- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 35
Iyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır üyeyim ilk defa konu açıyorum. Ben bir hafta önce evlendim. Tanıştıran 2 ay sonra nisanlandim ve 9 ay sonra da evlendim. Nisanlim cok dusunceli yardims3ver,kibar biriydi evlendik esim oldu. Bir haftada nasil bu kadar degisti. :-/ inanmak istemiyorum. Ben calisiyorum. Isimden dolayi izin kullanamadim. Eve gel8ince yemegimi yapiyorum sofrayi hazirliyorum. Bunlari yaparken keyif aliyorum ama elini hic bir seye atmiyor. Simdiden bu tutumu canimi sikmaya basladi. Sofrada tabaginda yemek bitince bile benden istiyor. Yemek bitince, hayatim cay koy da icelim deyip odaya geciyor. Sofradan bir tabak kaldirmaktan aciz.Halbuki evlenmeden once hep sana yardim eder8im yemegi birlikte yapariz temizlige3 yardim ederim falan diyordu.Kocami cok seviyorum evimi8 cok seviyorum. Tek erkek çocuk annesi ve kız kardeşleri hiç is yaptırmamis ona bu yüzden mi tutumu bilmiyorum. Ama ben çalışıyorum ve yoruluyorum bunu biliyor bir hafta önce zaten bunu kendi soyluyordu. Simdiden konuşmalı miyim yoksa biraz daha gözlemlesem mi? Siz olsanız nasıl yaklasirdiniz??? Birde biraz özel olacak ama bir haftalık evliligimiz de inatlasma yüzünden korunmadik ve çözüm bulmayana kadar birlikte olmamaya karar verdik. Ben ilaç kullanmak istemiyorum, bunye3m cok hassas kendi de cok iyi biliyor. o da kendi korunmak istemiyor ve bu konuda ikimiz de kararlıyiz hiç bilmiyorum ne yapacağımı. ..
Accik sert olmamis mi?Öyle şey yok. Yemek yapmıyor mu? O zaman yemek yemeyecek. Çayını kendi almıyor mu? O zaman çay içmeyecek. Sen onun hizmetçisi değilsin. Bu işleri yapması için bir insan tutsanız, o insana günlük dünyanın parasını ödemeniz gerekir. Sen neden bütün bu işleri kendi görevinmiş gibi yapacakmışsın?
Yemeği beraber yapmıyorsanız, yaptığın yemeği sadece kendin yer, ona vermezsin, kendine kadar yaparsın, bu kadar basit. Tabağını kendi kaldırmıyorsa o tabak orada kalır, beyefendi de b.kun içinde yaşar, bu kadar basit.
Bu kadar basit.
Ayrıca erkekler için doğum kontrol iğneler var, gitsin olsun iğnesini. Uzuuuuuun süreli koruma sağlıyor.
iyide bunlar sizin yapmanız gereken şeyler zaten kadınlık vazifeniz..
iyide bunlar sizin yapmanız gereken şeyler zaten kadınlık vazifeniz..
esınızın her ıkı durumdada tavrı normal.Iyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır üyeyim ilk defa konu açıyorum. Ben bir hafta önce evlendim. Tanıştıran 2 ay sonra nisanlandim ve 9 ay sonra da evlendim. Nisanlim cok dusunceli yardims3ver,kibar biriydi evlendik esim oldu. Bir haftada nasil bu kadar degisti. :-/ inanmak istemiyorum. Ben calisiyorum. Isimden dolayi izin kullanamadim. Eve gel8ince yemegimi yapiyorum sofrayi hazirliyorum. Bunlari yaparken keyif aliyorum ama elini hic bir seye atmiyor. Simdiden bu tutumu canimi sikmaya basladi. Sofrada tabaginda yemek bitince bile benden istiyor. Yemek bitince, hayatim cay koy da icelim deyip odaya geciyor. Sofradan bir tabak kaldirmaktan aciz.Halbuki evlenmeden once hep sana yardim eder8im yemegi birlikte yapariz temizlige3 yardim ederim falan diyordu.Kocami cok seviyorum evimi8 cok seviyorum. Tek erkek çocuk annesi ve kız kardeşleri hiç is yaptırmamis ona bu yüzden mi tutumu bilmiyorum. Ama ben çalışıyorum ve yoruluyorum bunu biliyor bir hafta önce zaten bunu kendi soyluyordu. Simdiden konuşmalı miyim yoksa biraz daha gözlemlesem mi? Siz olsanız nasıl yaklasirdiniz??? Birde biraz özel olacak ama bir haftalık evliligimiz de inatlasma yüzünden korunmadik ve çözüm bulmayana kadar birlikte olmamaya karar verdik. Ben ilaç kullanmak istemiyorum, bunye3m cok hassas kendi de cok iyi biliyor. o da kendi korunmak istemiyor ve bu konuda ikimiz de kararlıyiz hiç bilmiyorum ne yapacağımı. ..
kadınlık ile hizmetçiliği eşit görmeyiniz lütfen. bi evde karı-koca çalışıyorsa kadınlık vazifesi diye bişey yoktur. herşey ortaktır. siizn bu görüşünüz milattan önceydi.iyide bunlar sizin yapmanız gereken şeyler zaten kadınlık vazifeniz..
normal bi konusmada geciyor gibi, siradan sekilde rica etsen.. 'hayatm cok yorgunum, ben sofrayi toplarken sen de cayi koyar msin?' desen mesela?Iyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır üyeyim ilk defa konu açıyorum. Ben bir hafta önce evlendim. Tanıştıran 2 ay sonra nisanlandim ve 9 ay sonra da evlendim. Nisanlim cok dusunceli yardims3ver,kibar biriydi evlendik esim oldu. Bir haftada nasil bu kadar degisti. :-/ inanmak istemiyorum. Ben calisiyorum. Isimden dolayi izin kullanamadim. Eve gel8ince yemegimi yapiyorum sofrayi hazirliyorum. Bunlari yaparken keyif aliyorum ama elini hic bir seye atmiyor. Simdiden bu tutumu canimi sikmaya basladi. Sofrada tabaginda yemek bitince bile benden istiyor. Yemek bitince, hayatim cay koy da icelim deyip odaya geciyor. Sofradan bir tabak kaldirmaktan aciz.Halbuki evlenmeden once hep sana yardim eder8im yemegi birlikte yapariz temizlige3 yardim ederim falan diyordu.Kocami cok seviyorum evimi8 cok seviyorum. Tek erkek çocuk annesi ve kız kardeşleri hiç is yaptırmamis ona bu yüzden mi tutumu bilmiyorum. Ama ben çalışıyorum ve yoruluyorum bunu biliyor bir hafta önce zaten bunu kendi soyluyordu. Simdiden konuşmalı miyim yoksa biraz daha gözlemlesem mi? Siz olsanız nasıl yaklasirdiniz??? Birde biraz özel olacak ama bir haftalık evliligimiz de inatlasma yüzünden korunmadik ve çözüm bulmayana kadar birlikte olmamaya karar verdik. Ben ilaç kullanmak istemiyorum, bunye3m cok hassas kendi de cok iyi biliyor. o da kendi korunmak istemiyor ve bu konuda ikimiz de kararlıyiz hiç bilmiyorum ne yapacağımı. ..
her konuda fikir ayrılığı olabılır bu benım görüşüm.kadınlık ile hizmetçiliği eşit görmeyiniz lütfen. bi evde karı-koca çalışıyorsa kadınlık vazifesi diye bişey yoktur. herşey ortaktır. siizn bu görüşünüz milattan önceydi.
Iyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır üyeyim ilk defa konu açıyorum. Ben bir hafta önce evlendim. Tanıştıran 2 ay sonra nisanlandim ve 9 ay sonra da evlendim. Nisanlim cok dusunceli yardims3ver,kibar biriydi evlendik esim oldu. Bir haftada nasil bu kadar degisti. :-/ inanmak istemiyorum. Ben calisiyorum. Isimden dolayi izin kullanamadim. Eve gel8ince yemegimi yapiyorum sofrayi hazirliyorum. Bunlari yaparken keyif aliyorum ama elini hic bir seye atmiyor. Simdiden bu tutumu canimi sikmaya basladi. Sofrada tabaginda yemek bitince bile benden istiyor. Yemek bitince, hayatim cay koy da icelim deyip odaya geciyor. Sofradan bir tabak kaldirmaktan aciz.Halbuki evlenmeden once hep sana yardim eder8im yemegi birlikte yapariz temizlige3 yardim ederim falan diyordu.Kocami cok seviyorum evimi8 cok seviyorum. Tek erkek çocuk annesi ve kız kardeşleri hiç is yaptırmamis ona bu yüzden mi tutumu bilmiyorum. Ama ben çalışıyorum ve yoruluyorum bunu biliyor bir hafta önce zaten bunu kendi soyluyordu. Simdiden konuşmalı miyim yoksa biraz daha gözlemlesem mi? Siz olsanız nasıl yaklasirdiniz??? Birde biraz özel olacak ama bir haftalık evliligimiz de inatlasma yüzünden korunmadik ve çözüm bulmayana kadar birlikte olmamaya karar verdik. Ben ilaç kullanmak istemiyorum, bunye3m cok hassas kendi de cok iyi biliyor. o da kendi korunmak istemiyor ve bu konuda ikimiz de kararlıyiz hiç bilmiyorum ne yapacağımı. ..
kocan bekarken yaptıkları ve ileride yapacağım dedikleri palavraları seni kandırıp evlenene kadardı..Iyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır üyeyim ilk defa konu açıyorum. Ben bir hafta önce evlendim. Tanıştıran 2 ay sonra nisanlandim ve 9 ay sonra da evlendim. Nisanlim cok dusunceli yardims3ver,kibar biriydi evlendik esim oldu. Bir haftada nasil bu kadar degisti. :-/ inanmak istemiyorum. Ben calisiyorum. Isimden dolayi izin kullanamadim. Eve gel8ince yemegimi yapiyorum sofrayi hazirliyorum. Bunlari yaparken keyif aliyorum ama elini hic bir seye atmiyor. Simdiden bu tutumu canimi sikmaya basladi. Sofrada tabaginda yemek bitince bile benden istiyor. Yemek bitince, hayatim cay koy da icelim deyip odaya geciyor. Sofradan bir tabak kaldirmaktan aciz.Halbuki evlenmeden once hep sana yardim eder8im yemegi birlikte yapariz temizlige3 yardim ederim falan diyordu.Kocami cok seviyorum evimi8 cok seviyorum. Tek erkek çocuk annesi ve kız kardeşleri hiç is yaptırmamis ona bu yüzden mi tutumu bilmiyorum. Ama ben çalışıyorum ve yoruluyorum bunu biliyor bir hafta önce zaten bunu kendi soyluyordu. Simdiden konuşmalı miyim yoksa biraz daha gözlemlesem mi? Siz olsanız nasıl yaklasirdiniz??? Birde biraz özel olacak ama bir haftalık evliligimiz de inatlasma yüzünden korunmadik ve çözüm bulmayana kadar birlikte olmamaya karar verdik. Ben ilaç kullanmak istemiyorum, bunye3m cok hassas kendi de cok iyi biliyor. o da kendi korunmak istemiyor ve bu konuda ikimiz de kararlıyiz hiç bilmiyorum ne yapacağımı. ..
canım öncelikle en hassas konuda bir inatlaşma var eşiniz bu yüzden bir hafta da olsa birşeye elini sürmeye yanaşmıyor siz önce yemek hazırlama toplama işine yardım etmemesine takılacağınıza ilişki probleminzii çözün.. ben ilaç içmek istememenize saygı duyuyorum aynı saygıyı eşinizdende beklerdim böyle olmalıydı insanlar o kadar çok uğraşıyorki çocuk sahibi olabilmek için büyük konuşmıyım ama ilaç kullanmaya bende karşıyım 1 yıldır evliyim bir kere bile korunmadım geri çekilme yöntemi hiç güvenilir değil ama 7 ay bu şekilde çocuk olmadan yaşadık çocuk çalışmasına başladık 3.ayda hamile kaldım belki ilaç kullansaydım zaman uzayacaktı.. bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim düştü şimdide tekrar geri çekilme yöntemini kullanıyoruz illa çocuk olmasın aman olmasın gibi bir düşüncemiz yok o yüzden bu yöntem bize göre
pardon özel olacak ama o nasıl bir yöntem yeni tam boşalacakken dışarı çıkması mı erkeğinyani dışarıya mı olacak o zaman anlamadım ben