Ah özel günler14 subat evlilik yildonumumuz aah ah napcam bilmiyorumm bizde biraz zordayiz.. Bisey alma bana dedi de olmaz ki öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah özel günler14 subat evlilik yildonumumuz aah ah napcam bilmiyorumm bizde biraz zordayiz.. Bisey alma bana dedi de olmaz ki öyle
Ben hiç bi şekilde aldıklarının hesabını yapmadım . Yapmam da birden sordum pişmanım sormamam lazımdı.Espiri yapayım dedim elime yüzüme bulaştı . Gerçekten çok ısrar etti, bende dakikası yetmiyor diye geçtim .Alacağım dediyse de almayacağım dediyse de sormak çok saçma değil mi, bekleyin görün işte. Bence karşı taraf beklentiye girdiğinde hediyenin hiçbir güzelliği kalmıyor.
Ayrıca ben de çok maddiyata dayalı bir ilişkinizin olduğunu düşündüm. Karşılıklı hesap tutmuşsunuz. Bunda biraz sizin onun faturanızı ödemesini kabul etmenizin de etkisi var. Yetişkin insansınız, kendi faturanızı kendiniz ödeseniz bu tavırla karşılaşmazdınız şu an. Ben olsam rencide olurdum.
Ben hiç bi şekilde aldıklarının hesabını yapmadım . Yapmam da birden sordum pişmanım sormamam lazımdı.Espiri yapayım dedim elime yüzüme bulaştı . Gerçekten çok ısrar etti, bende dakikası yetmiyor diye geçtim .
Teşekkür ederim yorumunuz icin ,evet artık kendim ödicem ve hiç bi şekilde kabul etmicem.Ve özür dilemesini beklicem.Üzülme, ben senin için söyledim. Anlıyorum iyi niyetli içten davranmışsın ama bir şekilde işler kötü gidince senin için yaptıkları batar olmuş. Ben senin yerinde olsam ondan maddi yardım kabul etmeyi bırakırdım fatura da olsa. Bunu tripli değil de, içim böyle daha rahat edecek şeklinde yapardım. Belki o da sıkıntı yaşadığı için sana patlamıştır ama hiç hoş değil tavrı. Sen belli tatlı bir şımarıklık yapmışsın, ayıp etmiş patlayarak. Bence özür dilemesini bekle ve sen de anlat önemli olan hediye değil ben öyle nazlanıyordum diye. Bir şekilde kafasında senin maddi beklentilerin olduğu düşüncesi oluşmuş çünkü bence.
Siz paranız olmadığında onun doğumgününe hiçbir şey almama hakkına sahipsiniz ama o sevgililer gününde açıklama yapmasına rağmen, böyle bir hakkı yokmuş gibi davrandınız.Ne bileyim sevgililer günü ya biraz özel bi gün olduğu icin aklıma takıldı ama çok ağır kelimeler söledi
Bu kadar kesin yargı neden hayırdır yani ? Siz hiç eşinize bi arkadaşınıza bana ne hediye alacaksın Doğum günüm yaklaşıyor diye espiri yapmadınız mı ? Öle bi haka sahip ben espiri yaptım sadece ister İnan’ın ister inanmayın ben acıklamamı yaptım gerisi size kalmış. Ayrılsak da hatasını anlar ve barışırız merak etmeyin .Siz paranız olmadığında onun doğumgününe hiçbir şey almama hakkına sahipsiniz ama o sevgililer gününde açıklama yapmasına rağmen, böyle bir hakkı yokmuş gibi davrandınız.
Bence hayırlısı olmuş ayrılmanız, maddi bakımdan ‘erkek’ diye talepkarsınız, belli.
hala bulamadim ne alcammAh özel günler