Bir iç döküş Bir

Alacağım dediyse de almayacağım dediyse de sormak çok saçma değil mi, bekleyin görün işte. Bence karşı taraf beklentiye girdiğinde hediyenin hiçbir güzelliği kalmıyor.

Ayrıca ben de çok maddiyata dayalı bir ilişkinizin olduğunu düşündüm. Karşılıklı hesap tutmuşsunuz. Bunda biraz sizin onun faturanızı ödemesini kabul etmenizin de etkisi var. Yetişkin insansınız, kendi faturanızı kendiniz ödeseniz bu tavırla karşılaşmazdınız şu an. Ben olsam rencide olurdum.

Ben hiç bi şekilde aldıklarının hesabını yapmadım . Yapmam da birden sordum pişmanım sormamam lazımdı.Espiri yapayım dedim elime yüzüme bulaştı . Gerçekten çok ısrar etti, bende dakikası yetmiyor diye geçtim .

Üzülme, ben senin için söyledim. Anlıyorum iyi niyetli içten davranmışsın ama bir şekilde işler kötü gidince senin için yaptıkları batar olmuş. Ben senin yerinde olsam ondan maddi yardım kabul etmeyi bırakırdım fatura da olsa. Bunu tripli değil de, içim böyle daha rahat edecek şeklinde yapardım. Belki o da sıkıntı yaşadığı için sana patlamıştır ama hiç hoş değil tavrı. Sen belli tatlı bir şımarıklık yapmışsın, ayıp etmiş patlayarak. Bence özür dilemesini bekle ve sen de anlat önemli olan hediye değil ben öyle nazlanıyordum diye. Bir şekilde kafasında senin maddi beklentilerin olduğu düşüncesi oluşmuş çünkü bence.

Teşekkür ederim yorumunuz icin ,evet artık kendim ödicem ve hiç bi şekilde kabul etmicem.Ve özür dilemesini beklicem.

Ya adam demiş maddi durumum kötü hediye almayalım diye bir erkek için maddiyat en önemli şeylerden biridir gururu kırıla kırıla söyledi belkide siz gitmişsiniz en azından çiçek al demişsiniz tekrar aynı soruyu sormuşsunuz ben olsam ben de sinirlenirim kadınların özel gün merakını bir kadın olmama rağmen anlayamıyorum ki böyle şeyler söylemeyle olmaz ben söyledikten sonra alınan hediyeyi napayım sevgilinizin şunu aldım bunu aldım demesi de ayrı bi rezalet bu para mevzularından nefret ediyorum ya demek ki çetelesini tutmuş maddi açıdan sizin yüzünüzden zorlandığını bayadır düşünüyomuş sizin sorunuzda tuz biber olmuş patlamış. İki tarafta hatalı ayrılmanız da iyi olmuş

Ne bileyim sevgililer günü ya biraz özel bi gün olduğu icin aklıma takıldı ama çok ağır kelimeler söledi
Siz paranız olmadığında onun doğumgününe hiçbir şey almama hakkına sahipsiniz ama o sevgililer gününde açıklama yapmasına rağmen, böyle bir hakkı yokmuş gibi davrandınız.
Bence hayırlısı olmuş ayrılmanız, maddi bakımdan ‘erkek’ diye talepkarsınız, belli.

Bu kadar kesin yargı neden hayırdır yani ? Siz hiç eşinize bi arkadaşınıza bana ne hediye alacaksın Doğum günüm yaklaşıyor diye espiri yapmadınız mı ? Öle bi haka sahip ben espiri yaptım sadece ister İnan’ın ister inanmayın ben acıklamamı yaptım gerisi size kalmış. Ayrılsak da hatasını anlar ve barışırız merak etmeyin .

Saçma sapan günler yüzünden bu hallere düştük.
Sevgililer günü, kadınlar günü, anneler günü, doğum günü, nişan yıldönümü, evlilik yıldönümü, ilk çıkma teklifi yıldönümü, evlenme teklif etme yıldönümü, yılbaşı, ilk elele tutuşma yıldönümü, birinci hafta, birinci ay cartt cuurtt.
Her günü bir anlam her harekete bir gün yakıştırırsak sonunda böyle ilişkiler ortaya çıkar.
Bi kurtulamadık hediye sevdasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…