Bir iç döküş Bir

Evet söylediğimi iğneleyici anlamış olabilir . Şuan siz söylediğiniz de düşündüm.Yorumunuz için teşekkür ederim .

Çünkü bi ara da almam dedi . Kafam karıştı o yüzden sordum merak ettim yani .
Hediye alacakak misin diye de sorulur mu ya
Parası olsa bile...hediye alacağım ya da almayacağım diye bir bildirim mi olur.özel gün ise o gün geldiginde görürsün alıp almadığını...özel gün değilse sürpriz yapar ya da yapmaz...sizin paranız yokken : siz öğrencisiniz elinize.cok para geçmiyor..
Onun parası yokken : 3 gün önce alacağım demişti...konunun başında da alamayacağını belirtmişsiniz..
Erkek arkadaşınıza gelince eteğinde iyi taş biriktirmiş.basiniza kalabileceği kadar çok hediyeler almış sanırım vakti zamanında.
Telefon faturası mevzuu da ayrı kabalık.siz de aileniz olmayan birine bu kadar itaat edip güvenmeyin.4,5 senedir çalışmıyorum eşime faturamı ödetmem ben.bu ne boyle

Adam durumu olmadığını söylemiş, "bari çiçek al" demişsiniz. Çiçek fiyatlarından mı haberiniz yok, yoksa daha önce aldığı hediyeler çok mu pahalı şeyler?
Ayrıca sizin söylemenizle almasının ne anlamı var?

Bir şeyleri yüze vurma noktasına geldiyseniz bu ilişki çoktan bitmiş. Hazır ayrılmışsınız, öyle kalsın.

Faturani neden elin adami oduyor? Ogrenciysen ogrencisin tamam da sacma degil mi yani kisisel masrafini karsilatmak? Kontorlu kullanirken nasil karsiliyodun? Onu da mi sevgilin oduyordu? Sonra kadinlarimiz kizlarimiz ayaklari ustunde duramiyor iste. E alisiyorlar yani. Yemesini icmesini baskasini odesin, faturasini baskasi odesin. Ogrenciyseniz kimsenin ustunden gecinmek zorunda degilsiniz.
Ayrica ismarlama hediye olmaz. Hediyenin gunu de olmaz. Icinden gelir 14 martta da alirsin 14 subatta da. Esimle 3 sene sevgili kaldik. Sevgililer gunu sacmaligini asla kutlamadik. Ha ama ayda bir hediyelesirdik.
Sevgilin zaten yilmis muhtemelen. Daha evlenmeden senin ihtiyaclarini karsilamaya baslamis. Bir kere iki kere yapmis devami gelmis. Sonra bakmis onunu alamiyor rest cekmis. O da onun hatasi. Bastan alistirmis. Bir arkadas da yazmis kizmissiniz. Bence de tencere kapak gibisiniz.

Ay adam içinde neler biriktirmiş öyle. Hediyelerin listesini yapmış. Ayrılmak en mantıklısı gibi. Ya sakinleşip sizden özür dileyecek ya da konuşmamaya devam edeceksiniz yani yapacak bir şey yok. Keşke hediye işini sormasaydınız ama yine de cevap olarak bunu hak etmemişsiniz.

Bence siz eşinizle tencere kapak gibisiniz . Ben istemedim kendisi çok ısrar eti faturalıya geçmem konusunda.Ben 2 ayda bir kontör yükleten bi insandım. O onu aramam icin çok ısrar etti Benin zorla geçirmedim kendimi . Çok ısrar etiği icin geçtim . Ben gelip de beni faturalıya geçir demedim kendisi onu aramam için geçirdi . Yüksek bi fiyata geçirdi. Hediye konusunda sadece şaka yapmıştım ona gülerek sordum .

Gerçekten espiri olsun diye sordum aslında kötü bi niyetim yoktu yorumunuz icin teşekkür ederim

Espiri olarak sordum cidden kötü bi amacım yoktu pişman oldum

Espiri amaçlı sormuştum kötü bi amacım yoktu . Faturayı da kendi ödemek istedi . Çünkü dakikalar yetmiyordu bize o zaman faturasını aşıyordu seni faturalı yapalım diye tutturdu . Bende kabul etmek zorunda kaldım .Merak ettim de kim ödüyor faturanızı çalışmıyorsanız :)

Neden hoşunuza gitmeyen yorum aldiginizda "bence siz eşinizle tencere kapak gibisiniz" diye yaziyorsunuz? Ortada erkek arkadaşınız ve sizinle ilgili misilleme dolu konuşmalar ve hatalar varken...ben avukat değilim kesinlikle
Sizi de yorum yapanları da tanımam.ama bence asıl hatalarıniz yüzünüze vurulduğunda ya da açık açık söylendiğinde agresiflesmeyin.şaka olsun diye sorulmaz Nabiz ölçmek şansını zorlamak sizin yaptiginiz
8 sene çalışma hayatım oldu.tazminatimla ve bireysel emeklilik birikimle ayrıldım isimden.vadelide param.cok bişey mi değil. ama telefon faturamı ve eşime söylemeye cekindigim bireysel isteklerimi karsilamaya yyetiyor çok şükür.temel ihtiyaclarimizi da eşim sağolsun zaten karşılar.

Bas tekmeyi gitsin. Aldığı bütün hediyeleri de paketle geri ver. Ödediği faturaları da geri ver. Hesapla, bana ne kadar masraf yaptıysan ödeyeceğim de. Ciddi düşünüyorsan bu gibi adamlarla ömür geçmez. Evlendikten sonra da seni çok kısıtlar. Aldığın harcadığın her şeye laf.eder.

Evet esimle tencere kapak gibiyiz. Zaten o yuzden evlendik :)
Silah mi dayadi kafaniza faturaliya gec diye? Ben karsilayamam senin de odemeni istemiyorum demek ne kadar zor olabilir ki? Hepimizz bu yollardan gectik. Ogrenciyken sevgilimiz oldu. Ben hicbirine de fatura odetmedim. Ne munasebet yani? Faturali yada faturasiz kullanacagima da ben karar veririm ayrica.
Sevgilerinizin anne babaniz olmadigini anladiginiz zaman daha iyi bir iliski yurutursunuz. Iyi geceler.

Bari çiçek al ne demek? "Milletin sevgilisi neler neler alıyor, sen bari bir çiçek al" demek. Büyük ihtimal alt mesajı doğru algılamış sevgilin. İkiniz de değişik geldiniz. Ne birisine hediye alnası söylenir, ne de alınan hediyeler sayılır.

Sevgililer günü bu kadar önemli mi ya o gün alsa ne almasa ne önemli olan insanın içinden gelerek alması özel gün diye değil çiçek al bari ne kusura bakmayın sizde resmen adamın damarına basmissiniz söylediklerinde haklı mı Hayır kesinlikle ama sizde haklı değilsiniz biz eşimle sevgiliyken telefonuma TL yüklemeye kalkardı derdim yüklersen bı daha seninle konuşmam oda yukleyemezdi bence kusura bakmayın da iki tarafta kusurlu yani ayrılmaniz daha iyi olmuş ama olurda birleşirseniz siz de kendinize çeki düzen verin .

Paran varsa sen alsaydın ama hediye alacakmısın diye de sormasaydın...
Madem özel gün çocuğun Doğum günü daha özeldi onu kutlasaydın keşke yani Doğum gününü param yok diye kutlamıyorsan sevgililer gününü dert etmen saçma olmuş
Bence hattını hemen kendi üstüne al faturasını kendin öde paranı artırmak için uğraş gelince yemek ısmarla çocuğa sömüyorsun hissi verme

Yani durumunun kotu oldugunu bile bile sormak hos olmamis. Hem boyle seyler pek sorulmaz yani. Ama o da bir lafi tutmus nerelere getirmis. Cok uzatmis. Resmen dokum yapmis. Hic hos olmamis. Sanki aranizda yas farki var gibi duruyor. umarim toparlarsiniz.

Almayalım diye karar vermişken keşke konuyu uzatmasaymışınız..ama maddiyatın bu kadar ortalığa saçılması da saygısızlık olmuş..yaptığının, aldığının çetelesini tutuyorsa daha sevgiliyken..evliyken neler olur tahmin etmek çok güç değil..bence enine boyuna düşün..sonu evlilik olmayacaksa da hiç yorma kalbini..

Ne bileyim sevgililer günü ya biraz özel bi gün olduğu icin aklıma takıldı ama çok ağır kelimeler söledi

Geçen sene Doğum gününü kutlayamadım param yok diye

sana gelince param yok oluyor ona gelince olmuyor iyiymiş.
bir çiçek bari dediğin şeyi sen niye göndermedin doğum gününde. özel gün sonuçta

sevgiline gelince bilmiyorum burnundan geldi de böyle mi konuştu. çok çirkin aldın verdin davası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…