• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ilişki nasıl başlatılır?

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
688
- Yurtdışı
Yine birisinden hoşlanıyorum ama ona nasıl ulaşacağımı bilemiyorum :KK43:
Aynı iş yerindeyiz arasıra karşılaşıyoruz ve hiç tanışıklığımız da yok malesef kendisini tanımıyorum da :KK43:
İlk başlarda tesadüf bir kaç kere göz göze geldik ve bir süre sonra hoşlanmaya başladım.. o da bana bakıyor gibi..Ama benimle bir tanışma çabasında değil. Feyste bir ortak arkadaşımızla olan resmimi beğenmiş.Ve o arkadaşımın paylaştığı birşeyi beğensem bakıyorum o da beğeniyor. Feysimde ekli değil benim zaten. Tabii bundan umutlanmak tabii ki çok saçma biliyorum ama kafam karıştı..Bir keresinde de ben kapıdan çıkarken önce bir baktı bana arkasını dönüp sonra 2. kere tekrar dönüp baktı. Ne yapmaya çalışıyor ya anlayamıyorum. Tepkimimi anlamaya çalışıyor..Yani hoşlansa gider en azından ortak arkadaşlarımıza söyler diye düşünüyorum..

Bu konularda gerçekten çok antisosyalim , sizce benim ne yapmam gerekiyor ?
Daha önce 2 tane kötü tecrübem oldu ve atik davranamıyorum bu konularda özgüvenim kırıldı.Üstelik iş yerinde rezil olmak da istemem herkese..Köşede bekleye bekleye de kimse gelmiyor..

Bu çocuğun benimle tanışma çabasında olduğunu da sanmıyorum..Yakışıklı biri olduğundan peşinde de çok kız var sanırım..Yakın bir kız arkadaşım da onunla tanışmak istedi ve bu çocuğun yanına bir keresinde gidip pat diye oturdu ve sohbet etmeye başladı ama sonrasında aralarında birşey başlamadı .Bu arkadaşım çok da güzel bir kız..Sarı saçlı mavi gözlü..Ben bu kız gibi de davranamam ki öyle pat diye gidip tanımadığım birinin yanına oturunca kabak gibi anlaşılır yani ondan hoşlandığım , feysten de ekleyemem en azından bir tanışıklığım olması lazım eklemem için..

Bir ilişki nasıl başlatılır ya? Siz olsanız ne yapardınız merak ettim ?

feysten yürü..
fesyten yürüyemem çünkü hiç tanımıyorum ekleyemeye cesaretim yok..eklersem kendimi sapık gibi hissedicem..keşke o beni eklese :KK70: bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü de olmasın yani :KK70:keşke bu konularda rahat olabilsem ama dediğim gibi antisosyalimdir bu konularda hep karşıdan beklerim :(

fesyten yürüyemem çünkü hiç tanımıyorum ekleyemeye cesaretim yok..eklersem kendimi sapık gibi hissedicem..keşke o beni eklese :KK70:

illa eklemene gerek yok.
onun yaptığı gibi yap.
sen de onun fotosunu beğen.
niyeti varsa o atlar bence ondan sonra.

onun yaptığı gibi beğendiği herşeyi beğeniyorum zaten artık :KK70:
Ama o kız arkadaşımla ortak fotosu yok ki hiç, onun kendi fotolarını da göremiyorum zaten :KK43:

hmm..biraz zaman öyleyse..
erkekler ilgiyi farkeder..accık sabır..

Facebooktan istek at.
Kabul ederse şayet,iyi akşamlar,görünce eklemek istedim.
Muhabbetimiz olmasa da yüz yüze baktığımız oluyor rahatsız etmedim umarım de.
Sonrasını ona bırak canım.
Oturarak beklersen biri alır.Yani çok istiyorsan adım atmalısın.
Her facebooktan eklediğimize aşık değiliz neticede.

Facebooktan istek at.
Kabul ederse şayet,iyi akşamlar,görünce eklemek istedim.
Muhabbetimiz olmasa da yüz yüze baktığımız oluyor rahatsız etmedim umarım de.
Sonrasını ona bırak canım.
Oturarak beklersen biri alır.Yani çok istiyorsan adım atmalısın.
Her facebooktan eklediğimize aşık değiliz neticede.
evet ama eğer o hoşlansa beni eklemez miydi ki sizce?? Gerçekten şu anda ekleyebileceğimi düşünmüyorum..en azından bir merabam naberimiz nasılsınız olması gerektiğini düşünüyorum..

Bekle istiyosa gelir dıyo bi enerji uzmanı :-)bugün okudum ben dişil enwrji diye bişi varmış.yapmamız gereken doğadaki gibiymiş miş de miş:KK50:nasıl ki yumurtayı döllemek için spermler yarışıyosa biz de erkekler yarışssın iyi olan alsın diye beklemeliymişiz.hayır yazıyı yazan sanırım erkekler bizim için kapıda bekliyo sanıyo

Bekle istiyosa gelir dıyo bi enerji uzmanı :-)bugün okudum ben dişil enwrji diye bişi varmış.yapmamız gereken doğadaki gibiymiş miş de miş:KK50:nasıl ki yumurtayı döllemek için spermler yarışıyosa biz de erkekler yarışssın iyi olan alsın diye beklemeliymişiz.hayır yazıyı yazan sanırım erkekler bizim için kapıda bekliyo sanıyo
Ömür bekleye bekleye geçti zaten ya..

Bir arkadaşımın başından böyle bir olay geçti. ,arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyorlar, bunları birbirine yakıştırmış, arkadaşım da hoşlanıyor gibi... Birisi çocuk seni inceliyor kaç defa gördüm falan demiş. Arkadaşım da ortamda birlikteyken göz göze geldiklerinde bir anlam çıkarmış, öyle boş bakış değil yani. Diğer arkadaşları da ilgisini gözlemlemiş. Arkadaşımın halletmesi gereken bir olay varmış, o ilgilenmiş hemen halletmiş. Bir gün bir kafeye gitmişler, çocuk da biliyor oraya gittiklerini, bir süre sonra o da gidiyor, merhaba demiş ayrılmış. Diğerleri de arkadaşıma "insan bir otur der, sana baktı senden yüz bulamadı az sinyal yak falan". Sonra çocuk çekingen, sen adım at falan diye gaza getirmişler. Arkadaşım da bir süre bekledikten sonra faceden eklemiş, o da kabul etmiş ama bir kere bile mesaj atmamış. Sonra iş yeri değişti. Bir şey olmadı. Ortak arkadaşlarından biriyle öyle normal konuşurken ciddi bir ilişkiye hazır değilim demiş çocuk. Olayı da çok iyi anlatamadım ama çocuğun ilgisini herkes farketmiş, ama bu erkeklere belli olmuyor, arkadaşım ne kadar üzüldü, kendini kötü hissetti. Bence sadece ilgini belli et, o anlasın adım atmasını sağla yani sen, zaten hoşlanıyorsa adım atar. Ama illa bir şey yapmak istiyorsan da attığın adımdan pişmanlık duyma, sonuç ne olursa olsun iyi ki yaptım de :)

Bir arkadaşımın başından böyle bir olay geçti. ,arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyorlar, bunları birbirine yakıştırmış, arkadaşım da hoşlanıyor gibi... Birisi çocuk seni inceliyor kaç defa gördüm falan demiş. Arkadaşım da ortamda birlikteyken göz göze geldiklerinde bir anlam çıkarmış, öyle boş bakış değil yani. Diğer arkadaşları da ilgisini gözlemlemiş. Arkadaşımın halletmesi gereken bir olay varmış, o ilgilenmiş hemen halletmiş. Bir gün bir kafeye gitmişler, çocuk da biliyor oraya gittiklerini, bir süre sonra o da gidiyor, merhaba demiş ayrılmış. Diğerleri de arkadaşıma "insan bir otur der, sana baktı senden yüz bulamadı az sinyal yak falan". Sonra çocuk çekingen, sen adım at falan diye gaza getirmişler. Arkadaşım da bir süre bekledikten sonra faceden eklemiş, o da kabul etmiş ama bir kere bile mesaj atmamış. Sonra iş yeri değişti. Bir şey olmadı. Ortak arkadaşlarından biriyle öyle normal konuşurken ciddi bir ilişkiye hazır değilim demiş çocuk. Olayı da çok iyi anlatamadım ama çocuğun ilgisini herkes farketmiş, ama bu erkeklere belli olmuyor, arkadaşım ne kadar üzüldü, kendini kötü hissetti. Bence sadece ilgini belli et, o anlasın adım atmasını sağla yani sen, zaten hoşlanıyorsa adım atar. Ama illa bir şey yapmak istiyorsan da attığın adımdan pişmanlık duyma, sonuç ne olursa olsun iyi ki yaptım de :)
çok doğru diyorsun yani boş bakmadığını biliyorum da bir hareket de yok yani..bazen bir ilişki için bir mimar gerekir; keşke öyle olsa ama kimseye söylemeyi düşünmüyorum söylerse o söylesin..sanırım ben beklemede kalacağım ve harekete geçmezse de onu aklımdan çıkaracağım..

Back