Bende kocası ile hediye kavgası sandım, aldın almadın istediğimden değil cıks gibi bi konu bekliyordumYaaa, ben hediye kavgası bekliyordumBence oya işi masa örtüsü falan alın.
O tür şeyler ile hiç alakası yok malesef .anlamsız olur yaniGüzel bi yemeni tülbent yani. Yanina kokulu güzel bi teşbih olabilir. Veya haccı anlatan gösteren bi kitap olabilir. Bol fotoğraflı. Gidememiş se onunla biraz hasret giderir.
Bende yakında kocasının veya sevgılısının doğum gunu ne alacağını düşünmekten kafayı yedı sandımBende kocası ile hediye kavgası sandım, aldın almadın istediğimden değil cıks gibi bi konu bekliyordum
Aynen o hızla bir girdim hatta bir kase çekirdek hazır edeyim dedimBende kocası ile hediye kavgası sandım, aldın almadın istediğimden değil cıks gibi bi konu bekliyordum
Seccade olabilirMerhaba,derdim şu bilen vardır ben yeni evliyim,aralıkta eşimin memleketine gideceğiz nasipse
Ben eşimin anneannesine hediye almak istiyorum ama ne? Hiç görmedim tanımıyorum, ama hasta olduğunu evden asla çıkmadığını biliyorum .kayinvalidemin ağzını aradım patik vs sevmediğini oya işleri örtüleri sevdiğini öğrendim şal vs takmadigini da öğrendim. Oya işi bişeyim ,durumumda yok yaptirsam..
Kayinvalidemde anane bekler dedi..ay napcan bilemedim siz büyüklerinize neler hediye ediyorsunuz.? Kendi tarafım kolay klasik anadolu insanı bir yazma bir patik bir seccade yeter ama
Anane öyle değilmiş
Yasli falan olunca bende kapalı zannetmiştim. Sac boyası alin madem beyazlarını kapasın. :)O tür şeyler ile hiç alakası yok malesef .anlamsız olur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?