Bir iç döküş Bir

Ama suç biraz sende gibi.
Çocuk güZelce almayalım demiş zaten, sen hala bir çiçek bari al ne alacaksın diye soruyorsun. Olmamış yani. Bu konuda fazlasıyla haklı.
Üstelik evli değilsiniz birşey değilsiniz. Çocuk senin tel faturanı ödüyor. + Yol tepip yanına geliyor.
Bana haklı geldi yani. Fazla rahatlık seninki.

Merak ettim telefon faturanız ne kadar acaba. Bır de ilişki sürecinde ben senin için bunları yaptım sen ne yaptın ki sözü çok gurur kırıcı. Demek ki sevgiliniz yaptıklarının hesabını tutuyor.

Konuşup hediye almayalım diyen bir erkeğe yine sormanız yanlış olmuş... nankör diyemezsiniz kendi yaptıklarınızı büyüterek anlatıp onun yaptıklarını önemsiz bulmuşsunuz maddiyatcisiniz sanırım biraz ama haksızlık etmişsiniz adama bu konuda maddi yönden size birşeyler yapmış...
Böyle bir sorunda hemen engelleyip silebilmişsiniz ilişki zaten sağlam değilmiş şuanki ruh halimizde belki vicdanınızın vermiş olduğu bir huzursuzluktur... :KK69:

sana gelince param yok oluyor ona gelince olmuyor iyiymiş.
bir çiçek bari dediğin şeyi sen niye göndermedin doğum gününde. özel gün sonuçta:KK66:

sevgiline gelince bilmiyorum burnundan geldi de böyle mi konuştu. çok çirkin aldın verdin davası.
Kutlama sadece parayla mi olmak zorunda zaten, oturur mektup yazarsin, notlar hazirlarsin ya da sadece sarilirsin yeter de artar. Yine kendini iyi hissetmedin diyelim eline para gecince ilk firsatta biseyler alirsin.

Çok yüz göz olmuşsunuz. .
Kusura bakmayın ama sizde öğrenciyim diye diye resmen kendinize baktirmışsınız. Aileniz bunun neresinde?

Yahu siz sevgilisiniz.. kimse kimsenin faturasını, kontörünü ödemek zorunda değil !
Sevgilinizde belli ki malum krizden dolayı iktisatli davranmaya çalışıyor..Size yaptığı tüm harcamalar gözüne batmaya başlamış.

Valla adama güvenerek Faturalı hatta geçersen olacağı bu.
Ben ailemin bildiği, nişan yapacağım adama bana bir şey almamasını rica ediyorum.
Ben suçu daha çok sizde gördüm. Biraz gururlu olun lütfen .

Neden hoşunuza gitmeyen yorum aldiginizda "bence siz eşinizle tencere kapak gibisiniz" diye yaziyorsunuz? Ortada erkek arkadaşınız ve sizinle ilgili misilleme dolu konuşmalar ve hatalar varken...ben avukat değilim kesinlikle
Sizi de yorum yapanları da tanımam.ama bence asıl hatalarıniz yüzünüze vurulduğunda ya da açık açık söylendiğinde agresiflesmeyin.şaka olsun diye sorulmaz Nabiz ölçmek şansını zorlamak sizin yaptiginiz

8 sene çalışma hayatım oldu.tazminatimla ve bireysel emeklilik birikimle ayrıldım isimden.vadelide param.cok bişey mi değil. ama telefon faturamı ve eşime söylemeye cekindigim bireysel isteklerimi karsilamaya yyetiyor çok şükür.temel ihtiyaclarimizi da eşim sağolsun zaten karşılar.
Üslüp vardır üslüp vardır anladınız mı ? Kimse sert bi şekilde beni eleştiremez bi laf öğrenilmiş tencere kapak.. tencere kapak..Siz hiç mi esinize bana onu bunu alcan mı diye espiri yapmadınız ??

Üslüp vardır üslüp vardır anladınız mı ? Kimse sert bi şekilde beni eleştiremez bi laf öğrenilmiş tencere kapak.. tencere kapak..Siz hiç mi esinize bana onu bunu alcan mı diye espiri yapmadınız ??
Oldu prenses eleştirmeyiz :-) ama bu şaka bu uslup kulağına küpe olsun bir sonraki sevgiline ya da sevgililerine yapmazsın tatlim.telefon faturanı odetmezsin.havada bulup tavada yemezsin.telefonum kırıldığında eşim bana yalvardı sana alayım diye nisanliydik o zaman.aldirmadim.gururum incinir diye.
Hiç yapmadım yapmam böyle şaka.bana hediye ya da herhangi birşey almasını istedigimi düsundurecek....

Çok yüz göz olmuşsunuz. .
Kusura bakmayın ama sizde öğrenciyim diye diye resmen kendinize baktirmışsınız. Aileniz bunun neresinde?

Yahu siz sevgilisiniz.. kimse kimsenin faturasını, kontörünü ödemek zorunda değil !
Sevgilinizde belli ki malum krizden dolayı iktisatli davranmaya çalışıyor..Size yaptığı tüm harcamalar gözüne batmaya başlamış.
Ben zaten sadece onu arıyorum onun dakikaları az diye beni faturalıya geçirdi ama geçmemeliydim suç bende oldu .

Oldu prenses eleştirmeyiz :-) ama bu şaka bu uslup kulağına küpe olsun bir sonraki sevgiline ya da sevgililerine yapmazsın tatlim.telefon faturanı odetmezsin.havada bulup tavada yemezsin.telefonum kırıldığında eşim bana yalvardı sana alayım diye nisanliydik o zaman.aldirmadim.gururum incinir diye.
Saolun :) Vala gayet de eleştiren var bakın isterseniz ama güzel bi şekilde laf sokmadan. Kötü bi şekilde eleştirirseniz cevap maalesef ki öle alırsınız kusura bakmayın :)

Bari çiçek al ne demek? "Milletin sevgilisi neler neler alıyor, sen bari bir çiçek al" demek. Büyük ihtimal alt mesajı doğru algılamış sevgilin. İkiniz de değişik geldiniz. Ne birisine hediye alnası söylenir, ne de alınan hediyeler sayılır.
Öle bi mesaj vermek istemedim cidden birden espiri olarak sormak istedim . Siz hiç sevgilinize veya eşinize x bana bunu alcakmısın diyip gülmediniz mi ? Yada sevgililer günü yaklaşıyor demediniz mi ? Yine de sormamalıydım belki wp dan sorduğum icin benim esprimi yaptığımı anlayamadı .

Almayalım diye karar vermişken keşke konuyu uzatmasaymışınız..ama maddiyatın bu kadar ortalığa saçılması da saygısızlık olmuş..yaptığının, aldığının çetelesini tutuyorsa daha sevgiliyken..evliyken neler olur tahmin etmek çok güç değil..bence enine boyuna düşün..sonu evlilik olmayacaksa da hiç yorma kalbini..
Doğru sölüyorsunuz..

Sevgililer günü bu kadar önemli mi ya o gün alsa ne almasa ne önemli olan insanın içinden gelerek alması özel gün diye değil çiçek al bari ne kusura bakmayın sizde resmen adamın damarına basmissiniz söylediklerinde haklı mı Hayır kesinlikle ama sizde haklı değilsiniz biz eşimle sevgiliyken telefonuma TL yüklemeye kalkardı derdim yüklersen bı daha seninle konuşmam oda yukleyemezdi bence kusura bakmayın da iki tarafta kusurlu yani ayrılmaniz daha iyi olmuş ama olurda birleşirseniz siz de kendinize çeki düzen verin .
Evet bende de hata var sormamalıydım birden çıktık ağzımdan işte keşke sormaydım :KK43: Telefon konusunda da çıkıcam faturalıdan teşekkür ederim

sevgiliniz hatalı ama sizde de yanlışlık var.

çiçek al demeniz vs çok saçma.
bi de yemek ısmarladımb i kaç kere demişsiniz. 3 senede 3 kere mi? az değil mi sizce de?

sevgiliniz hatalı ama sizde de yanlışlık var.

çiçek al demeniz vs çok saçma.
bi de yemek ısmarladımb i kaç kere demişsiniz. 3 senede 3 kere mi? az değil mi sizce de?
Doğru sölüyorsunuz elime geçtikçe ısmarlayıp almaya çalışıyorum ama az olmuş olabilir. Bu sevgililer günün de de kahvaltı ısmarlamayı düşündüm . Sormam da çok yanlış oldu :KK43:

Merak ettim telefon faturanız ne kadar acaba. Bır de ilişki sürecinde ben senin için bunları yaptım sen ne yaptın ki sözü çok gurur kırıcı. Demek ki sevgiliniz yaptıklarının hesabını tutuyor.
63 tl bende o sözüne çok kırıldım..

Konuşup hediye almayalım diyen bir erkeğe yine sormanız yanlış olmuş... nankör diyemezsiniz kendi yaptıklarınızı büyüterek anlatıp onun yaptıklarını önemsiz bulmuşsunuz maddiyatcisiniz sanırım biraz ama haksızlık etmişsiniz adama bu konuda maddi yönden size birşeyler yapmış...
Böyle bir sorunda hemen engelleyip silebilmişsiniz ilişki zaten sağlam değilmiş şuanki ruh halimizde belki vicdanınızın vermiş olduğu bir huzursuzluktur... :KK69:
Hiç bi şekilde gerçekten onun hediyelerine hep değer veriyorum .Gülleri bile kurutuyorum atmıyorum . Sadece birden espri olarak sordum bide bi alcam bi almıcam dedi . Pişmanım sormasaydım keşke çok ağır konuştuğu icin gücüme giti.Borcunun suçlusu olarak beni görüyor oysa bana hep süpriz yapıp benim haberim olmadan geldi. Yapmadı değil yaptı balık burcu olduğu icin bide çok aşırı romantik.

14 subat evlilik yildonumumuz aah ah napcam bilmiyorumm bizde biraz zordayiz.. Bisey alma bana dedi de olmaz ki öyle

1. Ben maddiyat icin istemedim çiçeğini neresi madiyat olabilir ? Bi alıcam bi almıcam dedi ben de gülerek sordum . Merak ettim icin . 2 al seni vur sevgiline, sevgilimsi, tencere kapak falan filan komiksiniz . Doğru düzgün yorum yapmak istiyorsanız buyurun yapın . Emin’im sizde eşinizle tencere kapaksınızdır :)Komik olayım bence :)
Evli değilim.Umarım eşimle tencere kapak olurum.Maddiyatçı bir yapım yok çünkü.Hakaret etmediğim müddetçe yorumlarıma karışamazsınız:KK14:

1. Ben maddiyat icin istemedim çiçeğini neresi madiyat olabilir ? Bi alıcam bi almıcam dedi ben de gülerek sordum . Merak ettim icin . 2 al seni vur sevgiline, sevgilimsi, tencere kapak falan filan komiksiniz . Doğru düzgün yorum yapmak istiyorsanız buyurun yapın . Emin’im sizde eşinizle tencere kapaksınızdır :)Komik olayım bence :)
He bir de çiçeği parktan toplar getirirse maddiyat olmaz tabii ki.Haklısın.

X