekler de belli olmuyor, kardeşim niye bana bakıyon 10 dakika o zaman, niye gözümün içine içine, gözlerini kaçırmadan bakıyosun acep. Niye bana bakarak arkadaşınla konuşuyosun da, arkadaşın hani oo yengemiz bakışı atıyor acep. Yada benim alıcılarda bi sorun var diyecem de, o kadar da mal olduğumu sanmıyorum.
Öyle yani kendi hikayeme girdim accık(!) ama bu erkeklerin naptığı nettiği ne amacı olduğu hiç belli olmuyor

canım bence bekle..gercek manada bişey hissediosa gelicek.ben o hataya düştüm gecmşte bi kez yürümedi..ilk adım ondan gelsin..çok istekli de görünme havalara girer senden hoslanıomus gbi davranır uzaktan öylesne bende öyleydi..bi insanın üstüne düştükçe uzaklasır bırak o sana ulaşmaya çalışssın zor kadın iyidir erkeklern gözünde bence.

Bir erkek için caba gösterdiğinde sen onun aklında yoksan bile sana körkütük aşık olabiliyor
Sadece birazcık dikkatini çekmen gerek
Bol şans:)

ya zaten hayatımda bakanlardan bir hayır görmedim ben hiç
bakmayanlar ve hoşlandığını anlamadığım kişiler teklif etti hep sana da mı öyle oldu ?

ya zaten hayatımda bakanlardan bir hayır görmedim ben hiç
bakmayanlar teklif etti hep sana da mı öyle oldu ?

İnsanın ummadığı kendisine aşık oluyor, bi laf var; sen ona bakarsın,o başkasına diye. Çok doğru. Ama bakıp bakıp u dönüşü yapanlara ne desek bilemiyorum.

malesef ki çok hoşlanıyorum..ben de senin dediğinden çok korkuyorum zaten..ilgimi anlayıp bana numara yapmasından..

Bu erkekler tuhaf yaratıklar, bende de öyle bir durum oldu. bir yıl boyunca bakıp duran biri vardı, arkadaşlarına gösteriyordu, ya da o görmeyip arkadaşı gördüyse işte işaret ediyordu falan ki kaç yaşında insanlar ama hiçbir şey olmadı. Benim sinirim bozuldu, bir kere bakarken dayanamadım tersledim artık.

tepkisi ne oldu?

Bir daha bakmadı tabiki.. Ben ona kaç defa fırsat verdim, gelip konuşsun diye, gelse şans verecektim ama gelmedi, gelmeyecekse de bakmasın yani rahatsız edici oluyor..

Bir daha bakmadı tabiki.. Ben ona kaç defa fırsat verdim, gelip konuşsun diye, gelse şans verecektim ama gelmedi, gelmeyecekse de bakmasın yani rahatsız edici oluyor..
evet çok haklısın ben de çok sinir oluyorum yoksa baktıkça hep bir beklentin ve umudun olmuş oluyor..öyle bir niyeti yoksa bakmasın benim de sinirimi bozmasın..yedekte mi bekletiyor anlamadım ya..

Keşke başlat tuşu olsa... Ama ne yazık ki erkek başlayalım demeden başlayamıyo bi ilişki. Net bişey söylemediyse umutlanma. Şuan her hareketi üstüne alınıyosun çok normal bi durum.

bayanlar hiç anlamıyorum, bu çocuğun sanki depresyonda ve içine kapanmış gibi bir hali var..sürekli karşılaşıyorum neredeyse beni görünce yolunu değiştirecek, telefonuna gömülüyor..günaydın diyorum cevap vermiyor...sizce neden böyle davranıyor olabilir? beni görmemeye çalışıyor sanki , metroyla dönerdi karşılaşırdık , artık baktım otobüse binmeye başlamış..ve aynı saatte çıkardık , çıkış saatimizden 5dk önce çıkmaya başlamış..
yani hiçbir şey yok o benim farkında değil desem normal davranır böyle kaçmaya çalışmaz sanırım, anlamadım hiç..psikolojiden anlayan biri varsa açıklasın lütfen bana da..yüzü gülen çocuk artık hep ciddi , suratsız, nerdeyse dövücek beni ya..kaşlar çatık hep.. ne yaptım da acaba bu hale soktum onu ? aramızda sözlü olarak geçen hiçbir şey de yok..

sen bunla aynı işyerinde değil misin.
onu gördüğünde bi günaydın iyi akşamlar yada kolay gelsin gibi şeyler söyleyebilirsin ilk etapta. sonra feysten ekle. en azından aranızda biraz samimiyet doğar.

sen bunla aynı işyerinde değil misin.
onu gördüğünde bi günaydın iyi akşamlar yada kolay gelsin gibi şeyler söyleyebilirsin ilk etapta. sonra feysten ekle. en azından aranızda biraz samimiyet doğar.
canım 100 kişilik bir binada çalışıyoruz, farklı katlardayız ..çok alakasızız yani , işyerinde görmüyorum onu hiç .. yolda , bina kapısında vs görüyorum..zaten günaydın dedim 2 kere, 2sinde de günaydın demedi bana ,ilk zamanlarda iyi akşamlar dediğimde diyordu

Son düzenleme:
canım 100 kişilik bir binada çalışıyoruz, farklı katlardayız ..çok alakasızız yani , işyerinde görmüyorum onu hiç .. yolda, bina kapısında vs. görüyorum. zaten günaydın dedim 2 kere, 2sinde de günaydın demedi bana ,ilk zamanlarda iyi akşamlar dediğimde diyordu

Hmm sey yap simdi ne bileyim bak ara sıra gozgoze gel
Arkadasligini ilerlet gunaydin iyi aksamlar hatir sormalar cay aldim alır misin demeler ole ole ilerler istee

Gorme ihtimalin cok yokmus yeni okudum
O zaman asansörde yada cikisda gorunce cok dikkatli bak belli et ne oldugunu anlayamasin o cekene kadar ayirma o gözleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…