- Konu Sahibi tourmaline
-
adım atmazsam da kaptırabilirim sanırım :)Bence bir şey yapma.anlaşılan popüler bir çocuk.senin ilk adımı atacağıni düşünüyordur.sen ilk adımi atarsan gözünden düşersin.ilişkiniz olursa eğer öylesine olur.ama ondan gelirse ilk adım daha değerli ve seviyeli olursun gözünde.sabırlı olmalısın:))
Kendimi yorup yorum yaptim.cevaba bak.çok tatlı değilimflört nasıl edilir bilmiyorum
şimdi de arkadaşım yürüyor çocuğa
Ozaman bunların egosu çok şişiyor.Paylaşılamayan konuma sokma bence onu.Popülerse boşver sana yar olmaz zaten etrafındakilerden fırsat kalmaz.Buyüzden dopru kişi değil gibi..
AZCIK BANADA TAKTİK VERSEN CANIM YA BEN EKLEDİM BÜTÜN SOSYAL ALEMLERDEN TIK YOKBence de facebooktan ekle. Ne kaybedersin ki. Zaten o da istiyorsa onaylar. Onaylayınca beklemede kalın biraz o yazar mutlaka gerçekten ilgileniyorsa sizinle.
Ben olsam hiç beklemeden eklemiştim
Ama aklı sende kalır.emin ol.diğeriyle de sağlıklı bir ilişkisi olmaz.sen tatlı tatlı gülümsemekle yetin.adam alışmış peşinden koşulmasına.:))adım atmazsam da kaptırabilirim sanırım :)
Bende ''hay ben senin yorumunu s..yim'' butonu istiyorum. Ayar oluyorum böyle yorumlara. Buraya konu acabilmek için illede kocasinin aldatması mi gerekiyor ? Büyük küçük herkesin bi derdi var işte. Konu sahibininkide bu. Kafanız sarmadiysa okumayin kardesim mecbur değilsiniz.Sevgili site yöneticilerinden ricam, "hay ben senin derdini s...yim" butonu eklensin, lütfen ama....
konuya bakma ya da yorum yazma mecburiyetin yok...herkes herşeyi paylaşmakta ve yazmakta özgür...Sevgili site yöneticilerinden ricam, "hay ben senin derdini s...yim" butonu eklensin, lütfen ama....
kızlar bu arada falıma bakan olmamış; bir el atsanız çok ihtiyacım var şu an morale ama tabii iyi birşey yoksa siz yine de gerçekleri söyleyin bana :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rumlarim-var-bakabilir-misiniz-lutfen.872396/
shapescim özel mesajına attım tatlım
Gerçek ismini ve yasini yaz bana özelden
shapescim özel mesajına attım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?