• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ilişki nasıl başlatılır?

Ben de önceden inanmazdım, erkek hoşlanırsa gerçekten yolunu bulur, adım atar diye. Hani belki çekingendir, adım atamıyordur diye düşünüyor insan ama arkadaşımın başından geçen olay sonrasında fikrim değişti gibi. Daha önce bana da uzun süre bakan biri vardı, arkadaşı beni görünce işaret ediyordu ona. Ben fırsat verdim ama gelip açılmadı bile. Demek ki o kadar da hoşlanmıyordu. :) Başka biri de beni görmüş, hemen tanışmanın yollarını aramış, buldu da. Benim salaklığım yüzünden olmadı o ayrı ama :) yani erkek bir şekilde harekete geçiyor, artık bu kanıya vardım. Eğer sen belli ettiysen ve o da hoşlandıysa adım atar, yoksa belki seni begeniyordur ama ilişki istemiyordur ne bileyim çok karışık bu işler. Eğer sen somut bir adım atmak isteyip, bir şeyler yapmak istiyorsan da yap, içinde kalmasın. İlk mesajımda yazdığım (arkadaşımın başından geçen) ilk yaptığında pişman oldu arkadaşım, kendimi salak gibi hissediyorum dedi ama şimdi iyi ki yapmışım en azından sonucu gördüm, öbür türlü kafamda sürekli yapsam mı etsem mi diye düşünecektim demişti.

Ben de önceden inanmazdım, erkek hoşlanırsa gerçekten yolunu bulur, adım atar diye. Hani belki çekingendir, adım atamıyordur diye düşünüyor insan ama arkadaşımın başından geçen olay sonrasında fikrim değişti gibi. Daha önce bana da uzun süre bakan biri vardı, arkadaşı beni görünce işaret ediyordu ona. Ben fırsat verdim ama gelip açılmadı bile. Demek ki o kadar da hoşlanmıyordu. :) Başka biri de beni görmüş, hemen tanışmanın yollarını aramış, buldu da. Benim salaklığım yüzünden olmadı o ayrı ama :) yani erkek bir şekilde harekete geçiyor, artık bu kanıya vardım. Eğer sen belli ettiysen ve o da hoşlandıysa adım atar, yoksa belki seni begeniyordur ama ilişki istemiyordur ne bileyim çok karışık bu işler. Eğer sen somut bir adım atmak isteyip, bir şeyler yapmak istiyorsan da yap, içinde kalmasın. İlk mesajımda yazdığım (arkadaşımın başından geçen) ilk yaptığında pişman oldu arkadaşım, kendimi salak gibi hissediyorum dedi ama şimdi iyi ki yapmışım en azından sonucu gördüm, öbür türlü kafamda sürekli yapsam mı etsem mi diye düşünecektim demişti.
çekingen olduğundan değil de, çok kafasına takmadığından bence..ee bir de yakışıklı olunca tabii bir sürü kız peşinde sanırım..

geçen gün 4 kişi asansördeydik , asansör durunca dışardan o açtı kapıyı ve beni görünce diğerlerine değil de bana sırıttı baya..fakirin umudu işte umutlanıyorum napim :KK48::KK48:
Col tatlisini:) ben de sizin gibi bir yapidaydim evlenmeden once..esimle ilk sevgili oldugumuz gunlerde cok soguktum sonra acildim cok asik olmama ragmen.bigun esim ilk sevgiliyken oyle soguktun ki acaba sevmiyor mu diye dusundum dedi.:)
Esim benim oturdugum masaya geldi hep o firsat kolladi bana kalsa deli gibi hoslansamda gidemezdim:)

Bencede feysten eklemeyin.masasinada oturmayin..anladgim kadariyla zaten onunla tanismak isteyen bircok kiz var..oda sizi farkli goruyor ve bakiyor.bu izlenimi bozmayin yakinda gelecektir adim Hoppa

Col tatlisini:) ben de sizin gibi bir yapidaydim evlenmeden once..esimle ilk sevgili oldugumuz gunlerde cok soguktum sonra acildim cok asik olmama ragmen.bigun esim ilk sevgiliyken oyle soguktun ki acaba sevmiyor mu diye dusundum dedi.:)
Esim benim oturdugum masaya geldi hep o firsat kolladi bana kalsa deli gibi hoslansamda gidemezdim:)

Bencede feysten eklemeyin.masasinada oturmayin..anladgim kadariyla zaten onunla tanismak isteyen bircok kiz var..oda sizi farkli goruyor ve bakiyor.bu izlenimi bozmayin yakinda gelecektir adim Hoppa
arkadaşlarım da feysten eklemediğim için bana sen de çok nazlısın diyorlar..sana gelmesini beklemekle olmaz diyorlar..başka ne yapabilirim ki??
daha önce hayatımda 2 kere bunu aşmayı denedim ama sonuç olumsuz oldu zaten, sadece bakmayı seviyorlarmış heralde uzaktan, hatta birinin gizli gizli de çıktığı biri varmış aynı sınıftaydık hepimiz de sonradan öğrendim, diğerinin de akıl sağlığı çok yerinde değilmiş meğersem konuşunca anladım...

bence birşey yapma . bu erkekler ilk adımı kız atınca kendini bir halt sanıyor . bak falan görünce hatta gülümseyebilirsin kibarca iyi günler de geçerken günaydın de . yani normal iş arkadaşınmış gibi davran .bence isterse gelir tanışır senle . ama asla faceden birşey yazma bence çok itici birşey .

bencede isteyen erkek gelip soruyor tanışıyor bir şekilde .benimde hoşlandığım biri vardı ilk adımı attım sonrası gelmedi pişman oldum .
ya valla bu erkek milleti böyle maalesef . bide peşinde dolanıp seni ortada bırakanlar var o ayrı konu tabi . akıl sır ermiyor bunların işine .

Herseye geç kalabilirsiniz de.. Bu durum ne zamandır böyle. Ona da bağlı.:)

Onun dışında facebooktan ekleyin bence de eklemeseniz de ortak arkadaşınız var sanirim .. Çok kolay da isi zorlastiriyorsunuz.İlla peşinden biri koşan gibi gorunmenize de gerek yok. Keşke dememek için yapın bence. Sonra geri çekilin. Dedigim gibi geç kalabilirsiniz.. Bunu da göz önüne alın derim.

zaten bir arkadaşıma beğendiğimi söylemiştim, çocuğa kendi asılmaya başladı..ben bunu yapamıyorum işte..o da ona yüz verirse benim bu çocukla işim biter artık kızın arkadaşım olduğunu biliyor sonuçta..

Yan sekmede gördüm öyle ekleyim deyip gukucuk koy yani faceden yürümeyi dusunuyosan.:P

evet ama eğer o hoşlansa beni eklemez miydi ki sizce?? Gerçekten şu anda ekleyebileceğimi düşünmüyorum..en azından bir merabam naberimiz nasılsınız olması gerektiğini düşünüyorum..
Belki cesaret edememiştir. Arkadaş doğru söylemiş. Yöntemi de gayet sağlam. Oturarak kabak gelişirmiş. Ekşın bekliyoruz.

çok tatlı değilim o_O flört nasıl edilir bilmiyorum :oops::KK12:
şimdi de arkadaşım yürüyor çocuğa :KK43:

Adım atma sen.itici oluyor.Benim işyeeinde görüştüğüme yeni başlayan bir kız asılıyor çok itici görünüyor.Dün oldu etkisindeyim o iticiliğin.Kadın adım atmayacak olmuyor.Havaya giriyorlar.

Adım atma sen.itici oluyor.Benim işyeeinde görüştüğüme yeni başlayan bir kız asılıyor çok itici görünüyor.Dün oldu etkisindeyim o iticiliğin.Kadın adım atmayacak olmuyor.Havaya giriyorlar.
walla canım adım atmayınca senin etkilendiğin hiç kimseyle beraber olamıyorsun, senden hoşlananlar ve sana gelenlerle beraberlik yaşayabiliyorsun..ama onları da ben beğemiyorum..bu sefer de ben kendi beğendiğim insanlarla beraber olamamış oluyorum..bunu da biliyorum ama keşke bu kadar yüzü kızaran ve çekigen biri olmasaydım off off yırtık olmak vardı :KK61:

walla canım adım atmayınca senin etkilendiğin hiç kimseyle beraber olamıyorsun, senden hoşlananlar ve sana gelenlerle beraberlik yaşayabiliyorsun..ama onları da ben beğemiyorum..bu sefer de ben kendi beğendiğim insanlarla beraber olamamış oluyorum..bunu da biliyorum ama keşke bu kadar yüzü kızaran ve çekigen biri olmasaydım off off yırtık olmak vardı :KK61:
Ama ben de buna adım atmıştım olmadı işte.Kendileri hazır olmayınca olmuyor.

Bence bir şey yapma.anlaşılan popüler bir çocuk.senin ilk adımı atacağıni düşünüyordur.sen ilk adımi atarsan gözünden düşersin.ilişkiniz olursa eğer öylesine olur.ama ondan gelirse ilk adım daha değerli ve seviyeli olursun gözünde.sabırlı olmalısın:))

Back