• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ilişki nasıl başlatılır?

Bence bir şey yapma.anlaşılan popüler bir çocuk.senin ilk adımı atacağıni düşünüyordur.sen ilk adımi atarsan gözünden düşersin.ilişkiniz olursa eğer öylesine olur.ama ondan gelirse ilk adım daha değerli ve seviyeli olursun gözünde.sabırlı olmalısın:))
adım atmazsam da kaptırabilirim sanırım :)

Ozaman bunların egosu çok şişiyor.Paylaşılamayan konuma sokma bence onu.Popülerse boşver sana yar olmaz zaten etrafındakilerden fırsat kalmaz.Buyüzden dopru kişi değil gibi..

Son düzenleme:
Bence de facebooktan ekle. Ne kaybedersin ki. Zaten o da istiyorsa onaylar. Onaylayınca beklemede kalın biraz o yazar mutlaka gerçekten ilgileniyorsa sizinle.
Ben olsam hiç beklemeden eklemiştim

sakın adım atma canm erkek milleti kız ilk adımı atınca onu basit ve değersiz görür
sen sabırlı ol sadece onu görünce gülümse

BANADA İLAÇ ARAMIŞTI VİCDANSIZIN OĞLU SONRA BEN ONU KAHVEYE ÇAĞIRDI SAPIK GİBİ O KUZENİNDE GÖRÜŞÜRÜZ ÖYLE GÜZEL OLUR DEDİ GÖRÜŞTÜK ÇAY İKRAM EDERKEN TEŞEKÜR ETTİ KESİN SEVİYOR YOKSA ETMEZDİ DİYE UMUT EDİYORUM :KK71::KK71::rolleyes::rolleyes:

Bence de facebooktan ekle. Ne kaybedersin ki. Zaten o da istiyorsa onaylar. Onaylayınca beklemede kalın biraz o yazar mutlaka gerçekten ilgileniyorsa sizinle.
Ben olsam hiç beklemeden eklemiştim
AZCIK BANADA TAKTİK VERSEN CANIM YA BEN EKLEDİM BÜTÜN SOSYAL ALEMLERDEN TIK YOK :KK1:

Sevgili site yöneticilerinden ricam, "hay ben senin derdini s...yim" butonu eklensin, lütfen ama....
Bende ''hay ben senin yorumunu s..yim'' butonu istiyorum. Ayar oluyorum böyle yorumlara. Buraya konu acabilmek için illede kocasinin aldatması mi gerekiyor ? Büyük küçük herkesin bi derdi var işte. Konu sahibininkide bu. Kafanız sarmadiysa okumayin kardesim mecbur değilsiniz.

Sevgili site yöneticilerinden ricam, "hay ben senin derdini s...yim" butonu eklensin, lütfen ama....
konuya bakma ya da yorum yazma mecburiyetin yok...herkes herşeyi paylaşmakta ve yazmakta özgür...
demokrasiye karşı olan bir zihniyet daha..bir bitmediniz yaaaa ....benim de şu an senin yorumunla ilgili aklımdan neler geçiyor bir bilsen hiçbir buton yetmez ifade etmeme..hadi canım burayı kirletme başka konuya..

kızlar çocuk inzivaya çekildi ..kaç gündür ne görüyorum ne de feyste bir hareket yok..çok merak ediyorum ya..hergün karşılaşırdım...tık yok..o_Oo_O

Aynı durumu defalarca yaşamış kimi zaman ilk adımı atıp ilişkiyi başlatmış, kimi zaman koşar adım gitmiş ama elde edememiş biri olarak artık yıldığımı bildirmek istedim.

En kötü biten ilişkilerime bakıyorum, genelinde ilk adım benden atılmış. Yüzüme vurma, 'ne koştun be peşimden' ya da zaten 'ben değil sen beni istedin' gibi tepkilerle karşılaşmadım hiç ama erkeğin yoğun ilgi ve merakıyla başlayan bir ilişki olmadığı için gözden çıkarılmam hep kolay oldu. Daha doğrusu ben hep buna bağladım.

Şimdi mi? Tövbeler, yeminler, bir daha asla ben ilişkiyi başlatan tanışmayı sağlayan olmam diye zırladığım günleri aklıma getirerek hoşlandığım adamdan fersah fersah kaçıyorum. Çünkü artık şunu biliyorum; beğendiğim yüzle bedenle zaman geçirmeyi değil onun için değerli olmayı, peşinden koşulan olmayı merak ediyorum. Bir kez daha avcı görevini erkekten alıp ilişkinin tüm yükünü omzumda taşıyo gibi hissetmeye gücüm yok.

Sizin de bir yıl gibi gayet uzun ve adım değil adımlar atılabilecek bir geçmişiniz olmuş malum kişiyle. Tavsiyem bu kadar sürüncemede kalan birine kesinlikle bel bağlamamanız ve daha mümkün ihtimallere yönelmeniz.

Back