- Konu Sahibi tourmaline
-
fesyten yürüyemem çünkü hiç tanımıyorum ekleyemeye cesaretim yok..eklersem kendimi sapık gibi hissedicem..keşke o beni eklesefeysten yürü..
fesyten yürüyemem çünkü hiç tanımıyorum ekleyemeye cesaretim yok..eklersem kendimi sapık gibi hissedicem..keşke o beni eklese
onun yaptığı gibi beğendiği herşeyi beğeniyorum zaten artıkilla eklemene gerek yok.
onun yaptığı gibi yap.
sen de onun fotosunu beğen.
niyeti varsa o atlar bence ondan sonra.
onun yaptığı gibi beğendiği herşeyi beğeniyorum zaten artık
Ama o kız arkadaşımla ortak fotosu yok ki hiç, onun kendi fotolarını da göremiyorum zaten
hmm..biraz zaman öyleyse..
erkekler ilgiyi farkeder..accık sabır..
evet ama eğer o hoşlansa beni eklemez miydi ki sizce?? Gerçekten şu anda ekleyebileceğimi düşünmüyorum..en azından bir merabam naberimiz nasılsınız olması gerektiğini düşünüyorum..Facebooktan istek at.
Kabul ederse şayet,iyi akşamlar,görünce eklemek istedim.
Muhabbetimiz olmasa da yüz yüze baktığımız oluyor rahatsız etmedim umarım de.
Sonrasını ona bırak canım.
Oturarak beklersen biri alır.Yani çok istiyorsan adım atmalısın.
Her facebooktan eklediğimize aşık değiliz neticede.
O hoşlansa seni eklerdi.evet ama eğer o hoşlansa beni eklemez miydi ki sizce?? Gerçekten şu anda ekleyebileceğimi düşünmüyorum..
ben de öyle düşünüyorum sanırım benden hoşlanmıyorO hoşlansa seni eklerdi.
Erkekler hoşlaninca dağları aşar.
bir de şu var sonuçta o da beni tanımıyor ve karşısında benim gibi bu konularda antisosyal biri var..O hoşlansa seni eklerdi.
Erkekler hoşlaninca dağları aşar.
Ömür bekleye bekleye geçti zaten ya..Bekle istiyosa gelir dıyo bi enerji uzmanıbugün okudum ben dişil enwrji diye bişi varmış.yapmamız gereken doğadaki gibiymiş miş de miş nasıl ki yumurtayı döllemek için spermler yarışıyosa biz de erkekler yarışssın iyi olan alsın diye beklemeliymişiz.hayır yazıyı yazan sanırım erkekler bizim için kapıda bekliyo sanıyo
çok doğru diyorsun yani boş bakmadığını biliyorum da bir hareket de yok yani..bazen bir ilişki için bir mimar gerekir; keşke öyle olsa ama kimseye söylemeyi düşünmüyorum söylerse o söylesin..sanırım ben beklemede kalacağım ve harekete geçmezse de onu aklımdan çıkaracağım..Bir arkadaşımın başından böyle bir olay geçti. ,arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyorlar, bunları birbirine yakıştırmış, arkadaşım da hoşlanıyor gibi... Birisi çocuk seni inceliyor kaç defa gördüm falan demiş. Arkadaşım da ortamda birlikteyken göz göze geldiklerinde bir anlam çıkarmış, öyle boş bakış değil yani. Diğer arkadaşları da ilgisini gözlemlemiş. Arkadaşımın halletmesi gereken bir olay varmış, o ilgilenmiş hemen halletmiş. Bir gün bir kafeye gitmişler, çocuk da biliyor oraya gittiklerini, bir süre sonra o da gidiyor, merhaba demiş ayrılmış. Diğerleri de arkadaşıma "insan bir otur der, sana baktı senden yüz bulamadı az sinyal yak falan". Sonra çocuk çekingen, sen adım at falan diye gaza getirmişler. Arkadaşım da bir süre bekledikten sonra faceden eklemiş, o da kabul etmiş ama bir kere bile mesaj atmamış. Sonra iş yeri değişti. Bir şey olmadı. Ortak arkadaşlarından biriyle öyle normal konuşurken ciddi bir ilişkiye hazır değilim demiş çocuk. Olayı da çok iyi anlatamadım ama çocuğun ilgisini herkes farketmiş, ama bu erkeklere belli olmuyor, arkadaşım ne kadar üzüldü, kendini kötü hissetti. Bence sadece ilgini belli et, o anlasın adım atmasını sağla yani sen, zaten hoşlanıyorsa adım atar. Ama illa bir şey yapmak istiyorsan da attığın adımdan pişmanlık duyma, sonuç ne olursa olsun iyi ki yaptım de :)
bu cümleye istemsizce güldüm.Ve o arkadaşımın paylaştığı birşeyi beğensem bakıyorum o da beğeniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?